Hem till Sverige

Hejsan,
 
Nu sitter jag I receptionen och väntar på en buss som vi ska åka med till flygplatsen om ni inte vet så är jag I Cypern och har varit här I en vecka. Och jag ska hem nu för det har redan gått en vecka och varför skriver jag allt. Jo för jag är galen.. För det sitter en kille här och jag vill inte att han ska se mig, ni ska bara veta vad jag gjorde!
Jag kan berätta när jag kommer hem, men nu ska jag berätta vad vi gjorde på semestern.
 
Dag 1 så gick vi upp mitt i natten och jag hållde på att dö för att jag var så trött, men när vi kom fram så solade vi och badade lite i solen och så checkade vi ju in på rummet såklart. Rummet bestod av ett sovrum och toalett, sen fanns det också en hall som man leddes in till ett "vardargsrum". Det fanns en soffa som man kunde göra till en säng och vi hade två rum, för pappa och Joakim bodde i ett rum och jag och mamma och Ina i det andra rummet.
 
Dag 2 minns jag inte riktigt men vi gjorde samma som vi gjorde på hela veckan, alltså solade och badade, åt glass och sådär. Jag var och testade Teen Lounge, fast jag ville egentligen inte, men mamma sa att jag löt.. -.-'
Vi såg på en film som hette "A Cinderella story" faktiskt bra.. Det var den med Hilary Duff, om ni vet vem det är.
 
Nu orkar jag inte skriva mer för det här tangentbordet var ont att skriva på. Men jag skriver mer när jag kommer hem, ses! :)
 
- Gammal bild från mitt kalas. lol..


Kommentarer
Amanda

Jaaaa du kommer hem!! Har saknat dig såååå mycket, har sååå mycket att berätta för dig!!! :D :D :D <3 <3 <3

P.s om du har försökt att kika så har jag nog inte sett det och kommer antagligen inte att se det. Men försök att kika igen i så fall men försäkerhets skull så...hm...chatta i min chattbox eller skriv kommentarer på min blogg. Min mobil just nu är typ kabom, den funkar typ inte. Ibland funkar den och ibland inte :(

PUSS O KRAM!!!! <3 <3 <3

2013-05-24 @ 15:43:06
URL: http://Willesminnne.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0