♥ Happy easter ♥

Hejsan!
 
Idag hade jag påskbrevsjakt hemma, för jag pallar inte gå på torget för det är tråkigt och jobbigt, tycker jag. För det är så mycket småbarn där som springer runt och masar. Men i alla fall, nu sitter jag och ser på Buffy samtidigt som jag myser med mitt påskgodis. ♥
 

Till Coola Marius

Hos kusinen :3 ♥

Igår sov jag och mina syskon över hos kusinen i Norge och idag var vi ute och grillade med mormor och morfar. Vi fiskade och åt godis och sånt där. Jag laddar upp bilder på datan när jag har laddat mobilen !
 
Vad ska ni göra till påsk? ♥
 

Harlem Shake/Avicii by Hannah

Här är en dum video...

The Grudge - Trailer (H&M-version)

Besatt av sjukdomar

Best friends liars S01E01

En ny serie som handlar om bästisarna Martine och Hannah. Martine tar Hannahs pojkvän så dödar Hannah Martine och då vill Martine hämnas...

Sleep

Just nu: Kryper ner under täcket med en bra bok, imorgon är det måndag igen men jag är inte så ledsen för vi har bara skola i tre dagar före påsklovet. Sen är allting över i minst en vecka. ^^

Sanningen om McDonald's

Ghost whisperer in the dark

Påsk sminkning

Ny design?

Hejsan alla läsare!
 
Tycker ni jag ska göra en ny design till bloggen? Börjar tröttna på den som jag har. Ska ha något mer "ljusare" typ. Skönt med helg, eller hur? På skolan gled vi på isen och vår gamla klasskompis kom och hälsade på. Jag och Duri stod och skrek till han men han hörde inget. Bara så ni vet har jag och Tine börjat med vår serie, den kommer heta "Best friend liars" det var inte jag som kom på det, men det betyder "Bästislögnarna" det handlar om mig och Martine tog min pojkvän, jag blir arg och dödar henne sen blir hon ett spöke och vill hämnas. Det är en "knäpp-rolig-skräck-komedi" hehe långt ord, första delen kommer ut imorgon tror jag? Håll utikik efter avsnitt ett iaf! :)

Best friends liars

Hej jag och Martine ska börja med en serie som heter best friends liars . Och den handlar om dom två bästisarna och sen så tar Martine Hannahs kille och då dödar Hannah henne och då vill Martine hämnas ..

Milk

No instagram

- Jag vill inte ha instagram
 
- Vad är det för bra med att lägga ut bilder egentligen?
 
- Det är 13-årsgräns, ni är inte 13 ni är 11 om ni inte fattat
 
- Säg inte att jag ska skaffa instagram jag gör som jag vill
 
- Det är tråkigt
 
- Jag har egna grejer typ snapchat, kik mycket bättre!
Min favvoapp är whi :) en förkortning av en grej :))
 
Jag gillar inte instagram, blää, punkt slut.
 
Min åsikt

Övernattning på skolan

Det låter supertråkigt..
 
Men, det var superroligt...
 
Vi somnade typ halv tre, och gick upp halv sju. Jag var ganska pigg på morgonen men sedan vart jag lite tröttare på dagen, men nu är jag pigg igen! Mingelgruppen ( som jag var med i ) kom dit en timme före och fixade med musik, chips, popcorn, bål och sånt där. Vi var nere i töcksfors och köpte godiset på rasten. Gött att vi slapp skolan. Haha nej då, vi slapp ju såklart bara rasten.. :/
 
Sedan kollade vi på film, pratade, dansade och lekte olika lekar. Men när vi skulle sova så sa Carina (min lärare) till oss typ 5 gånger för vi låg och pratade och fnittrade. Så sen när Carina hade somnat blev det helt väsen och alla vart helt galna. Men då kom min andra lärare ut och då råkade hon se att jag skulle stänga av min telefon och då tog hon den. Fast det var någon som gav tillbaks den till mig, minns inte vem det var.
 
Det slutade med att läraren fick sova inne i rummet med oss och då vart det tyst. En av mina kompisar åkte till och med hem för att vi inte fick sova av killarna. Men dagen efter var rolig också. Vi fick sluta tidigare för fröken trodde inte vi orkade gå på skolan så länge. Har tyvärr inga bilder, vi fick ha med kamera, men vi fick inte lägga ut dom på internet, tyvärr. Då är det lika bra att inte ha med sig kameran!
 
Har ni varit med skolan på övernattning någon gång? Kommentera! Puss! ♥

Bonez är tillbaka "Del 5"

Pomis perspektiv
 
Han släppte lappen och den flög sakta men säkert ner till golvet igen. Lily lever fortfarande? Det måste vara något skämt. Lily har varit död i över tre år nu. Hon drunknade under ovädret när vi var ute på havet med Kamaria. Vi hade byggt en flotte men det kom plötsligt en kraftig våg som träffade flotten och alla föll omkull. Men Lily föll inte på flotten utan ner i vattnet. Hon kunde inte simma. Jag strävade efter hennes hand nere i vattnet men det var för mörkt för att se någonting. Jag förlorade någon jag älskade, och jag kommer aldrig glömma det. Pomis väcktes ur sina tankar. Bäst jag tar lappen till Kamaria ifall hon fortfarande lever!
 
Pomis stannade och tittade förskräckt mot slottet. Allt var täckt av is och runtomkring flög det ballonger med siffran fem på. Fem offer. Pomis kom ihåg vad Bonez var ute efter och det krävde fem offer som skulle offras till eldmonstret vid vulkanen.
 
 
Pomis sprang först till staden och varnade alla pandor han såg, sedan så sprang han tillbaka och lyckades hacka sig in genom Kamarias fönster. Isen var så stark att han fick trycka allt han hade för att komma igenom det lilla hålet han hade gjort. Inuti rummet fick han se Kamaria och sprang fram till henne. Som tur var hon inte frusen till is ännu, fast det var väldigt kallt ändå.
 
 
"Jag håller mig varm ungefär tre dagar till med hjälp av mina ljus och filtar, skynda dig och hämta hjälp av alla pandor i Panfu! Skynda dig, isen växer ihop snart!"
"Jag lovar att vi ska få ut dig, Kamaria, säger Pomis och hoppar ut ur hålet. Han springer ända tills Skönhetssalongen men tappar andan när han får syn på henne.
"L-l-Lilly!" skriker jag och rusar in i hennes armar. Tårarna rinner och vi håller om varandra i minst 20 min. "Vart har du varit?" frågar jag henne. "Vi har inte tid med det nu, jag vet att Kamaria är i fara. Jag såg hennes slott förut när jag gick på promenad". "Du har rätt, samla ihop en grupp pandor och möt mig vid stranden imorgon". Jag börjar gå men stannar till och vänder mig om mot Lilly. "Jag älskar dig".
 
 
 
 
 
 

Missy fångade en sork

 
Här får ni en bild på en sork som Missy fångade när jag var ute och skrev på min låt, som jag inte ska skicka in till melodifestivalen. Den var jättestor och jag trodde det var en råtta först men sen fick jag se den och då hände något. Haha nej då, här kommer bilden:
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
 

Taylor Swift - Sminkning

Här har ni en sminkning av Michelle Phan. Nu har jag snart kollat på hennes video i typ två år ungefär. Här sminkar hon sig iaf till Taylor och jag lägger ut den här videon för att jag gillar Taylor´s låt "I knew you were trouble", så jag väljde den här videon i alla fall, så det så! :)
 
 

Saft

Jag sitter här i vårsolen och dricker jordgubbssaft.
 
Jätteskönt att solen börjar kika fram och snart är det sommar! Hoppas det inte blir så regnig sommar som det var förra året. Då går det ju inte att bada så mycket...
 
Missy har rivit mig på ryggen och det svider som in i *******.
Men mamma har rensat det med någon konstig vätska. Vad tyckte ni om vinnaren Robin i Melodifestivalen igår då? Jag tyckte han var lite bra, men jag hejade för fullt på Yohio!
 
Vem röstade/hejade ni på? Puss! ♥
 
 
 
 
 

Kvällsrutin

Som ni ser på rubriken så tror ni kanske att det kommer en video, men där har ni fel, hehe. Jag ska skriva istället för det är inte lika jobbigt fast kanske tråkigare för er. Men nu kör vi igång:
 
 • Gå på toaletten
 • Tvätta mig
 • Välja kläder
 • Borsta håret
 • Ta på mascara ---->               
 • Gå ner och äta frukost
 • Borsta tänderna
 • Packa ner läxor och sånt där i väskan
Sedan så är det bara att åka till skolan, fast vi kommer typ alltid försent för jag kommer alltid ner halv åtta, jag går upp kanske sju och så tar det tid att tvätta mig och sånt där.

Bonez är tillbaka "Del 4"

Prolog:
 
Han tog upp det och läste det: Till Pomis från Lily: Hej Pomis! Rädda mej jag är fånge hos Bonez!! Du måste lämna mej annars kan vi inte starta den dära klubben du pratade om den dära gången! Mvh Lily! Va?? sa Pomis.
Nästa dagen vaknade Samantha upp i en konstig skog. Det var en liten mini panda som stod bredvid henne. Han såg mystiskt ut. Det var nog bäst att akta sig, tänkte Samanta. Hon skulle just ställa en fråga till honom.
 
 
"Var är jag?" frågade hon. Den lilla pandan vände sig mot henne och öppnade munnen samtidigt som han stirrade på henne med hans mörka ögon.
 
 
Han svarade med en konsig dialekt. Hans namn var Pajl, det stod på hans tröja. Plötsligt försvann han och Samantha började utforska skogen på egen hand. Det tog inte så lång tid förrän hon upptäckt en grotta som hon tittade förvånat mot. Hon började försiktigt gå mot den.
 
 
Hon stannade och tittade häpet på vad som fanns framför henne. Ett stort vattenfall på hennes vänstra sida och några konstiga prickar på väggen framför henne. Det verkade som ett hemligt gömställe för någon som... Hon slutade tänka för en stund. Det kan inte vara.. Bonez! Hon började snabbt tänka igen på något ställe att komma ut. Var detta en fälla? Hon visste inte helt säkert än. Det ända hon tänkte på var att ta sig härifrån.
 
 
Fortsättning följer
 
Nästa del kommer vi få följa Pomis´es perspektiv.

Bortglömd historia fortsätter...

När jag var ungefär 9 år tror jag så skrev jag en berättelse om onlinespelet Panfu. Jag tyckte det var så roligt när jag läste den nu så jag tänkte att jag kunde skriva lite på den sålänge ända tills jag är klar med min andra novell som ska komma ut på bloggen. Men i alla fall så borde ni nog läsa de tre första delarna så att ni vet vad det handlar om. Serien heter "Bonez är tillbaka". Karaktärerna är:
 
 • Samantha19 (mig) jag kallar mig själv för Samantha
 • Aliciamusa (min kusin)
 • Sala
 • Bonez
 • Kamaria
 • Ella & Max
 • Pomis (kommer ej ihåg vem han är ?)
 • Lily
 • Panfupappan
 • Adam
 • Pandis

Nu ska jag länka del 3,2,1 de kommer i ordningen bakifrån så som jag skrev.

1. http://panfuhannah.blogg.se/2011/march/bonez-ar-tillbaka-del-3.html#comment

2. http://panfuhannah.blogg.se/2011/march/bonez-ar-tillbaka-del-2.html#comment

3. http://panfuhannah.blogg.se/2011/march/bonez-ar-tillbaka-del-1.html#comment

Wanties♥

 
Dessa plagg, ska jag köpa när jag har sparat ihop till ungefär 1000 kronor. Jag har ju månadspeng och får pengar när jag städar rummet, förresten så ska jag köpa när jag sparat ihop till dom fast jag vill ju inte bli pank igen därför samlar jag ihop lite mer så jag fortfarande har pengar kvar. ^^

Godis

Längesedan, ska skärpa mig

Okej, nu är jag i full gång igen!
Har inte bloggat på länge för att har inte haft någonting att skriva om. Men nu ska jag skärpa mig och skriva massa mer än vad jag har gjort! Tur att jag inte bloggar på ett år som en jag känner inte har gjort. Man vill ju inte förlora sina läsare heller! Nästa vecka på torsdag ska vi sova över på skolan och det kommer bli skitkul! Jag vet vem jag ska klä ut mig till ( vi ska typ ha en maskerad ) fast jag kommer inte säga det. It´s a secret.
 

Månadspeng

Pappa och mamma ska fundera på om jag kan få 200 kronor i månadspeng istället. Jag sparar till olika kläder och smink. Och sånt där onödigt. Vad ska jag blogga om? Help, jag håller på att förlora mina läsare! :(
 

Kortis

Martine blir uppäten av en fisk

Idag på skolan satt jag och fick ingen luft. Allt var pågrund av Martine. Hon var totalgalen! Jag satt och skrattade ihjäl mig ända tills läraren hade sagt till mig typ fyra gånger. Martine är en knäpp tjej. Väääldigt knäpp tjej! Hoppas hon alltid kommer vara det ända tills hon blir uppäten av en fisk. En tjej som är galen måste försvinna på ett galet sätt men det är inte förrän 200 år.
 

Lista

Hejsan! Nu ska ni få i uppgift att skriva en lista med fem styckten tv-serier som just du tycker är bäst. Jag skyller på skolan med den sugiga uppdateringen! Jag hatar skolan.. :)
 

5 bästa TV-serier! Update again..

1. Pretty Little Liars
 
 
2. Ghost Whisperer
 
 
3. Buffy the vampire slayer
 
 
4. Little house on the praire
 
 
5. Charmed
 
 
 
 

Funny cats ♥

 
 
Hahaha! Det är sällan klipp som får mig att skratta men detta fick mig nästan att tappa andan av skratt! Så alla Cat-lovers där ute ska verkligen ta och sätta sig mysigt i soffan med sin katt och kolla! Skratta bara inte så högt så att ni skrämmer katten! ♥

Happy birthday, Justin Bieber!

Happy birtday to Justin Bieber, han fyller 19 år idag!
Jag älskar honom för hans musik och för att han är bra och sånt. Inte bara för hans utséende. Jag gillar artister med bra musik inte bara för att dom är snygga!
 
 
 
 
RSS 2.0