Justin Bieber - Novell - Chapter 3

" God, how boring it will be when I get home tomorrow. I do not even have any friends at home. "
Han hade glömt mig. Han hade glömt mig fast han inte hade sagt någonting. Han hade inte sagt någonting förrän nu när jag fick reda på det. Fast jag fick smygläsa hans Twitter för att få reda på det. Jag kokade av ilska samt av sorg. När Justin kom tillbaka så fräste jag åt honom, alla ord i dom meningarna han hade skrivit på Twitter. Sedan reste jag mig och sprang ut.
 
Jag gick in i en affär och skulle köpa bröd till mamma. Jag fick då se en tidning där rubriken sa " Justin Bieber med ny flickvän. "
Jag köpte tidningen också och gick hem rasande. Trapporna knarrade när jag gick upp på mitt rum för att läsa om mig och Justin.
 
" Justin Bieber och hans nya flickvän hade ett gräl på pizzerian för knappt en halv timme sedan. Miranda ska ha setts ryckt upp dörren och kommit ut rasande, säger fansen till tidningen FAMOUS STAR! Justin har tidigare avslöjat om en dejt med hans nya flickvän och nu tror vi att Miranda som hon heter, har varit på en till dejt. Mer information återkommer senare. "stod det. Och jag kastade tidningen i soporna.
 
" Bra att slösa pengar på ", tänkte jag irriterat. Det började bli mörkt ute och jag tog upp min mobil och hade ett missat samtal från mormor. Jag ringde upp henne nästan direkt och hon svarade på den tredje signalen.
" Hallå, Miranda! Jag hörde att du hade haft ett litet gräl med Justin " sa hon och låt fundersam ut.
" Faktiskt var det så att..." började jag och berättade allt om meddelandet. Vad han hade skrivit och att han hade ljugit hela tiden.
" Det låter inte så bra ", sa mormor. " Du kanske vill komma hit så kan jag bjuda dig på muffinsen du och Justin bakade förut idag " sa hon vänligt.
Jag svarade "Ja" och slängde på luren för att gå till mormor.
 
Jag öppnade dörren och tog av mig skorna. Det luktade gott ifrån köket och gick in för att titta efter mormor.
" Mormor? " ropade jag. Inget svar. Jag gick ut till trädgården. Men då fick jag se massa gubbar med stora kameror som stod och tog hundratals av kort. Jag såg förskräckt ut och skrek åt dom att lämna mig och Justin ifred. På andra sidan huset gick jag ut på verandan och där stod tusentals skrikande fans med kameror och papper och penna. Affisher av Justin och skyltar med " I love Justin "-text på.
Jag skrek så högt jag kunde, "lämna min mormors hus ifred! Justin är inte ens här?!", fräste jag åt dem.
Sedan gick jag in igen och ingen av fansen eller paparazzierna lämnade huset.
 
Jag kom in till köket och ryckte till mig telefonen.
" Var är du mormor? " sa jag oroligt och började gå mot fönstret. Jag fick se Justin där ute. Han försökte rycka sig loss från några männ som hade tagit tag i hans arm.
Jag sprang ut och sprarkade den ena mannen i ryggen, och han föll handlöst till marken.
Sedan kände jag ett slagg i huvudet och jag föll också handlöst till marken.


Kommentarer
Amanda

Neeeeeej!! Inte sluta så spännande, nästa del!!! Om jag gör min nästa del, kan du göra din :D :D

Ses i morgon :)

Kramis//Amanda

Svar: Det kan vi göra sedan, när jag loggar in på Skype :')
Hannah

2012-07-04 @ 19:21:55
URL: http://willesminne.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0