Vad jag fick i födelsedagspresent :) ♥

Nu kommer ni få "google-bilder" av det jag fick i present. Delvis för att jag inte orkar ladda upp alla bilder ( haha, latmask man är! ) och för att jag inte har min egen dator, utan farfars. Okej, men då kör vi igång!
 
Från mamma:
 
Jag fick en Justin Bieber-film av mamma som jag inte kommer ihåg vad den heter ( nej, det var inte Never say Never ) så ni får en vanlig bild av Justin istället.
 
 
Och så fick jag en hoodie av mamma också, som var jättevarm + skön.
 
 
Av Ina och Joakim:
 
 
Av pappa:
 
 
Iphone 4 + mobilskal
 
 
Av farmor och farfar:
 
Spännor, och pengar, Justin Bieber-handduk och en blå tröja + chokladkaka och Justin Biebe-affisch, som det stod "Hannahs rum" på. ( Fanndes ingen bild på någon av sakerna eller jo, en bild, kolla nu:
 
 
Av Alicia, mina andra kusiner och hennes föräldrar:
 
 
 
Justin Bieber-klocka, men inget kort tyvärr..:/
 
ÖRHÄNGEN -ingen bild :/
Affisch! ^^
 
Av Annie och Martina:
 
Shimmer lotion, som var jättefin + ett kort fick jag också! :)
 
Av Durdona:
 
Konstig figur, spegel format som ett hjärta + jättefina armband ^^
 
Av Martine:
 
 Rosa läppglans :)
 
Mascara :)
 
 Ögonskuggor :)
 
Nagellack :)
 
Av Sandra:
 
 + en mugg^^
 
Av Ebba:
 
En kattstaty, ett block med en katt på :)
 
Av Linda, Lars, Aud och Anna ( VÄRLDENS BÄSTA PRESENT<3 )
 
HUNGEEER GAAMEES- FILMEEEN! <3 <3 <3 <3
 
Och så fick jag ett par vita skor, men lila på tror jag?:)
 
Sedan fick jag pengar, och jag fick jättemånga presenter och dom var så bra allihopa, men det var också kul att få tårta, haha. Men nu har ni fått detta inlägg, sees! :)
 
 
 

Look A Like - Catwoman

Hejsan! Jag har tänkt börja med en sak som jag kallar för "Look A Like". Det betyder att jag ska klä ut mig till olika saker, ungefär som min bästis Amanda. Men hon har utklädnigar, och är jätteduktig på att klä ut sig, så därför ska hon få en länkning nu - http://willesminne.blogg.se/
Som ni ser idag, så har jag tänkt att jag skulle försöka härma Catwomans´s style! Hoppas ni tycker det blir likt!
Nu kommer bilderna! :)
 
 
Jag:
 
- Mina kläder, bara så ni vet ^^
 
Okej, det var dom bilderna! Var jag lik? Hur många poäng fick jag, 1 - 10 ? :)
 

The Hunger Games ♥

Igår hade jag vuxenkalas, och ni kommer aldrig att tro mig, men vet ni vad? Linda och Lars + Anna och Aud gav mig Hunger Games-filmen!
Fatta! Jag ska se den sen när jag ätit frukost. Nu ska jag klä på mig och borsta håret. Justin Bieber-kapitlet är tyvärr försenat så ni får det någon gång under veckan, ha det bra! :)

Puss

5 nya frågor ^^

Eftersom jag inte har något att blogga om nästan så svarar jag på några frågor istället, för jag vill inte tappa mer läsare nu när jag redan har gjort det. Men de flesta har kommit tillbaka ser jag, tack! ♥
 
NellieLarssonn: Är det sant att du fick en Iphone 4 i födelsedagspresent?
 
Svar: Japp, det är 100% sant.
 
Banan146: Är du ihop med någon?
 
Svar: Ja, det är jag.
 
Sonjja: Vad är ditt favoritgodis- dricka, och tårta?
 
Svar: Godis = Geisha ( Choklad ) Och dricka är nog Fanta Exotic och Coca Cola. Tårta vet jag inte, antagligen jordgubbstårta & kladdkaka m. grädde.
 
Anonym: Du sa att du inte kunde blogga, för att du har skolan. Men när du kommer hem från skolan då? Då kan du ju blogga, istället för att låta ALLA oss LÄSARE vänta!!
 
Svar: Jag kanske inte vill sätta mig vid datorn direkt när jag kommer hem. Och så kanske jag inte orkar, det är olika. Men jag låter er inte vänta, men alltså nu låt det där som du skrev ganska löjligt. Så att mina läsare ska liksom sitta och vänta på när det kommer nya inlägg? No way! Om jag har rätt så kollar de inte HELA tiden..
 
Wilmis: Hur beställer man en Design av dig?
 
Svar: Jag har skrivit ett inlägg om det. Klicka på länken för att komma till "beställning-inlägget".
http://panfuhannah.blogg.se/2012/july/headers.html#comment
 
Varsågod & Tack för frågorna även om en var lite negativ.
Puss :)

Förlåt . . .

Jag tar upp några frågor om varför jag inte bloggat på senaste tiden. Ser att min statistik har sjunkit och det blev jag inte så glad för. Men nu ska jag svara på frågorna.
 
Anonym: Varför har inte nästa del av novellen kommit ut än?
 
Svar: Jag har fyllt år, nyss börjar skolan och måste ju jobba med skolarbetet nu. Sedan har jag haft fullt upp med att skriva min nya "bok" om det någonsin kommer bli en bok, vem vet? Och så har inte internet funkat på senaste tiden.
 
Bubblisa: Hej, jag frågar dig en fråga till. Har du slutat blogga? Kommer ju typ aldrig några inlägg.. ;(
 
Svar: Nej, nej, nej! Jag har självklart inte slutat blogga men jag svarar samma sak som på den andra frågan. Hälsningar Hannah
 
Elina74: När skulle du visa vad du fick i födelsedagspresent?
 
Svar: Alla nya inlägg kommer komma fram mot helgen, som jag sa, så har ju skolan börjat - och då måste man jobba med arbete och allt annat. Men jag ska försöka uppdatera som jag gjorde förut igen! :)
 
Ondirection_loverforever: Jag ser att du gillar Justin Bieber. Har följt din blogg lite och tycker den är bra! Men har du slutat skriva eller? Och en fråga som inte riktigt hör hit men.. du skriver jättebra och jag undrar hur många kapitel som är kvar av Justin Bieber-novellen?
 
Svar: Jag är på Kapitl 14 och det finns 20 kapitel av novellen "You have changed". Har ingen lust att skriva mer på den novellen då den "spårade ut" lite ibland, så den kommer avslutas snart! :)
Hälsningar Hannah

Orkar inga mer frågor nu, och jag har fått många frågor som är så här "Du skriver att du får så många frågor men du har ju typ 0 kommentarer, ljuger du eller?"
Och svaret är, att jag får dom på mailen på MovieStarPlanet. Så jag ljuger inte. Men det vore kul med lite kommentarer här på bloggen istället för MSP! Hälsningar Hannah :)

Hemma

I'm Home, allihop! ^^

Ska sova nu, men vi ses nog imorgon.
Puss :)

( Jag lägger mig tidigt för vi är trötta, ni vet ju hur man blir efter semestern )

Ointressant ;p

Okej. Lyssna noga nu!
 
När ni har beställt en design av mig så får man inte ändra den om man inte blev nöjd! Det finns faktiskt några som har gjort det och inte för att vara dum men enligt mig så ser det helt fail ut. För man vill ju inte att det ska se ut som om jag har gjort det där, det förstår ni väl? Och här kommer dom reglerna om det igen.
 
- Om ni inte blev nöjda med headern så berätta för mig vad som är fel så ändrar jag det åt er!
 
- När jag har skickat headern till er får ni inte ta bort någonting från den, särskilt inte texten som det står att headern är gjord av mig, det får ni inte ta bort!
 
- Ni måste ha kvar headern i minst en vecka, för att jag uppskattar inte att ni tar bort något arbete som har tagit lång tid för mig efter kanske bara 1 dag!
 
Nu kanske ni förstår varför jag inte vill att ni ska ändra och så. Detta inlägget är tidinställt och idag är det den 11:e augusti, men här jag publicerar detta kommer det vara 17:de augusti.
 
Anonym: Vad för program använder du när du gör headers?
 
Svar: Jag använder ett program som man inte behöver ladda ner utan man ska bara gå in på en sida och så klickar man bara på "Start" så kan man göra designen. Jag nämner inte vilken adress, för att jag inte vill och nu ska jag berätta steg för steg hur jag gör när jag använder detta programmet. Jag använder inte Paint för jag tycker det är asdåligt typ, och jag vill inte såra er som använder Paint, men jag gjorde det förr och man kunde inte göra något alls i det typ. Det programmet som jag har är som Paint, och Gimp tillsammans eller något, bara lite svårare.
 
1. Jag börjar alltid med att mixa ihop en egen färg till bakgrunden på Headern.
 
2. Sedan laddar jag ner typsnitt som jag ska använda och skriver en text på header ( te.x bloggadress, citat och ja, sånt som man brukar skriva ;)
 
3. Sedan laddar jag upp bilder och när jag har laddat upp bilderna ska jag välja storlek, bredd, och hur hög den ska vara. Jag redigerar också bilderna ifall de ser för mörka ut. Eller för suddiga vilket tar runt 15 minuter att redigera för att internet slutar typ alltid funka när jag ska göra det.
 
4. När jag har lagt in bilderna, så ska jag förminska headern så att den blir så jag vill ha den.
 
5. Jag ska också redigera hela headern det betyder att jag ska redigera färger på bakgrunden, alla färger på bilderna, och texten vilket tar runt en halvtimme.
 
Så allt tar tid, ifall jag lägger ihop tiderna så kan vi se hur lång tid allt tar, men en sak till. Det beror på hur mycket bilder man ska ha på headern och text och sånt. ;)
 
1 "Mixa ihop färg" = 10 minuter ( kan ta 5 min också om man inte tar så stark färg )
2 "Ladda ner typsnitt" = 10 min
3 "Ladda upp bilder + redigera dem" = 25 min
4 "Förminska header" = 5 minuter
5 "Redigera hela headern" = Runt 40 min
 
Allt sammanlagt tar alltså 90 minuter för mig om jag gör headern, därför gör jag inte header hela tiden, men det är roligt därför får ni beställa av mig om ni vill! :)
 
Hoppas ni förstår varför man blir lite sur när någon ändrar så det inte blir så fint, men följ mina regler så blir det bra, tycker jag! Nu måste jag gå, ska ju passa på att sola är ju sista dagen idag! :)
 
PUSS :)

LOL - min roliga historia

Okej, läs texten noga och dö inte av skratt.
 
Okej, det finns en kille på vårt hotell och han har jättestort svart hår som typ en afro ( en sån där peruk ) och han är lite söt fast inte så mycket men pyttelite hehe. Och så finns det en annan kille som är sååå söt så jag blir generad när han till och med tittar på mig. Och när jag skulle ta hissen så stod han där och ja bara "yes!" tänkte jag men då skulle han visst ut på den våningen och då sa mamma och pappa "bra ut med dig, hannah du ska inte åka hissen med den där killen" och jag bara blev asröd och ba "håll käft!" liksom ville jag bara säga, hahaha.
[21:56:56] Hannah: Men nu till det jag skulle säga till dig om han där med afro håret, haha. Hannah: Jag skulle fisa så jag tänkte göra det när jag kom på våning 6 (vårt rum är där) och så skulle jag fisa när jag kom ut och så hoppades jag på att det inte var nån där och det var det inte så jag gick ut och då kom han killen och ja bara "oops" och det var tur att jag inte fes då! sa jag till mamma och då sa hon "ja för då hade väl hans hår brunnit upp" hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha
 
Och, Amanda. Detta meddelande skickade jag till dig på skype så du kan läsa det typ ifred om du vill. Sitter just nu och spanar in den söta killen. ;p

Veckans kändis - Suzanne Collins

Suzanne Collins, född 10 augusti 1962 i Hartford, Connecticut i USA, är en amerikansk författare.

Som dotter till en officer och Vietnamkrigs-veteran i Amerikanska flygvapnet flyttade hon och familjen mycket, men hon växte främst upp i östra USA. Med intresse för teater gick hon teaterlinjen vid Alabama School of Fine Arts och studerade därefter drama och telekommunikation vid Indiana University och dramatik–skrivande vid New York University under 1980–talet. Från 1991 var hon anställd som manusförfattare för barn-TV-program för kanaler som Nickelodeon. I början av 2000–talet började hon skriva barnböcker, bland annat en serie på fem böcker 2003–2007, The Underland Chronicles, en modernare form av "Alice i Underlandet"–inspirerad stil i New York City–miljö.

Därefter började hon skriva den oerhört internationellt framgångsrika trilogin The hunger games om dödsunderhållning i ett framtida ödelagt Nordamerika med inspiration från legenden om Theseus kamp med Minotaurus i antikens Grekland. De tre delarna heter Hungerspelen [The Hunger Games] (2008), Fatta eld [Catching Fire] (2009) och Revolt [Mockingjay] (2010). De tre böckerna är också filmatiserade med Collins som manusförfattare. Den första, The Hunger Games hade premiär i början av 2012.

Collins har erhållit en mängd priser för sitt föfattarskap. Hon bor med sin man och deras två barn i Newtown, Connecticut.

GRATTIS SUZANNE COLLINS I EFTERSKOTT EGENTLIGEN ÄR DET 10:DE AUGUSTI IDAG MEN DETTA ÄR ETT TIDINSTÄLLT INLÄGG. ♥

MarineLand ^^

Îdag har vi bestämnt att vi skulle åka till Marineland, men det är liksom ett vattenland, med definshower, pooler, bassäng med massa hajar i ( tror man kunde få dyka med hajarna ) och så massa annat. Men vi har inte åkt ännu, för pappa jobbar, Ina och Joakim spelar, mamma vet jag inte vad hon gör? Hon är typ borta. Ska ta vatten nu, haha intressant. ;p
Fick syn på de nya smileysarna på din blogg, Amanda, fina! Och gulliga :* ! Men nu ska jag nog bara leta reda på några bilder till er så det inte blir typ som världens kortaste inlägg!
 
 
 
 
Aja, hoppas det blir kul där. På bilderna ser ni lite vad man typ kan göra där. På det två första bilderna är ju olika shower, och den sista är det några som dyker med en haj. Det finns nog fler hajar där dom dyker. Hoppas ingen äter upp oss bara, haha. PUSS :)

Frågor om kändisar som jag svarar på!

Favoritartist: Justin Bieber
 
 
Favoritskådespelare: Jennifer Lawrence
 
 
Favoritförfattare: Suzanne Collins
 
 
Favoritmodetjej: Selena Gomez
 
 
Favoritband: LMFAO
 
 
Sådär, och om jag absolut måste välja en så vet ni det ju ;)
Justiiin! :) Bieber.. :)
 
 
 

Hoppsan, är visst beronde av Hungerspelan igen...

Japp, här sitter man med Hungerspelen-boken i vänstra hand och i andra ett glas coca-cola. Så blir det om man börjar läsa Hungerspelen. Beroendeframkallande, står det på framsidan och det stämmer 100% faktiskt...
Mamma sitter och läser den nu förresten, hon skulle bara läsa början, och själv tycker hon den är hemsk, men det tycker inte jag! Jag älskar The Hunger Games, och pappa och jag ska se filmen när den kommer ut. Men jag har redan sett typ halva filmen, och nu ser jag ju typ filmen framför mig när jag läser, om ni fattar vad jag menar.
Love that movie + book, och förresten, nu ska jag prata lite med mamma och dricka min dricka. Ses. ♥
 
Katniss Everdeen, Peeta Mellark, Gale Hawthorne ♥
 
PS. Älskar Justin Bieber, choklad, mina vänner och bästis, min familj, katter och alla djur faktiskt också♥

5 stycken fina bilder! :)

Sommar...
 
 
 
 
 

Before I die :)

Jag ska göra detta före jag dör, det lovar jag er. Om ni inte tror mig så skit samma, men jag ska det! :)
 
 ♥
 
 ♥
 ♥
 ♥
 ♥
 ♥
 
OJ då, detta var ett långt inlägg.. Ska gå ner till mamma på stranden nu och sola lite, men jag har nog bränt mig tyvärr under ögonen, så det var inte så bra! :(
Men ändå, jag har ju solkräm på mig, och så kanske jag ska bada i havet med mamma, eller inte. Men som ni ser, detta ska jag göra före jag dör, hehe :)
Puss :)
 

Kändistävling AVSLUTAD!

Och vinnaren är...
 
Mamma!
 
Okej, kommentera vilket pris du vill ha, och ta inget för överdrivet! ;)
 
Detta var bara ett litet kort inlägg för att hålla er uppdaterade, och förresten så kommer jag att skriva mer när jag har kommit hem om jag hinner! Tidinställt inlägg.
 
PUSS :)

Mallorca! :)

De senaste dagarna har vi varit i Mallorca.. försökte uppdatera bloggen igår men då kom den där dumma kon fram igen när jag hade skrivit så mycket! :(
Men detta är ett superkort inlägg, men kommentera mer, så svarar jag på frågorna Söndag kväll om jag hinner, eller om jag ens får några frågor :P
 
Puss :)

Varför inte nästa kapitel kommit ut än

Hej alla läsare! Jag är troligtvis på Mallorca nu, och så tänkte jag bara prata lite om Justin Bieber-novellen jag håller på att skriva. Nästa kapitel kommer inte ut förrän jag har kommit hem från Mallorca tyvärr, för att jag orkar liksom inte sitta att skriva det nu! Har faktiskt ingen blogglust alls.. :/ Men det kommer jag nog ha snart igen, ... åhh *** vad jag är lat, jag är så himla sur för ingenting och det känns som om jag hatar att blogga typ! :(
Förlåt för deppigt inlägg, men nu kommer Dagens låt iaf.. :)
 
Låt: Somebody I used to know
Artist: Gotye
Önskelåt av: Mamma - "skarbol.blogg.se"
 
 
Om ni vill önska en önskelåt så maila: michaeljacksongirl@live.se
PUSS :)

Min kusin + Jag = Jag har sovit över hos Anna! :)

Jag har inte uppdaterat min blogg på två dagar och då tänkte jag berätta vad jag har gjort, tänkte jag! Jag har sovit över hos min kusin Anna! :)
Det var jättekul! Först när jag kom så åkte vi till hennes syster Linda och hon är också min kusin, så vi åkte och handlade på stan, och jag lägger upp bilder på det lite senare! Sedan så köpte vi glass och satte oss på torget och åt den. Men bara jag åt tror jag. :P
Sen så köpte vi godis och hyrde filmen " A Thousand Words" och så handlade vi tacos som vi skulle äta också! :)
 
Och när vi kom hem så åkte jag och Anna och badade i sjön. Jag blev badkruka, haha, men det var såååå kul! :D Sedan kom vi hem och så åt vi Tacos och såg på filmen, och den var rolig! Sedan var den slut och så tog vi fram godiset och såg på ett program där Justin Bieber var med i! Det var kul. Men sedan tittade vi på CSI men jag fick blunda ibland sa Anna. ;)
Sedan när klockan var typ 10 så gick vi och la oss, och vi låg och pratade lite. Men när vi skulle sova så låg vi och svettades så vi somnade typ 2 och vaknade 20 i 10 och då var vi ganska trötta! Synd att jag ska upp 3 på natten inatt :P ( Vi ska till Mallorca! :D )
Då gick vi upp och klädde på oss, och åt frukost. Té, Oboy, Smörgås med ost, gurka, päron, youghurt åt vi. ^^
Efter frukosten så skulle vi spela tennis men det var så blött i gräset så vi gick och hälsade på min moster ( Annas mamma ) på Konsum och sedan var vi hos hennes farmor och farfar litegrann. :)
Vi åkte sen och köpte glass och åkte och kollade på Annas gamla hus där dom bodde förr, och så sen åkte vi hit jag bor och handlade lite på köpcentret och åt McDonald´s :) Anna körde hem mig sedan och då pratade vi lite och sen åkte hon. :( Det var synd, och hon ska till Carlifornien och bo där i kanske 2 år! :( Jag vill följa med henne! :) Men det går inte ;( Men aja, nu ska jag äta fredagsmys och skriva lite tidinställda inlägg, som ni får när jag är i Mallorca! Heeeeeej dååå  PUSS ! ♥
 

# Kändistävling! ^^

Längesedan jag hade kändistävling eller hur? Tycker jag med! Imorgon kommer min kusin och hämtar mig för att jag ska sova över hos henne. :)
På Lördag åker hela min familj  till Mallorca ( stavning? ) och det är 37 grader varmt där ! ;o ^^
Då ska jag bli brun före skolan börjar, haha! :DD
Nu börjar vi med tävlingen istället men då vet ni iaf vad jag ska göra tills skolan börjar! ;)
 
Who´s that? :)
 
( Liten bild ;o ) Vem är denna killen? :)
 
Vem är hon?
 
Ledtråd: Alla har varit med i "Superhjältefilmer" fast den sista är ingen supehjälte men ungefär en superhjälte. Kommentera och berätta så vinner ni kanske! Lycka till!

Hannah´s önskelista 2012

- Affish med Justin Bieber på
 
- Iphone 4 + Justin Bieber-mobilskal som kommer ut om 10 dagar!
 
 
Hungerspelen ( bok + film )
 
( Och filmen som kommer ut i Augusti, fast orkar inte lägga ut bild på filmen )
 
- Mobilsmycke m. Justin Bieber på
 
- Justin Biebers parfym Someday ( finns på Kicks alla mina vänner, köp den till mig! )
 
 
- Justin Bieber T-shirt ( jag vill gärna ha många men tyvärr inte bara JB-Tshirts )
 
 
- Ögonskuggepalett + lite sminkborstar :)
 + :)
 
- Väckarklocka m. Justin Bieber på ( finns på Cdon.com )
- Stol m. Justin Bieber på ( och någonting som kan ta bort allt kladd på mitt skrivbord -.-' )
Finns ingen bild på någon Bieber-stol !
 
- Singing Tootbrush Justin Bieber ( SomeBody To Love & Love Me-låtarna )
Finns där när ni klickar på länken här: http://justinbieber.shop.bravadousa.com/Product.aspx?cp=21965_50284&pc=BGAMJU169
 
 
 
- Godis ( Bilder på vilket godis jag vill ha nedanför )
   
 
- Justin Bieber parfym GIRLFRIEND :)
 
- Spiderman 1 2 3 & The Amazing Spider Man :) ^^ ( Ja jag är ett Spiderman-fan )
& Spider-Man 3 :) :) :)
 
OCH THE AMAZING SPIDER-MAN :D
 
DET VAR ALLT JAG ÖNSKADE MIG, OCH JAG VILL GÄRNA HA ALLT DETTA, HAHA, MEN NU SKA JAG GÖRA NÅGOT ANNAT SÅ HOPPAS VI SES SENARE! LÅNGT INLÄGG.

Good Nigth :)

Hejsan! Har inte bloggat idag, för har gjort något annat, och så nu får ni ett litet inlägg. Jag ska nog lägga mig nu klockan är ju 20 i 11 typ.. och nu ska jag borsta tänderna! Om två veckor fyller jag år! 20 augusti alltså, då börjar skolan på min födelsedag :/ Imorgon kommer det jag önskar mig upp här på bloggen!
 
- Skicka gärna en present i posten, 20 augusti! Haha skojar, men ni får gärna, haha! ^^
Nu ska jag lägga mig och sova, Jiiippiiie!! :)
 
GOD NATT
 

Gäster igår :)

Igår så hade vi jättekul. Det kom gäster till oss och så åt vi kräftor och lite sånt annan mat som typ, kex med ost på och korv med bröd. Vi spelade musik också, men pappa och Jonas ( gästen ) ville bara höra på någon asdålig "Whitesnake" eller vad dom nu heter. Jag kan erkänna till Alicia att One Direction är iaf pyttelite bättre än Whitesnake men alla vet att min JUSTIN BIEBER ÄR BÄST! ♥ Aja, ni som inte visste vet nu! :)
Vi var ute och lekte någon varulvslek, och det var faktiskt ganska kul. Fullmåne och allt, och så ska ju Ina och Emma skrämma mig, Joakim och Theo ( våra gäster, fast det var vuxna med också ) Och sedan så var det godis, vi åt chips, åt choklad, och massa blandat godis + jordgubbsgrädde typ över och kladdekakebotten var det på en tårta mamma gjorde. Det var passionsfrukt i också ( stavning? ) och något annat, det var philadelfiaost ( stavning? ) och jag kan säga att vi fick ostbågar + choklad med daim i också, men jag åt inte allt då, men ändå så skulle jag behöva att spy lite tror jag, haha! :P
 
 
 
 
Så såg den ut bara att det inte var något på toppen av tårtan. Och sedan så gick vi in och såg på film, men jag ville inte se på filmen ( det var Delfy med sina vänner ) hahaha och så gick jag ner till mamma, pappa, Jessica och Jonas ( våra gäster ) och sov i mammas fang ( famn tror jag det heter, jag har glömt det haha ) hon kliade mig på ryggen, hehe det var skönt, för det kliade så mycket! Läs inte det där, för jag kunde inte klia mig där det kliade så mamma fick göra det, HAHAhaa :)
Nu ska jag göra något annat, orkar inte skriva mer, men men.. det var kul igår iallafall! Hej då! :) ^^ ♥

Justin Bieber - Novell - Chapter 14

Nästa dag ligger jag och Justin utmattade i sängen. Igår hade varit en jobbig dag. Kenny hade kommit efter en hel halvtimme så en som jobbade i en affär fick rädda oss undan alla människor. Justin hade bjudit ut mig på en date också. Min mobil började plötsligt ringa. " Min syster " stod det på skärmen.
" Hej, Grace! " svarade jag till min storasyster ( hon har jag inte pratat om i berättelsen än, men hon kommer vara med mer nu ) Jag hörde att hon vältade ut något på golvet som vanligt. " Sorry, det var min tavla på Justin Bieber som gick sönder. Nästan. " svarade hon och lät jätteledsen. Hon mumlade något innan hon började gråta lite.
" Vad har hänt? " svarade jag. " Jag fick inga biljetter till Justins konsert " snyftade hon. Jag suckade. " Okej, du kommer kanske inte tro mig men.. jag är tillsammans med Justin. " Det blev tyst i luren. Sedan började hon att skrika och jag blev nästan döv. " Vi skickar en biljett till dig senare " Jag hörde hur hon blev ännu mer galen.
Jag som hade en sak i min mobil som gjorde att man kunde se varandra medan man pratade såg att Grace hade tappat mobilen i golvet och stod och skrek.
 
Jag skrattade och Justin reste sig upp för att få se vad som hände. När Grace fick se Justin blev hon helt tyst. Hon andas inte, tänker jag och suckade. " Hon är typ ditt största fan, hehe " sa jag. Hon rodnade och sväljde hårt. " Hej " sa hon och vinkade försiktigt. " Hej " sa Justin vänligt och log. " Hon är ju ganska söt " sa han och fnissade. " Haha, Justin sa att du var söt " sa jag innan han tog sin hand för min mun. Han rodnade. " Haha du är så söt när du rodnar! " sa jag och tittade på Grace.  " Ä-är ni ihop? " sa Grace helt förvirrat " Justin nickade medan han kysste mig och Grace blev galen igen.
 
( Låtsas att det är Miranda som håller sin telefon så att Grace ser när dom pussas. )
Jag skrattar. När vi hade pratat färdigt med Grace så åkte vi till en resturang där Justin hade bjudit mig på date. Daten var helt okej, som vanligt och sedan vandrade vi en romantisk kvällspromenad hem hand i hand under den vackra solnedgången.


Haha, lyckost Grace då som fick biljetter ändå. Aja, hoppas ni gillar denna delen också! Om ni undrar så är det Selena Gomez på bilden. Det är alltså inte Justin som kysser en annan tjej. Men vad tyckte ni? Kommentera!

Justin Bieber - Novell - Chapter 13

På morgonen vaknade jag och kände efter Justin. När jag slog upp ögonen var han inte där. Jag gick upp och slängde morgonrocken över axlarna. Nere i köket var han och stod och log mot mig. Han hade sin mobil i handen och jag tittade undrande på den. " Öhh, jag bara sms:ar lite " sa han och flinade. Jag nickade och vände mig sakta för att gå upp igen då jag kände på händer på mina axlar. De förde mig in till vardagsrummet och när jag vände mig om sa Justin. " Det finns en person som vill träffa dig " sa han och tittade allvarligt på mig. När jag fick syn på personen tappade jag andan. Nej, nu får det vara nog. " Justin! " sa jag högt och tittade surt på honom. Jag stod öga mot öga med Ashley Tisdale. " Hej.. b-bästis.. " sa hon. Det sista ordet tvekade hon lite innan hon sa det.
Jag tittade ilsket på henne och vände mig om. Jag vägrade titta in i hennes ögon. " Varför står du bara där? Ta ut henne ur huset! " sa jag. Ashley tittade sorgset på Justin och gick mot dörren. " Vänta! " skrek Justin. Ashley vände sig om och tittade på honom. " Säg det " sa han och pekade på mig. Hennes ögon fylldes med tårar.
" Ähum.. Jag är en idiot och skulle gärna vilja förlåta dig för det där som hände för väldigt längesedan. Jag glömde dig inte helt och du finns fortfarande kvar inuti mig. Om du fortfarande hatar mig så ska jag lämna dig här och nu men om du vill förlåta mig, och jag förstår att du kanske inte vill det men om du vill, så finns jag här " sa hon.
Jag skakade på huvudet. " Jag har inte tid med det här nu Ashley. Det var ditt eget fel att jag inte fick någon chans att förlåta dig. Och jag vill inte ha med dig att göra " sa jag och gjorde en ledsen min. Hon nickade och mimade något om att hon måste gå. Jag nickade igen och tittade lite på hennes tröja. Det stod " I'm Sorry " på den. Jag skakade på huvudet. " Men, Ashley! Vänta! " Hon vände sig om och tittade förvånat på mig. " Nu kan vi väl.. vara vänner ändå, för jag ångrade mig litegrann.. Vi kan ju inte gå runt och vara sura på varandra. " Hon log lite så där försiktigt och sa " Nej, det har du rätt i. Men vi kan ju vara vänner ändå. " Jag nickade. Sedan gav jag henne en snabb kram och log innan hon gick. Jag kastade mig i Justins armar. " Jag är trött " Vi gick till en milkshake bar typ såg det ut som. Justin sa något som fick mig att skratta.
 
Det kom fram en tjej i 16-årsåldern och frågade om hon fick ta en bild med mig. Jag nickade och log. Sedan ställde jag mig upp bredvid henne och en annan tjej tog kortet med en grön kamera.
Hon skrek till lite och kramade mig hårt. Sedan log hon och sprang iväg till en av hennes föräldrar gissar jag att det var. " Hehehe.. vet du vad? " sa Justin. Jag skakade på huvudet. " Du är så söt när du posar sådär " sa han och posade en konstig pose som tydligen skulle likna min. Jag skrattade och slog honom lätt på armen. " Haha, lägg av! " skrattade han och lyfte upp mig. Sedan sprang han till havet och kastade mig i vattnet. Jag skrek.
" JUSTIN, VAD GÖR DU?! " Han brast ut i skratt och det såg ut som om han skrattade ihjäl sig. Jag skrattade lite tyst och sedan skvätte jag ner honom med vatten. Sedan drog jag ner honom i vattnet också.
( Låtsas att den där tjejen är Miranda )
Men vi fick gå upp ur vattnet och springa till Justins hus. Det tog inte lång tid förrän vi omringades av fans och paparazzis. Justin tog upp sin mobil och ringde hans livvakt Kenny.
 
 
 

Städar + dagens låt =D

Hejsan! Nu dammsuger mamma mitt rum, hehe.. Men jag kan göra det själv mamma! Okej, hon har tagit min stereo och lyssnar på radio, och jag tycker inte om radio dom spelar typ samma låtar hela tiden! Och förresten är låtarna dåliga också! =) Men jag ska lägga ut några bilder nu på vad jag har fått för längesedan i en Suprise Bag^.^
 
Jag lägger ut bilderna ikväll istället om jag orkar :)
 
Låt: Mean girls
Artist: Rachel Crow
 
 
 
Spola fram till 0:30 för då börjar låten, om ni inte orkar lyssna när dom där tjejerna vad dom nu heter pratar, så då så spola fram till det om du ska lyssna på låten ! :)

ιт ωιℓℓ яαιη - νєcкαηѕ вιℓ∂ :)

This is Veckans Bild och den kommer ut en gång i veckan. Jag funderar på att skapa min egen tidning, haha, och så kan ni börja prenumerera på den, haha! Nej då, jag vet inte hur man gör, men aja, vi får se! :)
 

Dagens Outfit ~ Kräftskiva

Den här outfiten kan man ha på kräftskiva. Man kan blanda svart, rött och vitt, eftersom kräftorna är ju röda och så är dom lite svarta och vitt kan man bara typ mixa in! Njut. ^^
 
 
                                                   +
                                                   +
+ Om ni vill så kan ni ha en svart kofta runt linnet för att då blir det inte lika kallt, men om ni sitter inne så kan ni ju bara ha linnet.
 
Aja, det var det. Om ni undrar så har jag bara Dagens Outfit på fredagar då ni förstår har jag olika teman som typ förra gången hade jag ju "Somrigt" och nu har jag "Kräftskiva" men då fattar ni! Hej då! :)

Kladdkaka ^^

Igår gjorde mamma en kladdkaka som vi åt med grädde till, och så badade vi igår och det var iskallt i vattnet. Min kompis sa att det var skönt men nej, det var för kallt. Nu ska mamma och Ina ska åka och handla, utan mig och varje gång jag och mamma ska åka och handla så kommer Ina och gnäller om att hon ska med, så jag och mamma får typ aldrig åka ifred, men det får ju Ina och mamma göra. Okej, men nu ska jag snart ta och gå ut och cykla, för orkar inte sitta mer vid datorn, hehe. Snart kommer nästa del av min novell, så om ni inte har läst kapitel 12 så bara bläddrar ni lite ner! Förrsten är kommer Dagens Outfit.. inte.. den kommer imorgon, hej då! :)
 
Så himla mumsigt, igår så åt jag två bitar och så mådde jag illa för att den var så mäktig! Ska nog bara ta en liten bit idag, hehe! :) Hoppas vi ska gå ner till bryggan och bada sedan.. LOL.. Haha lol lol lol det är det enda killarna i min klass skriver typ, LOL, HAHAHAHAH :D
 
 

Justin Bieber - Why are you so cute? :)

Justin Bieber, jag är dödsförälskad i dig, kan du inte ge mig ditt nummer så går vi och leker någon gång? :D
Haha, aja, men kolla i hans nya musikvideo, MIG = TUMME UPP ♥
 
 

Cher Lloyd - Want U Back ft. Astro

Kollade just på Cher Lloyd´s audition på Americas Got Talent, och hennes röst är ju så himla bra! Tänkte då välja en låt av henne, och imorgon så får ni väl se vilken låt det kommer då istället om ni inte gillar denna.
 
 
RSS 2.0