Roligaste pjäsen

Kvällsrutin

Ny blogg!

Orsaken till att jag bytte är hemlig, men det finns absolut inget negativt med att jag bytte! Hoppas ni kikar in och ni är varmt välkomna in!
 
http://hannahsslife.blogg.se/
 
Puss!
 

Hannah pratar #2

Hem till Sverige

Hejsan,
 
Nu sitter jag I receptionen och väntar på en buss som vi ska åka med till flygplatsen om ni inte vet så är jag I Cypern och har varit här I en vecka. Och jag ska hem nu för det har redan gått en vecka och varför skriver jag allt. Jo för jag är galen.. För det sitter en kille här och jag vill inte att han ska se mig, ni ska bara veta vad jag gjorde!
Jag kan berätta när jag kommer hem, men nu ska jag berätta vad vi gjorde på semestern.
 
Dag 1 så gick vi upp mitt i natten och jag hållde på att dö för att jag var så trött, men när vi kom fram så solade vi och badade lite i solen och så checkade vi ju in på rummet såklart. Rummet bestod av ett sovrum och toalett, sen fanns det också en hall som man leddes in till ett "vardargsrum". Det fanns en soffa som man kunde göra till en säng och vi hade två rum, för pappa och Joakim bodde i ett rum och jag och mamma och Ina i det andra rummet.
 
Dag 2 minns jag inte riktigt men vi gjorde samma som vi gjorde på hela veckan, alltså solade och badade, åt glass och sådär. Jag var och testade Teen Lounge, fast jag ville egentligen inte, men mamma sa att jag löt.. -.-'
Vi såg på en film som hette "A Cinderella story" faktiskt bra.. Det var den med Hilary Duff, om ni vet vem det är.
 
Nu orkar jag inte skriva mer för det här tangentbordet var ont att skriva på. Men jag skriver mer när jag kommer hem, ses! :)
 
- Gammal bild från mitt kalas. lol..

Summer paradise

 

Åker till Cypern om 5 timmar

Cypern.. HERE WE COME!

Hejsan,
 
Tänke bara säga att jag har bloggpaus. Händer så himla massa skit varenda dag.. Jag hatar min *****, men i alla fall. Nu om 7 och en halv timme ungefär så ska jag gå upp.. Så jag får väl ta och lägga mig så får jag sova någonting inatt.. Hej då! Ses om en vecka! <3
 

Min frukost

Hannah pratar

Chubby bunny challenge

DIY: Jeansshorts

Löv i rava + Bloopers

Dramatisk reklam

The cup song

When I was your Man

Världens sötaste, eller hur? <3
 
 

Värmeslag i solen...

Allting går upp för mig när solen går ner

Alicia

Summer

Idag var det så jäkla varmt så jag trodde jag skulle svimma! Nu börjar det bli sommar! :)
Jag skulle bara svara på en kommentar och ja, jag bloggar från mobilen för jag är ute ;)
Lollipop: Dina BFFS? Favoritårstid?

Svar: Min BFF är Amanda och sen älskar jag sommaren som in i bomben :D <3

Failad musikvideo

Fullt veckoschema

Måndag: Vara på centret till Durdona och nu är det ju snart kväll så då har jag inte gjort något mer speciellt idag, hehe :P
 
Tisdag: Kanske vara med Martine + läxa! :)
 
Onsdag: Vara på skolan och sedan så ska jag slappa när jag kommer hem. 
 
Torsdag: LEDIG!
 
Fredag: LEDIG!
 
Haha, det kanske inte var så fullt ändå.. Haha :P

Duri är en tjuv

TAG: My cat

Äter katter fiskar?

Häll en cola över dig själv Ina

Söndagsslapp

På morgonen städade jag mitt rum. Sedan var jag ute och hoppade på studsmattan och tog lite frisk luft, osv. Förresten det är ju jättefint väder idag. Sol och 17 värmegrader i skuggan. Nu sitter jag och slappar med skrivbordet. Missy ligger bredvid mig på mitt skrivbord och sover. Och så har jag en fråga till Amanda:
 
Kan du hjälpa mig att göra en design, min dator är ju kass och det är svårt att göra på Mac, men bara om du vill så kan jag skicka mail till dig sen. ;)
 
Nu ska jag kolla YouTube, syns senare.
 

Is it working

Die in your arms & Out of town girl

It´s all about the blog

Hejsan,
 
Ursäkta mig.. Haha vet inte varför jag skrev så. Har inte bloggat på ett tag men det är för min dator är ju sönder så jag använder pappas Mac och det går inte att ändra design med den! Ingenting liksom, för det finns inget program till Headers.. Eller jo, Gimp men jag har aldrig användt det. Bara Gimp 2 har jag använt en enda gång och det blev fail som vanligt. Men i alla fall har hittat det jag brukar använda så ska försöka göra en ny design (vårdesign) och bara så ni vet kommer jag nog blogga mycket om kläder, smink, hår och naglar för jag försöker ju göra videos samtidigt också men nu kan jag inte redigera videos, bara i iMovie och ALLT är sååå krångligt! Jag ska köpa en ny dator + en ny kamera, så får vi se hur det blir.. Ha´re bra sålänge! Hej då!
 

Yellow & Green (Makeup tutorial)

Random

Justin Bieber: Emerald VIP packet

Jag visar vad jag fick på konserten.

Elefantrumpa

Haha

Bara så ni vet

RSS 2.0