Skräckhistoria - Av Hannah " Svarta vålnaden "

OBS! LÄS INTE DEN HÄR FÖRE DU GÅR OCH BADAR I EN DAMM.
 
Det var en helt vanlig dag och Malin och Lisa skulle gå hem tillsammans efter skolan.
Först skulle de gå och shoppa sedan hem till Malin och hämtalite grejer så att hon kunde sova över hos Lisa. När de var på väg hem så var det mörkt ute och blåste kyligt. Malin's pappa var på jobb och hennes mamma hade sin bil på verstan så ingenav dom kunde köra Malin och Lisa hem. De fick istället gå hem i mörkret.
Lisa övertalade Malin om att de skulle ta genvägen som gick i skogen alldeles bredvid kyrkogården och Malin hade sagt ja. Men ingen av dem visste att det var den svarta vålnaden som hade vaknat till liv nere vid dammen i skogen. De gick påväg till skogen men hann inte längre förrän Malin hade tyckt sig se en skugga över dammen.
" Det är säkert bara typ ett träd ", sa Lisa och fortsatte att gå. Men Malin stod fortfarande kvar och tittade sig runt omkring. Lisa blev borta. " Lisa, hallå! Kom fram och sluta lölja dig nu! " sa Malin och gick ner till dammen. Ännu en gång fick hon se en skugga vid vattnet och fickse något flytande som låt vid vattenytan.
 
Hon började gå ner i vattnet. Hon kom allt närmare och närmare föremålet. Hon hörde en röst som skrek hennes namn. Det var Lisa's röst. Då fick hon plötsligt se att det var Lisa som låg där och flöt. Hon hade blod över nästan hela klassen och Malin gallskrek när någon ryckte tag i hennes fot. Hon drogs ner i vattnet, längre och längre ner.
Hon kände en hemsk smärta och tillslut dog hon. Hon blev en svart vålnad och satt bredvid Lisa på stranden. De såg att Malin flöt upp till ytan och hade blod över nästan hela kroppen.
 
Några veckor senare:
Alice skulle följa med Sara hem och de skulle gå hem i mörkret. De gick förbi en damm. Sara försvann helt plötsligt och Alice fick syn på något i vattnet. Hon gick ner för att titta. Det var Sara som låg där och hade blod över nästan hela kroppen. Några minuter senare låg Alice flytande bredvid Sara och hade också blod över nästan hela kroppen.


Kommentarer
Linnea

Skitt vad läskigt!! O_o blev lite skraj där ett tag xD!

Svar: Haha, jag tyckte inte den blev så läskig, men tack ändå! :)Fråga gärna en fråga på min frågestund. ;)
Hannah

2012-06-26 @ 18:27:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0