Kapitel 1 . Skuggornas land

"För fram henne till mig!" fräser Drottningen till vakterna. Dom släpper snabbt ner mig så jag faller till den hårda marken och skrapar upp knäna. Drottningen ler ondskefullt mot mig.
"Äntligen är du här, och äntligen kan jag ta ditt blod för att få dina krafter så att jag kan ta över världen!" skriker Drottningen. Jag tittar allvarligt på henne. "Verkligen?" viskar jag mot henne. 
"Vakter! Ta henne till fängelsehålan". Dom lyder hennes order och tar tag i mig. De släpar mig över det kalla stengolvet ända ner till källaren. "Här kan du få stanna", säger ena vakten och flinar åt mig. Dom kastar in mig i ett iskallt rum som består av sten. Det finns en smutsig madrass på golvet och en skål med soppa bredvid. Ingen toalett och ingen väg att fly. Det finns ett hål i väggen som är täckt med galler. Jag sätter mig på madrassen och pustar ut. Försöker komma på ett sätt att ta mig härifrån. Jag måste tillbaka och rädda kungariket. Dom behöver mig nu som mest. Alla vet att jag är prinsessa. Prinsessan Sarafina från Ljusets Palats ända borta i Rosdalen. Rosdalen är täckt av rosor men vi har fått bort ganska många rosor så vi har en liten stad mitt inne i mitten av alla rosor. Där kommer jag ifrån, men min pappa och mamma övergav mig när jag var tre. Jag minns att de sa att jag skulle lägga mig ner och titta på den vackra rosa himlen. De sa att rosorna speglades i himlen och det var därför himlen var rosa. De sa att de skulle komma tillbaka och om jag frös skulle jag gå till Ljusets Palats, det ligger ungefär tre kilometer från min stad och efter ungefär en halvtimme började jag bege mig mot palatset. Jag var så liten men jag hittade ändå fram till palatset fastän det var mörkt. Jag skyndade mig för att inte trollen skulle ta mig, som min mamma och pappa hade sagt före de lämnade mig mitt bland rosorna i Rosdalen.
 
 
 

Best day in my life

Konserten är slut och jag och pappa ska lägga oss nu. Konserten var bäst, berättar mer om det imorgon! :)
Scenen var iaf jättenära! Omg! Jag tror jag drömmer.

Imorgon är det dags

1 dag kvar!

Imorgon åker jag och pappa!!!!!
 
 
 

Matte suger

Sandra

Kvällsrutin

Blev lite fail i slutet.

The hobbit

Nu sitter jag framför datorn och väntar på pappa. Jag har nyss gjort en kvällsrutin-video. Ni såg ju min superlånga video med Morgonrutin som blev som in i ******* failad, hahaha :D Jag tog sån där kräm som man skulle ha på fötterna i ansiktet, haha lol. Men jag trodde det var en.. Fuktighetskräm, eller om det heter det på svenska, är ganska osäker på det. Men nu ska jag och pappa se på The hobbit som sagt så see you later! <3 ^^
 
 
 

Best friends liars 2

3 dagar kvar

Idag är det bara tre dagar kvar. Det är lördag och jag ska fråga Tine om vi kan göra något. Och sen ska jag städa mitt rum och lite sånt där. Men snart kommer jag lägga ut en video. Det var inte så längesen men, men... Jag ska rensa telefonen också från lite videor och filmer för att jag ska filma på JB-konserten och vill se till så att det inte blir fullt minne. Det hade varit ganska irriterande. 
 
 

Nu blir det fredagsmys!

Som jag har sagt, min dator är ju kass så får använda pappas dator. Han har en Mac, haha lyxigt, eller hur? Imorgon ska jag och pappa se på "The hobbit". Kommer bli jätteroligt! Sedan nästa vecka ska jag fråga om jag och Tine kan hitta på något roligt:)
 
På tisdag ska jag på JB-konserten, OMG, längtar! Och synd att jag inte står i Diamond Circle för Justin Bieber ska ta av sig sitt linne och slänga det till publiken, aaa! :D :P
Aja, nu ska jag.. göra något. Är ganska utmattad efter den här veckan. En himla massa prov och läxor och sån där annan skit! Och så har jag läxor till nästa vecka så vi får se om jag hinner göra dom till helgen! Jag ska i alla fall göra en läxa till helgen.. Matte! Tre sidor matte! Fatta vad mycket! :O
Aja men ju mer jag gör ju desto mindre slipper jag göra i Stockholm, så ska göra allt så behöver jag inte göra något! Men nu ska jag sluta skriva, ni blir ju utråkade, haha. Idag var världens bästa dag! :) :*
 
Ses:) <3
 
 
 

DIY: Justin Bieber-skylt

Justin Bieber är min ❤❤

Easy make up tutorial

Här får ni en sminkning för nybörjare och sånna som inte vill ha för mycket.

10 saker jag älskar att jag köpte

Omg

Ny musikvideo från JUSTIN BIEBER, FÖRRESTEN nu är det bara 9 dagar kvar! <3
 
 
 
I LOVE YOU JUSTIN!!!!

Cubus . Haul

Morgonrutin (Lång video)

10 days left ~ ♥

Okej, jag kommer ha sån här nedräkning på bloggen där jag varje dag kommer med ett litet "surprise inlägg" typ. Och i detta inlägg kommer jag att ha en frågestund! Ni kan fråga här nere i kommentarerna eller på videofyme. Jag längtar så himla mycket till 23 april. Jag längtar som galet efter Justin Bieber! Och Amanda, såklart! ;) :)
Okej i alla fall, frågestund kanske inte är så kul, men det är i alla fall något. Ni kan också kommentera på min video "önskevecka" om ni inte redan har gjort det då.. ^^
Och en sak till.. Min dator är sönder så jag skriver på mammas istället. Vet inte vad jag ska göra med designen, orkar inte lära mig Gimp. Vill tillbaka till DM, ett program som jag redigerar i.. :)
Ikväll ska jag på kalas med Duri till en i vår klass, men jaja. Vi ses! Ha det bra!
 

God morgon !

Snabb room tour

Angående min kanal

On my way to the school

13 days left ~ ♥

Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag och pappa beger oss till Stockholm för ännu en Justin Bieber-konsert. Ni kommer få följa med på konserten via videos som kommer ut typ några dagar efter. Jag ska ju träffa Amanda där också så det kommer väl bli några BFF-minnen där också.
 
OBS, AMANDA LÄS DETTA!
 
Du hade helt rätt. Jag kommer till dig den 24:de april för konserten är den 23:de, hehe, jag är helt snurr i huvudet idag av allt som har hänt. Men egentligen har inte roligt hänt förutom att vi har haft bad, haha. ^^
 
Aja, jag längtar i alla fall, puss på er! <3
 

Boys (3)

I detta avsnitt medverkar Joakim och Alicia.

Önskevecka

Yolo (man kan dö av detta)

När jag sjunger så kanske jag är så dålig att ni dör, ägd Adam l !

¤ Answers

Namn: Hannah Bieber
 
Ålder: 11, fyller 12 i augusti
 
Klädstil: Älskar leggins!
 
Hårfärg/ögonfärg: Blondin och Blå ♥
 
Favoritlåt: Beyoncé - Best thing I ever had & Yohio - Our story
 
Favoritsmink: Mascara
 
Husdjur/favvodjur: Katt, och jag har en katt som heter Missy♥
 
Bästisar: Amanda, Martine♥
 
Pojkvän: FOREVER ALONE ! HAHA NEJ DÅ eller joooo...privat....
 
Familj: Orkar inte skriva..
 
Idoler: Yohio, Justin Bieber, Alla i PLL och Jennifer Love Hewitt och Sarah michelle gellar♥

¤ Skolstart

 
Idag var det skolstart. Det var inte så roligt. Men jaja, om man vill lära sig något får man lida pin. Ska göra en video nu, vill ju inte förlora followers för en gång så var det typ tre stycken som följde mig och sen så skrev dom bara "varför gör du aldrig videos?" och sedan slutade dom följa mig, herregud, haha. ^^ :P
Och dagens outfit är:
 
T-shirt - Cubus
Tights - Bik bok
Shorts - Gina tricot
Sockar - Cubus
 
Haha, Tine skickade en bild på en kille på Kik och skrev att han var söt. Och hon bara "eller nej.. kolla på ögonbryn, dom är liksom skrynkliga". HAHAHAHAHA. ^^ <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jump

¤ New

Kändes som att jag skulle behöva förändra designen lite, så jag ändrade helt enkelt design. Och nu har dom ändrat på blogg.se så nu satt jag och "RE:ade" designen lite. Blev inte så värst nöjd, tyvärr men jag ville bara ha ändrig så det inte blir samma gamla vanliga blogg hela tiden.
Jag har varit i fjällen också så har inte bloggat eller gjort några videos, men nu kommer det komma en video som kommer heta "Like boys and girls" som kommer handla om tjejernas perspektiv och killarnas såklart.
Men tjejer äger, eller hur? Och killar kan bara dra åt skogen, förutom Yohio, Justin och en till hemlighet . ♥
 
We run the world, girls, GIRLS!
 

Fjällen = Norge = Norefjäll = Slalom

Jag är i Norge just nu, i fjällen och åker slalom. Jag har gjort en liten "tour-video" på hytta som jag laddar upp när jag kommer hem som antagligen blir imorrn eller på fredag. :)
 
Idag skulle jag göra en video men jag hade inte med mig mobilen så jag kunde inte filma när jag åkte med mamma, pappa, Ina och Joakim.
 
Kommer en arkivbild, för som sagt.. Har ingen kabel till datorn så jag kan inte ladda upp som sagt.. ^^
 
 
RSS 2.0