Still at school...

Hejsan..
 
Nu sitter jag och Hedda, Akvilé, Martine och Alicia i soffan med var sin data och bloggar. Eller vi typ läser bloggar och bloggar. Bloggar, bloggar bloggar, bloggar....
 
Osv.. ni fattar. Okej, nu går jag, hejdå!
 
 

Skola!

Hej! Nu sitter jag vid typ världens trögaste dator.. vi skulle ha tagit bärbara men sen övertalade nån fröken typ och blablabla.. Men, jaja.. man får vänta en halvtimme tills sidorna kom fram, men nu  ska jag vänta på mamma hon kommer ju aldrig med mina leggins! Jag har jeans på mig och det är världens trångaste så pallar inte ha på dom idag.. Jag tar dom imorrn istället. Jag, Tine och Alicia är i klassrummet och lyssnar på musik och grejer. Men nu så ska vi göra någonting annat. Hejdå! <3
 
 
 
 

Jag gillar dom här killarna mest!

1. Ian Harding
 
 
Poäng: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5 stjärnor är mest).
 
Kommentar: Snyggast, sötast! Jag är kääääär i han!!
 
2. Justin Bieber
 
 
Poäng: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
Kommentar: Snygg! Såååååå snygg! I love you!
 
3. Avicii
 
 
Poäng: ♥ ♥ ♥ ♥
 
Kommentar: Kom igen! Han är lite snygg i alla fall! :)

Min vecka..

Måndag: Få massa läxor, varit med Martine, ätit muffins som jag bakade när jag var ensam hemma.
 
Tisdag: Idrott, öva på engelska-läxan
 
Onsdag: Göra ma-läxan, prata med Amanda på skype.
 
Torsdag: Lämna in ma-läxa, ha glosförhör, ringa Martine
 
Fredag: Slappa, äta fredagsmys, städa mitt rum.
 
Mina muffins som jag bakade. ♥
 
Ny bild på Missy igen. ♥
 
 
Hahahahah. Weird. ^^
 
 

Ensam - Kapitel 1 (Tidinställt)

Det var den dagen då mamma och pappa skulle resa bort. Jag var ensam hemma ända tills jag fick ett meddelande av mamma. De skrev att de hade anlänt till flygplatsen. Mormor skulle komma och titta till mig då och då. Annars skulle jag var ensam. Alldeles ensam.
 
Klockan var tio minuter över tolv. Jag stängde av TV:en och gick upp till mitt rum. Men jag hörde ett ljud från köket. Det var kranen som var på. Konstigt, tänkte jag. Jag stängde ju av den innan jag gick in för att kolla på sista avsnittet av "Lost killers". Jag hade väl antagligen glömt att stänga den då. Jag fortsatte mot trappan då jag hörde någon knacka på dörren. Jag rös till i kroppen. Jag vågar inte öppna. Varför såg jag på det där avsnittet just nu? Jag smög mig försiktigt fram till dörren och kikade ut ur fönstret. Jag skymtade en skugga och snabbt kastade mig ner på golvet. Jag kröp närmare dörren. Nu kom jag på det! Dörren är inte låst! Tårar började komma i mina ögon. Jag har aldrig varit så rädd. Jag kastar mig upp och låser dörren. Skuggan vänder ansiktet mot mig och jag vill bara skrika. Sedan springer jag bort mot köket tar med mig mitt täcke i sängen, min katt, kattmat och lite mat åt mig själv. Jag låser in mig på toaletten, det är säkrast lås där och det finns inget fönster + att det finns en toalett där och kattoalett. Jag kurar ihop mig på golvet med täcket både över och under mig. Min katt trycker jag tätt intill mig och hon kurar in sig till mig och börjar spinna. Kattmaten satte jag bredvid mig och maten lade jag i skåpet. Tänk om mördaren är inne i mitt hus just nu! Tänk om han är utanför? Jag rycker ur mobilen ur fickan på mina mjukisbyxor. Men jag har inga pengar på saldot. Jag antar väl att jag får vänta på att någon ringer mig. Detta är en mardröm!
 

Vad tycker ni? Gud, tänk er själva att vara i denna situationen. Men jag gillar att vara ensam hemma men inte på kvällen! Läskigt! Vad tror ni kommer hända? Tror ni hon kommer klara sig? Vad tyckte ni? Kommentera!
 

LOL "That´s me" -bilder som stämmer på mig

Jag suger på att blogga från mobilen.. Aja, snart ska jag publicera första delen av min nya skräcksaga: den kommer var rysare så tjata inte på mig om den blir äcklig ibland.. Haha, fast det blir inte ofta. ;p ^^
P.S. Martine var här idag<3 På fredag ska vi fråga om hon får övernatta hos mig, vi ska se på nån läskig film typ och sen skrämma varann.. Då är det roligare att sova sen ;p Vi gjorde The grudge 2 också, asså del 2 av den första filmen.. ;p
 
Denna stämmer inte på mig, men katten är ju assöt och rolig! ♥
 
 
 
 

OMG-inlägget del 2

Snabb uppdatering!
 
Caleb dog visst inte, utan han skulle bli bättre och bättre. Jag är på säsong 3 avsnitt 13, fy *** vad bra denna serien är!
Mamma sa att hon skulle kunna tänka sig att se på den, men då får du stå ut med att bli beroende, mamma.
 

OMG

Jag fick just reda på vem som var Monas medhjälpare i Pretty Little Liars! Jag har aldrig anat att det skulle vara ****, herregud, A is scary!!
 
Och.. Caleb dog!!! Neeeeeeeeeeeeeej! ;( ;( ;( ;( ;(
 
Tjejen som gråter är Hanna, Calebs flickvän..
 

Desin + bild

Fråga: Tycker ni jag ska ändra design? Jag är nog lite trött på den jag har.
 
Bild: Redigerade det på ett program på min dator, som inte var GIMP eller Paint.
 
 
 
Haha, nu ska jag gå ner och dö. Hej då.

Ny bild på Missy

Förlåt, att jag lägger ut massa bilder på Missy, men ärligt.. Är hon inte världens vackraste? ♥
 
 

Filmkväll ♥

 
Ikväll ska jag ha filmkväll så jag ska städa lite nu och göra i ordning godis och dricka, pizza och så ska vi se på filmen "LOL", med Miley Cyrus och Douglas Booth (:
 
Nu kan jag inte skriva mer, men jag bjuder på lite arkivbilder^^.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry min dator är slut på ström

Ni får ett mobilinlägg med några bilder.

Vad jag är registrerad på

♥ Blogg.se
 
♥ Hotmail.com
 
♥ Moviestarplanet.se
 
Och jag vet att jag har kanske 2 till men isåfall så kommer jag inte ihåg det. Ska se på pll nu och mysa med lördagsgodis, sorry att jag inte har bloggat på sistone men har haft prov och sånt.. HATA!
 
Aja, ses senare eller imorgon.
 
 
LOVE PRETTY LITTLE LIARS ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

Äntligen! Smink!

Nu har det jag beställde för 2 veckor sedan kommit, det kom egentligen igår men jag hade inte haft tid att ladda upp bilder då, men nu får ni se! :)
 
 
 
 
 
 

Kändistävling

1. Vem är detta?
 
Ledtråd: Hon är känd från en TV-serie.
 
 
2. Vem är detta?
 
Ledtråd: Hon är med i samma TV-serie som nr. 1
 
Troian Bellisario
 
3. Vem är han?
 
Ledtråd: Han är MIN! BARA min!
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 17 DEL 2

Prolog:

Vi letar och letar men ingen hittar någonting. Men när vi går längst ut på bryggan blir jag i knuffad och någon trycker ner mitt huvud så jag kommer inte upp, jag får panik men jag får ingen luft heller. Vattnet tränger in i mina lungor men tillslut kommer jag upp och drar hastigt efter andan.

-Justin!

Ovanför mig står en man. Jag tror det var han som åkte iväg med den svarta mössan och bakom står den medvetslöse mannen och håller i Miranda.

-Vad håller ni på med, fräser jag och simmar längre ut i vattnet föratt ingen av dom ska kunna trycka ner mig igen.


Mannen med den svarta mössan pekar på klockan. Det är mörkt ute så jag ser inte exakt men efter en stund ser jag att klockan är prick tolv.

-Ni kan inte göra så här mot oskyldiga människor!

-Va, kallar du den här tjejen oskyldig! Den här var hela hennes idé.

Jag tittar på Miranda och väntar på att hon ska skrika att dom ljuger men hon tittar bara sorgset på mig.

-Eller hur? säger mannen.

-Nej.. Mannen rycker hårt i hennes arm. Ja, det var det, men meningen förvandlas till en viskning när hon säger det. Jag tittar förvånat på männen.

-Varför, är det för att... Jag tystnar när ena mannen knuffar i Miranda också. Hon skriker till. Hon simmar fram till mig men jag simmar undan.

-Justin det var inte jag! Dom hotar med att döda min mamma! viskar hon.

Jag simmar till henne och tar henne i mina armar.

-Jag ska hålla oss levande, både dig och din mamma och mig. Hon försöker lé till mig men hon misslyckas. Plötsligt får vi se en fena komma mot oss. Mirandas skrik skär i mina öron.

-Seså, det är inte farligt.

Mirandas mamma säger det före hon kastas i vattnet.

-Neeeeeeej! Hon kan inte simma, skriker hon. Jag släpper Miranda och simmar snabbt mot hennes mamma som plaskar. Hon är väldigt tung så det är lite svårt för mig att hålla henne flytande så länge. Hajen närmar sig oss och paniken stiger. Männen lämnar oss och just när jag ska simma till bryggan tänds den av eld.

Vi simmar till stranden. Miranda simmar det snabbaste hon kan så att hajen inte ska komma ikapp henne, men jag lägger hennes mamma på stranden och springer i för att rädda henne igen. Hon tar min hand och jag drar upp henne på klippan och vi lägger oss utmattade på stranden. Miranda kramar sin mamma och sen mig. Den varar länge. Ljudet av sirener hörs och snart är polisbilarna framme och hittar oss vid stranden.

-De åkte, men jag vet inte vart, säger jag till konstapeln som är en kvinna. Två andra polismän sitter i bilen och tittar efter spår.

-Vi åker vidare, vill ni ha skjuts hem?

-Ja tack, säger jag och de virar in oss i handdukar.

NÄSTA MORGON:

 

Från radion säger de att de grep två stycken män som skulle sitta i fängelse för mordförsök och kidnappning. Jag log när jag hörde. Miranda kommer in i köket och kysser mig. Jag ser på henne och sedan ut på vår stora pool.

-Vill du bada lite mer?

-Visst, säger hon och tar min hand. Vi hoppar i poolen på samma gång.

-Jag älskar dig Justin.

-Jag älskar dig Miranda.

Sedan dyker vi ner till botten och kysser varandra under ytan.

 

 

Justin Bieber - Novell - Chapter 17 (Sista delen) DEL 1

Prolog:
 
Justins perspektiv
 
-Miranda! Jag sliter låser upp dörren och och springer in i rummet. Förnstret står öppet och saker ligger här och där.
-Hur korkad får jag lov att vara, varför tänkte jag inte på att låsa fönstret! Jag måste hitta henne.
Nu måste jag först försöka lista ut vart hon är eller nej jag ringer polisen. Jag ringer polisen och berättar vad som har hänt. Han som jag pratar med säger att det har fått in samma beskrvning förutom om att personer har försvunnit av en mystik man men de har aldrig lyckats språra vart den där mannen tar vägen. Jag blir arg och ledsen och vill bara skrika åt polisen att de ska leta bättre men jag vill inte skrika åt honom. Jag säger tack och hoppas att de kan hitta de försvunna personerna snart. Jag sätter mig på sängkanten och tittar ut mot staden där bilar tutar, fåglar kvittrar och människor som går på gatan och har det trevligt. Tårar börjar rinna sakta ner för mina kinder. Kommer Miranda komma tillbaka? Snälla försvinn inte ifrån mig.

Jag går med en coca cola burk i min ena hand över den vita bron. När jag kommer till mitten lutar jag mig över räcket och stirrar rakt ner i det turkosa vattnet. Jag hade ringt polisen förut och nu var de ute och letade efter Miranda. Det var mitt felt alltihopa. Jag skulle ha stannat kvar i rummet. Jag går vidare ner till en grusväg som leder till en skog. Jag går i ungefär 20 minuter ungefär tills jag börjar skymta ett hus. Det ligger mitt ute i skogen. Jag går närmare. Man kan se en motorväg på vänster sida rakt igenom skogen. Men så stannar jag till och ser förvånat ned på marken. Blod? En röd vätska ligger utspridd ända fram till huset. Jag går närmare och ställer mig på några trappsteg, men när jag ska knacka på dörren upptäcker jag att den är olåst. Jag skulle aldrig bryta mig in i ett hus, men nu när jag fick se blodet har jag andra tankar. Jag trycker försiktigt ner handtaget och smyger in. Manröster hörs uppe på övervåningen. Det här var inget litet hus minsann, väldigt stort. Jag smyger upp för trappan mer och ända fram tills jag hör dem högt och tydligt.
 
-Kör henne till bassängen så kommer jag efter, säger den ena mannen.
-Visst , men vad gör vi med poliserna?
-Vi bestämmer en tid inatt då är det svårare att bli avslöjade.
-Haha, tänk att vi ska dränka en flicka i mörkret, vi tar prick klockan 12.
 
Det är det sista jag hör innan jag hör en dörr öppnas. Jag backar snabbt men på det sista trappsteget knackar det högt i trappsteget.
-Hallå? Någon där?
Jag sväljer tungt och springer till ett annat rum, där det finns en stor TV och en smutsig soffa. Jag gömmer mig bakom soffan och hör ytterdörren smälla igen, så jag smyger till trappan igen.
Det räcker med ett slag i huvudet och så ligger jag blixtstilla på golvet, så jag får vara försiktig. När jag ser en röd bil starta och åka iväg ser jag bakhuvudet på den ena mannen. Han har en svart mössa på sig. Jag smyger upp för trappan och får syn på en liten korridor med fyra dörrar i. Vem tror jag att Miranda är i då?
Plötsligt hör jag ett skrik och att någonting krossas innanför den tredje dörren. Den första dörren öppnas. Jag springer fram och gömmer mig i ett mörkt hörn bakom en garderob. Mannen har svart skjorta på sig och jeans. Han rycker ilsket upp den tredje dörren och jag hör ljudet av en örfil och en flickas skrik igen.
-Låt mig vara, jäkla gubbe! säger Miranda.
-Du ska hålla käften har jag ju sagt, men eftersom du pratar kan du få svara på lite frågor.
-Jag svarar inte på privata frågor, svarar hon kaxigt.
-Oroa dig inte, jag vill bara fråga lite om din pojkvän, du förstår, du förtjänar inte honom, så ful och opopulär du är.
 
-Han tycker inte så om mig!
-Inte? Han skickade ett sms till mig imorse. Du förstår det var han som bad mig göra detta, lilla vän.
 Jag gapar och börjar känna mig riktigt irriterad.
-Du ljuger, du vet inte vad han brukar kalla mig! Han skriver alltid smeknamn i sms. Jag vet vad han hade kallat dig. Men det vet inte du.
Jag smyger till rummet och tar upp en planka som ligger mitt i vägen. När jag står i öppningen ser Miranda mig, men låtsas inte om det. Hon blir jätteglad, men bara så där glad som jag kan se.
-Vad hade han kallat mig då?
-Jag hade kallat dig en äcklig och elak idiot! skriker jag och smäller till honom med plankan, sedan rusar jag fram till Miranda och skär upp hennes rep med en kniv som ligger bredvid. Hon kastar sig i mina armar och kysser mig flera gånger.
-Jag visste att du skulle komma, Justin! skrek hon.
-Jag vet och förresten..han ljög om allt, du är den enda som betyder något för mig, förutom mina andra vänner du vet.
Hon ler så att jag får syn på ett sår på hennes läpp.
-Vad har hänt?
-Nej de rev mig med en sak där för jag spottade på en av dem.
Jag skrattar.
-Det var rätt om dem, men nu måste vi åka innan han vaknar.'
Jag tar hennes hand och springer ner för trappan och ser i ögonvrån mannen som ligger medvetslös på golvet, förhoppningsvis kommer han vakna upp i en ensam och tom cell.
 
-Justin, vi måste till sjön där de tänkte dränka mig, säger Miranda.
-Varför?
-Jo, de har en sak där som är mitt, som betyder mycket för mig. Väldigt mycket.
-Vi tar den där svarta bilen.
-Den tillhör en av männen så det är ingen fara, säger Miranda och ler.
 
Väl framme vid sjön går vi fram till bryggan, den är blöt så vi går försiktigt så vi inte halklar. Miranda fäller plötsligt en tår.
-Vad är det? säger jag och stryker bort lite hår från hennes panna.
-Mamma är inte här än, de har henne fånge här någonstans, jag vet inte var hon är.
-Det fixar sig, vi måste skynda oss, klockan är snart halv 10.
 
Vi letar och letar men ingen hittar någonting. Men när vi går längst ut på bryggan blir jag i knuffad och någon trycker ner mitt huvud så jag kommer inte upp, jag får panik men jag får ingen luft heller. Vattnet tränger in i mina lungor men tillslut kommer jag upp och drar hastigt efter andan.
-Justin!
Ovanför mig står en man. Jag tror det var han som åkte iväg med den svarta mössan och bakom står den medvetslöse mannen och håller i Miranda.
-Vad håller ni på med, fräser jag och simmar längre ut i vattnet föratt ingen av dom ska kunna trycka ner mig igen.
 
 
 
 
 

Tidsinställt inlägg

Hej alla, nu ligger kanske jag och sover, för det är ju skola imorgon:) Jag skulle bara visa en asgullig och rolig bild som jag hittade :)

Design 2013

Jag vet att headern inte blev helt perfekt, men allt ska väl inte vara perfekt eller hur? Man måste inte försöka vara perfekt för andra märker att det är något fel, för när man låtsas det verkar man ju underlig och irriterande också tror jag. Men jag är inte världens bästa designtjej heller då, haha. ;p
Men vad tycker ni om designen? Kommentera, och snälla kommentera inte om någon slags "reklam"- eller något sånt där. Väldigt jobbigt. Man går inte till andra bloggar och skriver typ "Jag har en tävling på min blogg och jag har över 300 läsare, snälla länka mig så jag får några flera :biggrin: ! "
Och när man går in på bloggen så ser man värsta ensamma stället på hela jorden! Ingen kommentar på ett enda inlägg. Man borde ha fått minst en kommentar om man har över 300 läsare, men visst. Därför gör man inte så! Man får göra reklam åt sin blogg själv och inte ljuga! :o
 

Vinnarna av godissorterna

Hejsan,
 
Förlåt att jag inte har bloggat men igår när jag vaknade så mådde jag inte bra. Och sen kom det. Jag blev spysjuk igen, jag var ju det för typ en vecka sen! Jaja, nu är det över men ursäkta, men jag har så jäääääkla ont i halsen, och det gör superont. :/
Nu kommer jag visa vinnarna av godissorterna i alla fall.
 
1. Vinnaren är... GEISHA
 
 
2. Vinnaren är... GRÖNA MELONREMMARNA!
 
 
3. Vinnaren är... GUL OCH ROSA DÖDSKALLE
 
 
4. Vinnaren är... CENTER
 
 
5. Vinnaren är... OAVGJORT, BÅDA VANN ;D
 
 
 
6. Vinnaren är... JAPP
 
 
Tack så mycket för alla röster jag har fått:)
Nu ska jag ta det lite lugnt och städa försiktigt på mitt rum, med min värkande hals;)
Ses:)
 
PS. Ny header kommer d

2013

♥ ♥ ♥ ♥ ! Gott nytt år ! ♥ ♥ ♥ ♥
 
2013 please be AWESOME
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0