Dagens Låt ! :D

 
Låt: Good Time
Artist: Owl City & Carly Rae Jepsen
 
 
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 12

Dagarna går och det enda jag tänkter på är Justin. Mamma kommer tyst in i mitt rum och smeker mig lätt på kinden. " Gumman, berätta för mig om vad som hände " Jag skakade på huvudet och kände att tårarna rullade sakta, nedför kinderna. Jag tryckte ner ansiktet i kudden och brast ut i gråt. Mamma tittade på mig med en sorgsen blick, sedan tog hon bort kudden och den var våt. Sedan lade hon mig sakta ner i sängen och lade sig bredvid mig.
" Berätta! " sa hon med en mjuk och varm röst. Jag tvekade men sedan berättade jag alltihop för mamma. När jag hade berättat allt pustade hon ut. " SMS:a honom och berätta hur du fortfarande känner, kanske? " sa mamma.
Jag skakade på huvudet. Jag fick en idé. Jag skulle åka hem till Justin exakt nu.
När jag var framme tog jag ett djupt andetag och knackade försiktigt på den vita dörren. Efter ett tag öppnade Justin. Det syntes att han hade gråtit. Jag tvingade fram ett léende på läpparna men istället började tårarna rulla ner för kinderna igen. Justin slog sina armar runt mig och kysste min panna. " Förlåt " pep jag.
" Lämna mig aldrig igen " viskade han i mitt öra. Hela natten sov jag tätt intill Justin med hans armar runt mig.
Jag ska aldrig mer lämna honom, tänkte jag, innan jag somnade i mörkret.

Förlåt för kort del, men kommer inte hinna att skriva mer. Vad fort dom kom tillbaka till varandra! Vad tyckte ni? Berätta i en kommentar!

Kompisar?

Hallå, kompisar! Ni får gärna ringa till mig i sommar när ni vill! Jag har tråkigt så skulle vilja ha någon att leka med. Men idag så kanske jag ska leka med Alicia igen för att vi SMS:ar om det nu... Ina och Joakim ska till fågelvik och jag ska då bli ensam hemma. Men, då kanske jag kan leka med Alicia. Okej.. Men bara så ni vet, jag har haft ganska tråkigt i sommar! Men ändå har det bara vart BÄST! För att man kan sova läänge på morgonen, + att vi har varit med våra släktingar lite grann och, denna sommaren är ganska kul, även fast det har regnat väldigt mycket!
Men nu ska jag kasta i min några smörgåsar och göra något annat sedan. Kanske skriva nästa del av novellen? Nej, den får ni imorgon tror jag! Men iaf.. jag ska öva på multiplikation.. Igår lärde Amanda mig sån där matte som hon håller på med. Aja, men detta inlägget var inte så roligt att läsa, men ändå - ni kan läsa ändå för Dagens Låt kommer nu!
 
Låt: Hit the Lights
Artist: Selena Gomez
 
 

Dessa låtar kan jag inte leva utan ♥

Justin Bieber - Believe
 
 
 
Justin Bieber - Be Alright
 
 
 
Alla Justin Bieber-låtar då bara så ni vet, men ni vet det för har sagt det massor av gånger men det är några party-låtar som passar bra till Disco som är med också!
 
Nause - Mellow
 
 
 
 
Swedish House Mafia - Greyhond
 
 
 
Det var alla, hoppas ni tyckte alla var bra! Och just det, det är en kvar med orkar inte lägga in den, fast - ni kan helt enkelt söka på YouTube på " Jason Derulo - Don´t wanna go home "
Hoppas ni gillar låtarna, och ha det jättebra! Och igår var jag med Alicia på köpcentret och jag ska lägga ut bilder på vad jag köpte! :)

Justin Bieber - Novell - Chapter 11

Justin mötte mig vid postlådan tidigt på morgonen, och han stod där och log. Jag strök undan lite hår från hans panna och tog hans hand. Sedan böjde han sig ner för att kyssa mig. När vi står där hör vi att någon knackar på fönstret. Det är mamma som står där och flinar. Jag vinkar bort henne och tittar på henne argt. Sedan börjar vi om. Medan vi fortfarande står där får skvätter jag plötsligt. Det är en man bakom Justin med en kniv. Eller snarare en kille i 17-årsåldern. Jag skriker och buttar ner Justin på gruset snabbt medan jag känner kniven komma in i mig. Allt jag känner är att jag faller ihop och det blir svart.
" Kommer hon klara sig? Kommer hon vakna? Vad kommer hända med henne? Mår hon bra? Kommer hon dö? " den sista meningen känner jag igen rösten på. Min lillasyster. En tår rinner ner på min kind. " Vaddå, är jag död eller? " tänker jag och slår upp ögonen. Justin och mamma rusar fram till mig. De ser bekymrade ut.
Jag märker att jag har ett bandage runt magen med någon röd prick på mig.. Det ser ut som blod. Mammas ögon är fyllda med rädsla och oro, medans Justins är fyllda med.. Samma sak. Jag sätter mig sakta upp och kysser Justin. " Jag är så glad att du är här " viskade jag i hans öra. Hans ögon verkar tårfyllda och han pressar fram ett léende på sina läppar. " Vad har hänt? " säger jag. Medan läkaren berättar börjar jag minnas en kille. En kille i ungefär 17-årsåldern. När jag ser hans ansikte stelnar jag plötsligt till. Jag pekar mot fönstret. Justin vänder huvudet mot fönstret och skriker ordet Nej. Jag reser mig upp men orkar nästan inte så jag faller ihop på golvet igen och ligger där som en hjälplös liten unge. Justin krossar fönstret och slår till killen i ansiktet. Jag skriker.
" VAD HÅLLER DU PÅ MED? " skriker jag med en darrande röst. Jag upptäcker att jag gråter. Justins ansikte är fullt med blod. Och det är nu jag ser att killen inte alls är 17 år utan mycket äldre än Justin. Jag ligger och skruvar mig men kommer ingenstans. Jag tittar hela tiden till Justin så att han inte skadar sig. Men det har han redan gjort.
 
 
Efter ett tag kommer en pojke till och Justin slår till ena killen. Jag reser mig plötsligt upp och springer mot fönstret. Sedan hoppar jag ut och slår till ena killen så att han faller till marken. Andra killen slår jag mitt i ansiktet men han tar tag runt mig och lyfter upp mig. Han springer iväg mot en sjö. Jag känner hur alla mina krafter börjar ta slut och jag sjunker ner i det djupa vattnet.
 
Justin drar upp mig. Jag är avsvimmad och kommer aldrig mer att vakna. Om jag gör det då? Kommer jag någonsin mer prata med Justin då. Nej, absolut inte. Mitt liv har jag nästan förlorat. Det var Justins fel! Inte mitt! Hur kunde han nu göra så mot mig?! Han försökte aldrig att döda mig men han skulle aldrig ha gått på de där männen. Och om inte han hade dragit upp mig hade jag drunknat. Men ingen hade väl brytt sig. Jag slår upp mina ögon. Justin sitter och gråter. Jag har aldrig sett honom gråta så mycket. Jag rycker mig loss ur hans grepp och brister ut i grås jag också. Sedan springer jag iväg, men jag ropar efter honom.
" Jag vill aldrig mer se dig igen! Det är över! Jag trodde du älskade mig, men nu är det ditt fel att jag nästan dog i dag! Hoppas jag aldrig mer ser dig! " Jag gråter. Sorg är jag gjord av. Det är allt. Varför får jag inte bara försvinna. Jag älskar Justin mer än allt annat. Jag kommer aldrig kunna glömma honom. Jag hatar honom inte. Jag älskar honom över allt annat.

Var den här delen bra? Jag tyckte den var jättesorglig! Hur ska det nu gå för Miranda och Justin? Kommer de att bli tillsammans igen eller glömma varandra föralltid? Vad tyckte ni? Berätta för mig.
Kommentera!

Justin Bieber - Novell - Chapter 10 DEL 2

Jag satt och tänkte. Tänkte på den tiden jag och Ashley var bästa kompisar. Jag kom tillslut fram till den tiden då det hände. Allting, det hände så snabbt så jag minns inte så bra...
 
Ashley kom springades emot mig. Hon såg så himla glad ut. Hennes hår blåste i vinden och det var inget snack om att hon alltid hade varit den finaste personen jag någonsin träffat. Hon var snäll och snygg, och var så hjälpsam.
" Vet du? Vet du? " sa hon ivrigt till mig. Jag skakade på huvudet och log.
" Jag har fått rollen till High School Musical-filmen, och jag ska spela Sharpay! " Jag blev förvånad. Va? Ska hon spela i en film? När då och var ska filmen spelas in?
" Åhh, det kommer bli så kul! Men det finns en sak som inte är så bra. Vi kommer inte träffas på ett tag " sa hon och såg ganska ledsen ut. När jag hörde orden frös min kropp till is och jag fick inte fram ett ord.
" Jag ska inte stanna länge till här i Florida.. Vi ska till Canada " Jag kände en tår trilla ner på min kind, och samma sak på Ashleys kind. Jag kramade om henne och vi stod där i kanske 5 minter minst. Sedan var hon borta.
Jag vaknade mitt i natten av att min mobiltelefon plingade till. " Du har 1 oläst meddelande " stod det, och när jag öppnade det brast jag ut i gråt. " Hej, det är Ashley. Jag kommer stanna där i ett par år för vi ska spela in några uppföljare också. Jag kommer sakna dig så mycket, men jag kommer aldrig att glömma dig, Miranda. Glöm inte att messa mig varje kväll! // Din bästa vän Ashley :) "
 
1 år senare:
Jag satt i mammas bil med mobilen i handen. Radion var igång och det var en dam som pratade. " Ashley Tisdale och hennes bästa vän Vanessa Hudgens sågs på Pizzerian Pepparonii igår kväll vid 7-tiden. Ashley ska ha gett Vanessa ett BFF-halsband och sedan köpt en milkshake på McDonald´s "
Jag ryckte till när jag hörde ordet bästis. Jag slängde mig ut mammas bil. Jag ville bara rusa in på toaletten och spy. Vaddå, superstjärnor glömmde de alltså bort sina bästa vänner och ersätter dom mot några andra TÖNTIGA SUPERSTJÄRNOR?! Ilsken stod jag och kastade min väska i golvet. Det var inget snack om saken, utan jag skulle snacka med Ashley nu direkt. " Mamma beställ flygbiljett till Canada, nu! "
 
Senare:
Jag och mamma bodde på ett hotell och det hade gått en vecka. Vi skulle stanna i 3 veckor för att samtidigt på njuta av ett annat land. Jag hade hört att Ashley Tisdale och den där Vanessa Hudgens hade landat igårkväll i Canada och jag och mamma bodde på samma hotell som dom. Tusentals fans stod utanför och hade skrivit High School Musical-forever på sina pannor, skyltar och armar. Jag fick nog och gick ut i korridoren. Det var då jag fick se det. Två finklädda flickor kom gåendes med några svartklädda män runt sig och en av dem var Ashley.
 
Jag rusade genast fram till Ashley. Vakterna tog sina händer runt min mage och försökte bära bort mig. Men nej, för jag rev, klöste och sparkade för att bara få tag i Ashley. Jag var galen. Tillslut gav vakten upp och fler vakter började komma runt mig. " Ashley, det är jag! " skrek jag. Hon tittade förvånat på mig som om hon hade glömt mig. " Det är jag! Miranda! Du vet, din bästa vän som du aldrig skulle glömma! " Vanessa tittade förvånat på både mig och Ashley. " Inga beundrare får träffa Ashley nu, och det där skämtet kommer ingen gå på, hörredu! " sa en av vakterna. Ashley öppnade sedan munnen för att säga något. " Släpp henne, och lämna två minuter till oss i enrum! " sa hon. En våg av lättnad sköljde över mig. Hon hade inte glömt mig. Såklart, hon hade ju lovat det. Jag stod framför henne och tittade henne i ögonen. " Varför har du aldrig svarat på mina SMS? Du sa ju till mig att messa dig varje kväll, och jag gjorde som du sa! " Jag kände att jag blev tårögd. " Men du lämnade mig och gick till en annan superstjärna, nämligen Vanessa Hudgens! Men mig.. mig bryr du dig inte om! " Jag började skrika och gråta men Ashley bara stod kvar och tittade skamset ner i golvet. " Men jag liksom.. klippte av våra band på något vis för att.. det var inte meningen men jag har ett nytt liv nu.. och.. jag vill inte att någon som jag bara kommer ihåg lite av ska få komma in i det här.. " Hon tittade sorgset på mig och skakade på huvudet. " Det går bra, jag visste ändå att du skulle bli en bortskämd, hopplös unge som bara bryr sig om pengar. Du tänkte aldrig på mig, varför kan du inte komma ihåg alla fina stunder vi hade? " sa jag. Hon tittade ännu en gång på mig och sa " För sista gången nu.. jag kommer inte glömma våra fina stunder, men det kan hända att jag glömmer dig, och anledningen till att jag inte svarade så har jag ny telefon, med privatnummer som ingen förutom mina närmaste vänner får veta! " sa hon och visade mig världens dyraste telefon. Sen öppnade hon munnen igen men stängde den och vände på klacken. Hon hade gått. Och det var där vår vänskap dog.

Okej, så vad tyckte ni om den här delen då? Detta var förklaringen på varför Ashley och Miranda är ovänner i berättelsen. Och det är ganska sorligt i den här berättelsen, men det är ju kärlek också.. Mellan Justin + Miranda = Sant ♥

Saker jag längtar till :)

- Till jag och Amanda kanske ska gå på Gröna Lund!
 
- Tills jag ska sova över hos min kusin Anna!
 
- Tills Justin Bieber´s konsert 2013!
 
- Tills Justin Bieber´s musikvideo till As Long As You Love Me kommer ut nästa Onsdag!
 
- Tills jag fyller år ( eller egentligen inte )
 
- Tills jag får hälsa på min andra kusin Berit igen
 
- Tills vi ska ut med båten och bada ( kanske nästa vecka )
 
- Tills det slutar att regna och det blir sommar på RIKTIGT!
 
Det var det. Vad längtar ni till denna sommar? Samma som mig, att det ska bli riktig sommar snart? Kommentera gärna om vad du längtar till! Puss och kram!

Sovit över hos min kusin

Hejsan. Igår fyllde min mormor år och då var vi där och firade hennes födelsedag! Vi åt kycklingvingar med potatisgratäng, och sånna där grillspetsar eller vad det nu heter? Sedan åt vi chokladkaka, glass, blåbärspaj, kringla med grädde inuti och massa andra saker ( jordgubbar, och något mer ) och sedan när vi skulle hem så frågade jag om jag kunde sova över hos dom. ( Jag frågade Hilde, min moster ) och då så skulle jag fråga Berit, och det är hon som är min kusin, hon är 18 år och då sa hon ja. Så när vi kom hem pratade vi lite och la oss.
På morgonen vaknade vi och då hörde vi att Anne ( min moster, jag har nämligen 3 mostrar ) att hon skulle åka hem med bussen för att hon sov över hos mormor och morfar. Sedan åt vi frukost och solade litegrann, men vi hann inte något mer för Berits kompisar kom och så åkte vi till köpcentret och sen så körde han mig hem. ( Alltså Berits kompis ) och då så hade jag fått en Justin Bieber-affisch av henne så jag städa rummet och hängde upp lite fler affischer av JB. ♥^^ Men det var kul iallafall :) Nu kommer dagens låt! :)
 
Låt: If It´s lovin' that you want
Artist: Rihanna
- Jag tycker den låten är jättebra och passar bra till sommaren! :)
 
 

Dagens Outfit ~ Somrig

Hejsan, slängde ihop lite bilder från google och plussade ihop dom till en Outfit så att här kommer Dagens Outfit äntligen på min blogg! ;)
 
                                               +
 
                                                            +
 

Beställningar

Jag vet inte om ni ser det här just nu men alla som har beställt en header av mig är alltså Alicia, och Ina.
Och jag ska bara berätta att "Arkivet" ingår i Designen i Paket 3, om ni inte förstår så är det den långa sidan åt vänster på min blogg, där som länkar och kategorier finns vet ni. För då kan jag göra egna koder till er ( koder till eran Design, så att det ser ut som jag vill, eller ni alltså ) och bara så ni vet så kan ni bläddra neråt för att beställa en header.
 
Nästa del av novellen kanske kommer ut ikväll, det är så krångligt att få ihop allting när några "klagar" för då måste jag göra allt bättre också! ^^

Om ni vill beställa en Header :)

Om ni vill beställa en header av mig så klickar ni bara på länken nedanför så att ni kan läsa " reglerna " som jag vill att ni ska tänka på före ni beställer.
 
http://panfuhannah.blogg.se/2012/july/headers.html#comment
 
 

Headers

Paket 1 = " Lättaste för mig att göra "
 
Paket 2 = " Näst svåraste för mig att göra ( betyder att den blir lite finare än Paket 1 ) "
 
Paket 3 = " Svåraste för mig att göra ( betyder då att denna headern är bäst ) "
 
Det kostar inget speciellt helst får ni bara stå ut med att min bloggadress står med liten text antingen nere i hörnet eller uppe i hörnet för att visa att den är gjord av mig.
 
Varför vill du visa att du har gjort headern?
SV: Jag vill bara det så att andra inte ska ljuga om att dom har gjort headern själva. Det tycker väl inte ni man ska göra när man beställer headers? Ljuga om att just du har gjort headern när det är någon annan som har det.
 
Jag vill bara ha en länkning i ett inlägg så att andra bara vet att jag har gjort headern. Jag vill ju inte sitta och göra en header i en halv timme och sedan visar det sig att personen har suddat bort min adress från headern och det får man inte  göra det måste ni förstå! Och sedan gör jag bara headers till "blogg.se & bloggplatsen.se"
Men jag sätter inte in headern åt er, utan det måste ni göra själva annars kan ni ju fråga mig hur man gör, för när jag sätter in headers blir det lite fel som ni ser på min Design, så jag kan bara förklara hur man gör.
 
Om ni följer reglerna så kan ni beställa en header på michaeljacksongirl@live.se
Ha det bra!
 
// Hannah

Design / Misslyckad

Hejsan, har gjort en ny Design som ni ser och den blev inte så bra.
Jag laddade upp bilden tre gånger om och om igen, eftersom storleken inte passade, men nu orkar jag inte mer, och dessutom är bilden 1000px, så min passade inte ens i 800px! :/
 
Men hoppas det blev fint iallafall, och nu ska jag.. vet inte men fixa lite andra saker på min blogg också! Men hoppas vi ses och ha det bra! :')
 
PS. Nästa del av berättelsen kommer ut på onsdag 19.00 istället för tisdag, för jag måste göra om hela delen, och eftersom förra delen blev superfail så kommer jag att ha en förklaring på varför Miranda var sur på Ashley Tisdale, för det var önskemål från min mamma.

Ordning och reda! :P

Okej, nu vill jag att ni ska bestämma tillsammans med mig när jag ska publicera alla kapitel av " You Have Changed "-novellen som jag skriver. Okej, här får ni rösta, jag ska säga vart jag röstar också! :)
 
Måndagar 12.00 ( På morgonen )
Tisdagar 19.00 ( På kvällen )
Onsdagar 17.00 ( På eftermiddagen )
 
Jag röstar på Tisdagar 19.00, vad röstar ni på? Kommentera.
 
 
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 10

Kenny, Justin livvakt hade kommit. Vi skulle precis sätta oss ner, när en kvinna i 40-årsåldern kom emot mig.
" Sätt er inte vid det där bordet. " sa hon. Jag förstod ingenting så jag bara satte mig vid ett annat bord. Justin gjorde samma sak - och sedan gav kvinnan oss en beställning. Jag tror hon var en servitris. " Jag tar en pizza, öhh.. Amigo " sa Justin och tittade mot mig. " Jag tar en äppelpaj, tack " sa jag och log.
När vi hade fått maten och började äta kom en ung tjej och satte sig ner vid det bordet där jag och Justin skulle sätta oss förut. Hon hade rosa kläder, och en chihuahua i väskan! Nej, det var ju Ashley Tisdale.
 
Den där bilden stod på bordet, och jag läste på bordets lapp = " Bästa bordet på hela caféet. Reserverat för Ashley Tisdale. "
Jag tittade argt mot servitrisen och reste mig upp från stolen. Sedan gick jag iväg till några fans och skrev autografer istället.
Men det skulle Ashley tydligen också göra så hon gick fram till mina fans och frågade om dom ville ta bild med henne, men det är ju fansen som ska fråga. Fansen började bli lite mer ivriga och Ashley log mot mig, elakt..
Jag ryckte tag i Justins hand och sprang därifrån.
" Vad är det " frågade han undrande. " Jag står inte ut längre med kändisar som betér sig som idioter, den där Ashley klär sig i rosa, bär en chihuahua i väskan = att hon tror hon är allt. " sa jag irriterat.
" Men du är allt för mig " sa Justin och kysste mig snabbt. Jag rodnade, " Men du fattar ändå varför jag blir så himla irriterad... " sa jag. Han nickade.
 

Hiss eller diss? Nästa del kommer heta " Justin Bieber - Novell - Chapter 10 Del 2 " eftersom detta är inte hela kapitlet =)
 

Kompis

Jag ska till en kompis alldeles strax, oxå nu tänkte jag bjuda på några bilder av min familj, fast pappa är inte med tror jag men har ändå ett kort på honom som jag ska lägga ut. Nu kommer dom.
 
Jag, och jag vet inte vad jag kollade på? =D
 
Ina, och jag sa att hon skulle titta bort, för man brukar göra det när man posar på bilder ^^.
 
RESTEN AV BILDERNA KOMMER IMORGON, HINNER INTE MER MÅSTE ÄTA FRUKOST, KLÄ PÅ MIG, BORSTA TÄNDERNA OCH DRA TILL EN KOMPIS KLOCKAN 13.00, BYEE ♥^^.

Fick något jättefint i posten ♥

Hejsan, jag vill tacka min bästis Amanda, tack för allt du skickade till mig! :)
Justin Bieber-affisherna var jättefina och armbandet var så fint coh coolt. You're the best, Amanda, och jag läste hela brevet också som jag fick. Det var långt! :D ^^
Ska skicka något till dig också, och ska skicka alla Ian Sommerhalder-posters som jag har! ;) :P
Fast jag kanske bara hittar typ 2, för har inte så många på honom, Julia tar typ aldrig med honom, känns det som, det är lite synd. ;/
Nu ska du få se några bilder, och här är en länkning till din blogg! = http://willesminne.blogg.se/
Kolla in hennes blogg, eller så får du stryk, haha nej då, men KOLLA HENNES BLOGG! :D
 
                                                              ♥
                                                                             ♥
                                                                       ♥

Justin Bieber - Novell - Chapter 9

Mamma kom in i rummet där jag och Justin låg och sov, men jag vaknade såklart. Det gör jag alltid, men jag vet inte varför - iallafall så hände det bara. Ifall det var något som låt ganska högt mitt i natten så vaknade jag - vilket var irriterande. " Ska ni gå upp snart? " frågade hon. Jag gäspade. " Hur mycket är klockan. 12 ojsan. " sa jag och sträckte mig. Mamma nickade mot bordet och menade att det var frukost. När jag hade gjort mig iordning kom Justin in i badrummet och pussade mig på näsan. Jag skrattade. " Vad rufsigt hår du har " sa jag och pekade på hans frisyr. " Jag tar en kam " Jag nickade och gick till köket. Lukten av baguetter. Vad mumsigt, tänkte jag och sätte mig ner. " Då åker jag till jobbet då " sa mamma och sedan sa vi hej då till varandra och mamma satte sig i bilen och åkte iväg.
" Mums, baguetter " sa Justin och satte sig mitt emot mig. Jag nickade och tittade på resten av frukostbordet.
 
Två glas med apelsinsaft till mig och Justin samt två glas med varm oboy. Baguetter, kakor, och några franska saker. Och gurka. Vad skönt att bara sitta där och äta och inte behöva känna någon stress. Jag skulle spendera hela sommarlovet med Justin, och jag skulle följa med honom på hans världsturné. Först skulle vi till Australien och sedan Japan, också. Norge och Sverige 2013 och massa andra länder. Det skulle bli så spännande!
 
Efter frukosten bestämde vi oss för att gå ut på promenad och då kom det först massa paparazzis och Justin var tvungen att släppa min hand.
" Vem är hon? Är det din nya flickvän? Eller är ni bara kompisar? Lé för kameran, Justin, hallå? Justin, Justin, Justin! "
Vi lyssnade inte på dom utan bara gick förbi till ett café. " Kommer vi alltid behöva stå ut med massa gubbar med kameror? " frågade jag Justin. " Vet inte. " sa han bara.

Förlåt för kort del, men råkade publicera bara halva kapitlet, var inte ens klar med att skriva klart kapitlet, men ni får resten i Kapitel 1O. :)
 
Ses / Hannah

Kalas + besök

Igår hade vi kalas för min lillebror fyllde 6 år. Men egentligen kan man tro att han är en 3-åring som bråkar hela tiden, för han slåss och det har han aldrig gjort förr. Hoppas han inte blir som killarna i vår klass. Inte för att vara dum men dom är lite väl sjuka i huvudet. Inte för att vara dum sa jag. Fast det är ingen i min klass som läser min blogg som tur är, haha. ^^
Men det var nästan alla som kunde komma, men inte Anna och Linda för dom jobbade, men kan inte ni komma en annan dag, och på min födelsedag måste ni komma! :)
Jag fyller år när skolan börjar, vilken "lyckost" jag är, haha, inte så roligt. :/
Aja, och idag hade vi besök av Jessica och Emma & Theo, och Ina och Emma kollade på Winx Club, och Joakim och Theo lekte med lego. Hoppas vi kan ta en tur till Gröna Lund snart, jag, mamma och pappa. Inskusive Ina och Joakim såklart, men mamma sa att hon inte ville vara med eller vad det nu var?
Men jag vill åka Insane där och den är nog läskig, haha, och så vill jag gå på spökhuset fast då måste jag nog gå på toaletten först så jag inte kissar på mig! Nej, jag bara skojar! :P
 

Glömde 2 presenter

 
Jag glömde två presenter, så här kommer två bilder på dom också. Bläddra ner sen så att ni kan se dom andra också. Jag lyssnar på Justin Bieber - Boyfriend, nu :) !
 
 
Och en till ^^
 
Fast har inget kort på den cykeln så får lägga in en annan gång, då kan jag lägga in kort på min cykel, Inas och Joakims, men nu ska jag göra chokladmuffins till kalaset senare, så ses sen! :)
Kanske.

Joakim

 
Grattis Joakim, 6 år. Hoppas du blev glad för det du fick i morse. Jag ska visa nu för alla läsare vad han fick, om ni nu vill se. ^^

1 = Från Mamma
2 = Från Ina
 
3 = Från Hannah ( mig alltså )
 
                                           +
4 = Från pappa
 
Det var allt han fick, och så inatt så åskade det, så jag gick in och la mig. Det var synd för jag ville så gärna ligga ute! Missy låg också ute. Hon kom till mig klockan 12 kanske och kröp in i min sovsäck, haha, det var så gulligt! Hon bara kröp in där och la sig och sov. :)
 
PS. Joakim, klicka på länken så får du en överraskning: http://youtu.be/wFh-rX_Sfhs
 

Tonigth, i will sleeping outdside tonigt :)

Rubriken säger allt!
Inatt ska jag sova ute i sovsäck på våran altan. Hoppas inget rådjur kommer och biter av mig huvudet som Joakim sa till mig förut. Imorgon fyller Joakim 6 år, nu blir du allt stor sötnosen! ^^
 

Dagens fråga ^^

Amanda: När börjar du skolan? Jag börjar skolan på min födelsedag 20 augusti, så jag undrar om vi börjar på samma gång? Svara i kommentarerna! :)
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 8

På morgonen vaknade jag och upptäckte jag att Justin var borta.
Jag gick ner till köket för att leta efter honom. Men vid frukostbordet satt han med en tidning mitt framför ansiktet.
" Men, hörredu, vad duktig du är! " sa jag och blinkade till honom. Han log.
" Fast.. du har ingen tröja på dig " Justin flinade lite och gick till sovrummet och kom sedan tillbaka med en randig, röd skjorta på sig. När vi hade ätit frukosten så gick vi ut på en promenad. Själv hade jag satt upp håret i en hästsvans som vanligt och en vit sommarklänning. Det kom fram en flicka till oss som ville ta ett kort på oss två.
" Jag heter Stella, kan jag få ta ett kort på er två? " sa hon. Jag nickade och log. Justin tvekade lite men sedan posade vi lite och log.
 
" Tack " sa flickan och sprang iväg.
" Hon var ju ungefär lika gammal som dig, så man kan aldrig lita på någon " sa Justin, och kysste mig. Även om det var kallt ute blev jag ändå varm. När jag slog upp ögonen igen stod det en paparazzi mitt framför näsan på oss. " Justin Bieber med ny flickvän, kommer bli en fantastisk rubrik! " sa paparazzin och skrattade.
Inte länge till förrän Justin drog till sig kameran och tog min hand. Vi började springa till en moped och Justin hoppade på den. " Vänta här! " skrek han, sedan åkte han iväg med mopeden.
 
Jag kände en hand som ryckte tag i min klännings band. " Hjälp! " skrek jag. Sedan tog han sin hand för min mun och lyfte upp mig. En annan man tog tag i min fot så jag inte kunde sparka. De sprang iväg med mig men stannade när de fick syn på Justin.
" Kidnappare bråkar alltid " sa mannen och släppte taget om mig och föll ner i marken. Justin ryckte bort den svarta sjalen från ansiktet på mannen.
" Usher! " sa Justin och skakade på huvudet. " Vad gör du här? "
" Okej, det här var inte så bra skämt " sa Usher och tittade lite beskviket på sin andra kompis.
Sedan brast vi alla ut i skratt. En stund senare omringades vi med fans. Igen.

Förlåt om det är ganska långtråkigt, men jag har slut på idéer. Så ni får nog vänta i två kapitel till innan det händer något på riktigt. Tidinställt inlägg.

Brist på kommentarer

Detta inlägg är tråkigt så ni borde inte läsa det.
Har börjat fått brist på kommentarer igen, även fast jag uppdaterar typ 3 inlägg om dagen. :/
Och Amanda, och mamma behöver inte känna att det här är till dom. Jag är själv dålig på att kommetera och fattar om ni inte kan/vill. :')
 
 

Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen, Alicia!
Hoppas du har en bra dag och får många One Direction-prylar, av dina föräldrar!
Kram / Hannah
 

Test - Hannahs

Hejsan,
 
Igår fick jag se att jag hade gjort ett test för längesedan, och hade fått en del kommentarer som ville att jag skulle göra fler sådana test, så då börjar jag!
 
1. Gillar du att sjunga, rappa, eller inget av dom?
 
A) Sjunga
 
B) Rappa
 
C) Inget av dom
 
2. Vad slags sminkning tycker du bäst om?
 
A) Mycket smink, det är så kul
 
B) Jag tycker det är finast, att satsa på ögonen
 
C) Jag tycker om naturlig sminkning
 
3. Vilken klädstil tycker du mest om?
 
A) Jag vill helst likna Nicki Minaj, hon är så cool!
 
B) Kanske, någon fin klänning
 
C) Jag gillar att klä mig i ganska "vanliga kläder".
 
4. Vilken hårfärg har du?
 
A) Blond
 
B) Mörkbrunt/brunt
 
C) Svart eller rött
 
5. Vem är din idol av dom här tre tjejerna?
 
A) Kelly Clarkson
 
B) Lady GaGa
 
C) Selena Gomez

FLEST A:N
Du blev mest lik Nicki Minaj
 
Du gillar mycket smink, eftersom det är så kul med sånt, tycker du. Din klädstil liknar Lady GaGa för att du ska likna så cool som möjligt, och din hårfärg, blandas med olika färger, varannan dag!
 
FLEST B:N
Du är mest lik Taylor Swift
 
Du gillar smink, men tycker inte om så mycket. Helst vill du satsa på att ögonen blir bra. Sedan klär du dig helst i fina klänningar eller linnen i olika fina mönster.
 
FLEST C:N
Du är mest lik Dakota Fanning!
Du gillar naturlig sminkning bäst, och är därför väldigt försiktig när du sminkar dig så att det inte blir alldeles för mycket. Du klär dig helst i jeans och fina tröjor, men någon gång ibland blir det klänningar. Därför gillar du mest "vanlig stil".
 
Vem blev ni? Kommentera så att jag vet! :')
 

BELIEVE ♥

Jag har Justin Bieber nya album, Believe, har lyssnat på skivan alla låtar typ 17 gånger nu, så då får jag fortsätta göra det, den är så bra! Förresten skulle skivan vara en födelsedagspresent, men jag fick den nu istället! :'D
 

Kändistävling!

 Nu blir det kändistävling på gång, om ni är med så ska ni kommentera och skriva svar, om vilka kändisar som är med på bilderna! Fuska inte, för då får man inget pris.
 
1)
2)
3)
 
Gissa nu, tävlingen avslutas på söndag så ni har två dagar på er att svara! Vinnaren får ett speciellt pris, som ni aldrig kommer glömma. :)
 
 

Frukost ^^

Just nu, äter väl jag och Alicia frukost. Tror jag iaf, eller så sover vi. Detta är ett tidinställt inlägg, om ni undrar.
Jag vet inte om vi såg något spöke inatt, men mer nyheter kommer senare. Ví ska fortsätta äta frukost nu, om vi nu är vakna, när jag skriver detta, men det tror jag nog. Ìnte, eller vad tror ni? Kommentera!
 
 

Spökjakt o.o'

Ikväll, klockan 12 ska jag och Alicia ut på spökjakt. Hoppas vi ser något spöke då.. annars blir det inte så kul.
Alicia, skrev ett schema förut om vad vi ska göra idag, så nu ska ni få se schemat.
 
11.00 - Hemma
12.00 - Hemma
13.00 - Anländer till mormor/farmor
14.00 - Alicias mamma åker hem
15.00 - Pysslade
17.30 - Alicia gjorde detta schema
18.00 - Skriva saga
19.00 - Ha myskväll med glass
20.00 - Har fortfarande myskväll ( tror vi )
21.00 - Har kanske fortfarande myskväll
22.00 - Spela kort ( om vi orkar ._. )
23.00 - Planera spökjakt
00.00 - Spökjakt
 
Oki, nu vet du det, mamma, och Alicias mamma om du ser detta inlägg! :)
Men, nu måste vi gå, ska äta fiskbullar och potatis snart. ^^
Hej då, ses senare.. kanske! :'D

Sova över! :)

Snart ska jag och Alicia till farmor. Vi ska sova över där ifrån idag tills på fredag! :')
Kommer bli så kul, men jag har ínte ens ätit frukost, eller packat så får väl göra det nu då.. Borsta tänderna också, för jag hatar när man vaknar på morgonen och känner sån här äcklig smak i munnen. Det smakar " totally shit " alltså. Men aja, hinner nog inte skriva mer nu. Ska göra lite tidinställda inlägg också ifall jag inte bloggar när jag kommer dit. Nej, det blir tråkigt. ínte ska man sitta vid datorn när man ska ha kul! Ha, det bra, sötnosar! ^^
 

Till Amanda!

 
Låten är till dig, Amanda :')
 
http://youtu.be/csnTfdfnU5Y
 
TRUE FRIEND ♥
BEST FRIENDS FOREVER ♥
 
 

" I säng med Missy " ( hon är ju inte min fiende o.o' )

Aja, har nyss vaknat. Får ju syn på Missy direkt när jag öppnar ögonen.
- *spinner* och låter, som om hon nyss har vaknat. Gnider sig mot väggen hela tiden och sträcker sig så hon blir en meter lång, typ! o.o'
 
" SKRÄCKFILM, GUD VAD LÄSKIG! " ( inte )
 
Sov gott, alla ni som sover nu kl. 09.50 och missa inte att läsa min blogg idag :')

- Onödigt inlägg

Ni som har slutat kolla min blogg så kommer ett svar här:

För dom som vill veta så skriver jag inte bara om Justin. :)
Skriver ju om mitt liv, och Justin Bieber är 99% av mitt liv medans allt det andra som händer i mitt liv är 1%. Typ, men nej, egentligen är det inte så men... jag tänker så, och det kanske verkar så på bloggen, men det finns ju kategorier också. Så klicka INTE på kategorien " Sagor " om ni inte vill läsa om Justin. Välj något annat och läs om mitt liv som bloggen egentligen handlar om! ^^

Justin Bieber - Novell - Chapter 7

Justin tog min hand och vi gick ut genom dörren. Utanför stod massa skrikande fans. Irriterande, tänkte jag samtidigt som Justin släppte min hand för att gå dit och skriva autografer, samt ta kort.
" Do you have a girlfriend? " var det en tjej som frågade och blinkade och mig. " No, haha " svarade Justin och blinkade åt mig. Jag log och satte armarna i kors.
" God, becouse I am your girlfriend " var det en annan tjej som skrek i kanske 12-årsåldern. Jag skrattade igen och gick fram till några fans.
" Hello, I'm Miranda. " sa jag och log.
 
 
Fansen tittade noga på mig först och sedan ropade en mitt namn.
" Känner du Justin? " frågade hon nyfiket. Jag nickade och då blev det massa skrik.
" Kan jag få din autograf? " Jag tittade förvånat på dom och log. " Varför då? " svarade jag. " Vi läser din blogg ju! " sa dom och jag spärrade upp mina ögon.
Så många läsare hade jag väl inte. Oj, det var i alla fall kul att dom läste min blogg.
En av tjejerna räckte mig en penna och jag skrev mitt namn i skrivstil. Det såg lite bra ut i alla fall. Sedan började massa andra tjejer göra samma sak.
Jag tittade på Justin och han var upptagen hos sina fans.
 
 
Han såg i alla fall ut att trivas. En stund senare kände jag en hand på min axel. Jag snodde runt.
" Ähum, Hej mamma " sa jag och log lite försiktigt.
" D-du är väl inte kändis? " Några fans började skrika mitt namn och att min blogg ägde.
Mamma skrattade och kramade om mig. " Kom hem snart, raring "
" Jag ska, men kan Justin följa med? " sa jag. " Ja, han är alltid välkommen hos oss ".
 
http://youtu.be/gfiJnbbhC2c
(Lyssna på låten medan ni läser resten av kapitlet)
 
Den här natten kunde jag inte somna. Jag lutade huvudet mot Justins bröst och blundade.
Så tog jag upp mobilen och låste in mig på toaletten. Jag knappade in numret till Prim ( min bästa vän ) och tryckte mobilen mot örat.
" Hallå? " svarade en trött röst, och en gäsp hördes därefter.
" Jag kan inte somna "
" Hmm? Jag känner igen det på rösten. Miranda, du får väl bara lägga dig ner och somna. "
" Jo, jag sover jättebekvämt men jag kan ändå inte sova. "
" Aha, men gör som jag säger, det hjälper "
" Tack, Prim! Du är en äkta vän! "
 
Jag log och gick tillbaka till sängen. Efter fem minuter så hade jag somnat.

Outfits = Jag vill ha!

                                                  +
                                                      +
                               
= Outfit nummer 1, som jag tycker om! :')
 
                                                             +
                                         +
                        
= Outfit nummer 2 som jag älskar, eftersom tröjans text stämmer, jeansen är supersnygga, och skorna matchar tröjan! ^^
 
                                                    +
                  
                                                    +
                
                                                  +
= Outfit nummer tre som jag vill ha, Den är somrig, och passar bra att ha när det är varmt. ;D

- Twitter.com :')

Idag vill jag att pappa ska hjälpa mig med twitter.com då kan jag...
 
... Twittra till Justin Bieber, hundra gånger om dagen!
.... Skriva så att dom jag känner som bor långt bort kan läsa vad jag gör!
.... Bara twittra och ha kul!
 
:)
 
DAGENS LÅT: http://youtu.be/OCqygRWUrxA
Artist: Justin Bieber
Låt: Kiss and Tell
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 6

Jag kände en hand som smekte min kind när jag vaknade.
" Justin? " mumlade jag och öppnade försiktigt ögonen, och fick syn på Justin.
" Du är så.. vacker.. " sa han till mig. Mina kinder blev röda och jag log mot honom.
" Du med " sa jag och sedan satte vi oss upp i sängen. Frukosten väntade på oss. Vi steg upp och klädde på oss. Sedan gick vi ner till köket och tog mat. Jag märkte att Justin sneglade på mig då och då. Jag log för mig själv och hällde upp mjölk i glaset.
" Kan du inte stanna här för evigt? " sa jag och skrattade.
" Jag skulle gärna vilja " sa han och lutade sig över bordet. Sedan pressade han sina läppar mot mina. Jag hade aldrig anat att det skulle bli något annat än vänskap mellan mig och Justin.
Han flinade och tog en tugga av sin smörgås.
 
Hela dagen tillbringade vi med att gå runt på stan och titta i olika affärer. Vi hade tagit på oss galna outfits och skrattade åt varandra så att det gjorde ont i munnen. Vi hade avslutat med en fika på " Clara´s cupcakes " jag älskade det caféet och alla cupcakes var så gulliga. Själv hade jag bara tagit en kopp té.
Justin öppnade munnen för att säga någt men tvekade lite. " Jo, du vet det här mellan oss..." började han.
Jag nickade och log.
" Vi måste nog hålla det lite hemligt för alla fans och paparazzis. " sa han.
" Ja det är klart " svarade jag och nickade för att visa att jag förstod vad han menade.
" Bra ", sa han och tog min hand.
Sedan vandrade vi iväg hem till mig igen.
 
Mamma stod och lagade mat.
" Nämen.. Hej, Justin! " sa hon förvånat. " - jag visste inte att du var här " sa mamma och log mot oss.
Vi gick upp till mitt rum.
 
http://youtu.be/KmURLZZwKNQ
( Lyssna på låten medan ni läser resten av kapitlet. )
 
" Får jag behålla dig för evigt? " frågade Justin. Jag kände att jag blev varm inom mig.
" Med ett nöje ".
Han kysste mig igen och vi hörde en röst.
Vi vände oss om. Där stod mamma. Åh nej, vad har vi gjort?
Jag flinade. " H-hej mamma, hehe. " fick jag fram. Sedan brast hon ut i skratt. " Jag ska nog lämna er turturduvor ifred ett tag " sa hon retsamt och lämnade rummet.
Jag vände mig om och log mot Justin.
" I never let you go " sa han på engelska. Jag log igen mot honom och sedan började han spela en låt som han skrev till mig igår.
 
" It's like an angel came by, and took me to heaven,
Couse when I stare in your eye, It couldn't be better,
Let the music blast, we gon' do our dance,
Bring the doubters on, they don't matter at all,
'Couse this lifes to long, and this love too strong,
So baby, no for sho,
 
That I'II never let you go
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 5

Jag öppnar försiktigt dörren och smyger in för att inte väcka mamma. Jag får snart syn på en lapp på köksbordet. Det är från mamma och hon skriver att hon åkt till jobbet och kommer inte hem förrän imorgon kväll.
Vad ska jag nu göra? Tänker jag och tar fram min Iphone ur fickan. Jag loggar in på Twitter och får syn på ett meddelande.
" I'm coming back tommorow.. can you send me a message @mirandastone so we can meet tommorow? "
- @justinbieber hade skrivit meddelandet. Jag blev lite röd om kinderna och skrev tillbaka att jag skulle SMS:a honom så fort som möjligt men att jag måste laga mat. Har ju inte ätit på hela dagen, kom jag på.
I kylskåpet tog jag bara fram några kalla korvar och slängde upp två stycken i stekpannan. Sedan gick jag ut och släppte in min katt. Bella. Jag gick tillbaka till köket och min mage kurrade.
" We can meet in my home, okey? " svarade jag på meddelandet från Justin. Några minuter senare fick jag svar.
" Alrigth :) " Jag blev varm i magen. Jag tror jag är lite småförälskad i Justin. Nej, skärp dig nu, inte kan du vara kär i en superstjärna. Jag blev röd i ansiktet igen och tyckte att det luktade bränt.
" Åh nej... korvarna! " tänkte jag och rusade till stekpannan. När jag ätit upp de halvbrända korvarna gick jag direkt och borstade tänderna. Sedan släckte jag ljuset i mitt rum och somnade i mörkret.
 
" Vad är det för ljud som låter? " mumlade jag och slog trött upp ögonen. Jag märkte att det ringde. Jag fick skynda mig upp och stressat klä på mig några jeans och en T-shirt.
Mamma ringde.
" Hallå, mamma, du väckte mig, och jag ville verkligen sova mer. " sa jag lite irriterat.
Jag hörde att mamma skrattade.
" Förlåt, gumman. Men jag undrade bara vad du skulle göra idag? " sa hon.
" Ska vara med en kompis " svarade jag och mamma svarade "Okej" och sedan lade vi på luren. Samtidigt.
 
Det plingade på dörren och jag blev stressad igen. " Åh nej, tänk om det är han! " Vad ska jag göra! Jag sprang runt som en förvirrad höna där inne på golvet och tillslut var jag tvungen att öppna dörren. Och där stod han och log. Jag tittade in i hans bruna ögon och stog kvar en ganska lång stund.
" Ska du inte be mig komma in? " sa han förvånat. Som om han trodde jag var helt dum.
" Haha, jo, såklart.. Det var bara det att jag undrade hur.." sa jag och försökte hitta på en ursäkt.
" Hur du får ditt hår så snyggt? " fnissade jag och han började skvallra om att det bara tog honom 5 minuter, bla bla bla. Jag tog tag i hans kläder hon drog in han genom dörren. Sedan stängde jag igen dörren.
" Jag vet " sa jag och sedan brast vi båda ut i skratt.
 
Klockan var nästan halv 1 mitt i natten. Jag och Justin satt fortfarande uppe och tittade på en film.
Jag gäspade och tittade bredvid mig.
" Oj, jag glömde att du var här. Ska inte du åka hem snart? "
Han log. " Snälla kan inte jag få stanna och sova över hos dig? " sa han.
Det fick mig att börja tänka. Mamma kom ju inte hem förrän imorgon så då passar det väl bra.
" Jaja, men då går vi och lägger oss.. ungefär.. nu! " sa jag och rusade upp ur soffan. " JAG KOMMER FÖRST! " skrek jag och flinade, men Justin kom ikapp mig. Vi skrattade samtidigt som vi borstade tänderna.
 
Jag hoppade i min säng, då Justin fick se en stor affish av sig själv, med texten "never say never".
" Åh, vad snyggt rum du har! " sa han.
" Det är min lillasysters " sa jag och sedan slängde jag mig ner på sängen.
Justin nickade och lade sig bredvid mig.
Sedan släckte jag lampan och vi somnade nästan direkt.

Metallica - Nothing Else Matter

Hmm... har kanske tänkt att göra en cover av den låten?
Men, jag kan inte den låten. Bara början på gittaren, för min kusin lärde mig. :)
Måste gå nu, ska snart ringa farmor så att hon kommer och hämtar mig, och jag vill gå på Justin Bieber-konserten nu! Men vill ju inte vänta så länge. Men jag ska skriva om biljetterna sedan.
Det var en liten sak som hände och jag har inte tappat dom eller något, men ni får reda på det sen. ^^
 

MovieStar = Smilla0330

Om ni söker på " Smilla0330 " på MovieStarPlanet så kommer det fram en tjej, som är jättesnäll.
Hon gillar Justin Bieber, och är en glad och social tjej. Hon har en storasyster som heter " MartinaStar " och har slutat på MovieStarPlanet. Hon går i min klass. Bli gärna vän med Smilla0330. Ge henne en present från önskelistan och en autograf så att hon levlar fortare! :')
Nu bjuder jag på en bild av dig Smilla0330 när du har på dig dina lila och vita kläder! ;)
 
 
// Hannah Bieber

Justin Bieber ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

JA, NU SKA JAG OCH PAPPA ÅKA TILL STOCKHOLM OCH SE PÅ JUSTIN BIEBER´S KONSERT 22 APRIL 2013 KL. 19.00, OCH PAPPA VAR NUMMER TVÅ I BILJETTKÖN!
VI HAR FÅTT EN STÅPLATS ÖVER SOM VI ANTAGLIGEN KOMMER SÄLJA HÄR PÅ INTERNET. VET INTE NÄR MEN NI FÅR SE :D
 

Justin Bieber - Novell - Chapter 4

Jag vaknade av att någon väckte mig.
" Aj, min rygg ", stönade jag samtidigt som jag försökte resa mig upp.
Justin stod och tittade på mig. Han hjälpte mig upp.
" Jag har ringt din mamma och Pattie ", hördes en annan röst säga.'
Jag fick syn på att mormor stod bredvid Justin. Jag nickade på huvudet och Justin hjälpte mig att resa mig upp. Jag frågade frågor om vart mormor hade varit och hon hade somnat när hon läste i en bok inne på sitt sovrum.
"Visst, tänkte jag och tittade med en sur blick på Justin."
Efter en stund kom en svart bil med svarta rutor, och hämtade Justin. Före han gick in i bilen vände han sig om och skrek "Förlåt" till mig. Det var då jag började minnas det där grälet på pizzerian. Jag hade blivit onödigt mycket arg.
Han skulle precis stänga bildörren när jag vände mig om och skrek hans namn.
Jag såg att han öppnade dörren igen och jag rusade dit. " Lämna mig inte här ", jag kommer inte få se dig på kanske flera år, och det sista vi gjorde var att bråka om ett litet meddelande på Twitter.
Förresten var det fel av mig att smygläsa inne på ditt Twitter-konto. Om jag aldrig hade gjort det, hade aldrig,
det här hänt, sa jag skamset.
Justin klev ur bilen och kramade om mig. " Det är inte ditt fel, Miranda ", sa han. " Jag skulle aldrig ha skrivit så heller. Jag var på dåligt humör och tänkte inte på dig, sa han. Sedan gick han in och satte sig och smällde igen dörren. Sedan åkte bilen iväg. Och Justin blev borta igen.
 
Jag och mormor vände på oss och skulle gå in då jag hörde en bil tuta. Jag vände mig om och Justin vinkade åt mig att komma dit. Han skrek att jag skulle skynda mig, när jag plötsligt fick se en hel hög med skrikande tjejer komma rusande mot bilen. Jag sprang så fort jag kunde.
" Mitt telefonnummer " sa han, och gav mig en vit lapp, som det stod, "Från Justin" på.
" Du får inte åka! " skrek jag efter honom.
Bilens däck började rulla och jag backade sakta därifrån. Aldrig hade jag varit så ledsen som jag var nu. Han skulle aldrig mer komma tillbaka.
" Miranda... det är klart att han kommer tillbaka " sa mormor.
" Om några 10 år kanske.. jag måste hem... " sa jag och hoppade upp på cykeln. Sedan cyklade jag iväg. Påväg hem till mamma.
 

Huvudvärk...

Tack så himla mycket... Nu har jag huvudvärk...
AAAAAAAAAAAAAAH DET SUGER SOM FÖR I ******.... ;(

Justin Bieber - Novell - Chapter 3

" God, how boring it will be when I get home tomorrow. I do not even have any friends at home. "
Han hade glömt mig. Han hade glömt mig fast han inte hade sagt någonting. Han hade inte sagt någonting förrän nu när jag fick reda på det. Fast jag fick smygläsa hans Twitter för att få reda på det. Jag kokade av ilska samt av sorg. När Justin kom tillbaka så fräste jag åt honom, alla ord i dom meningarna han hade skrivit på Twitter. Sedan reste jag mig och sprang ut.
 
Jag gick in i en affär och skulle köpa bröd till mamma. Jag fick då se en tidning där rubriken sa " Justin Bieber med ny flickvän. "
Jag köpte tidningen också och gick hem rasande. Trapporna knarrade när jag gick upp på mitt rum för att läsa om mig och Justin.
 
" Justin Bieber och hans nya flickvän hade ett gräl på pizzerian för knappt en halv timme sedan. Miranda ska ha setts ryckt upp dörren och kommit ut rasande, säger fansen till tidningen FAMOUS STAR! Justin har tidigare avslöjat om en dejt med hans nya flickvän och nu tror vi att Miranda som hon heter, har varit på en till dejt. Mer information återkommer senare. "stod det. Och jag kastade tidningen i soporna.
 
" Bra att slösa pengar på ", tänkte jag irriterat. Det började bli mörkt ute och jag tog upp min mobil och hade ett missat samtal från mormor. Jag ringde upp henne nästan direkt och hon svarade på den tredje signalen.
" Hallå, Miranda! Jag hörde att du hade haft ett litet gräl med Justin " sa hon och låt fundersam ut.
" Faktiskt var det så att..." började jag och berättade allt om meddelandet. Vad han hade skrivit och att han hade ljugit hela tiden.
" Det låter inte så bra ", sa mormor. " Du kanske vill komma hit så kan jag bjuda dig på muffinsen du och Justin bakade förut idag " sa hon vänligt.
Jag svarade "Ja" och slängde på luren för att gå till mormor.
 
Jag öppnade dörren och tog av mig skorna. Det luktade gott ifrån köket och gick in för att titta efter mormor.
" Mormor? " ropade jag. Inget svar. Jag gick ut till trädgården. Men då fick jag se massa gubbar med stora kameror som stod och tog hundratals av kort. Jag såg förskräckt ut och skrek åt dom att lämna mig och Justin ifred. På andra sidan huset gick jag ut på verandan och där stod tusentals skrikande fans med kameror och papper och penna. Affisher av Justin och skyltar med " I love Justin "-text på.
Jag skrek så högt jag kunde, "lämna min mormors hus ifred! Justin är inte ens här?!", fräste jag åt dem.
Sedan gick jag in igen och ingen av fansen eller paparazzierna lämnade huset.
 
Jag kom in till köket och ryckte till mig telefonen.
" Var är du mormor? " sa jag oroligt och började gå mot fönstret. Jag fick se Justin där ute. Han försökte rycka sig loss från några männ som hade tagit tag i hans arm.
Jag sprang ut och sprarkade den ena mannen i ryggen, och han föll handlöst till marken.
Sedan kände jag ett slagg i huvudet och jag föll också handlöst till marken.

Frågestund = Avslutad

Hejsan,
 
Nu tänkte jag svara på frågorna som jag fick in under frågestunden. Det var inte så många, men jag ska svara på alla ändå, även om det kommer en väldigt " konstig " kommentar ._.

Martina -
1. Vad är din favoritfärg?
Svar: Mina favoritfärger är lila och blå.
 
2. Vad gillar du att göra med Missy?
Svar: Jag gillar att gosa med Missy och leka med henne även om hon är väldigt lat och sover hela dagarna typ.
 
3. Gillar du Justin Bieber?
Svar: Jag gillar inte Justin... jag älskar honom!
 
4. Gillar du att vara inne på MovieStarPlanet?
Svar: Ähum, jag tycker inte om MSP så mycket utan kollar mer på Justin´s twitter. ^^
 
5. Vad gillar du att äta/dricka?
Svar: Jag gillar att äta McDonald´s, kyckling med ris, och dricka är nog Fanta Exotic & Coca Cola. :)
 
6. Gillar du att leka?
Svar: Ähum, det beror på vad man ska leka med. Barbiedockor, absolut inte - jag lekte med det när jag var runt 8 år men jag vill inte det längre, jag tycker inte det är töntigt men det är tråkigt. Det är ju liksom dockor...
 
7. Vad är din favoritdricka?
Svar: Det skrev jag på fråga nr 5.
 
8. Gillar du McDonald´s?
Svar: Det skrev jag också på fråga nr 5.
 
9. Vad heter din bästis?
Svar: Amanda, heter min bästa vän.
 
10. Gillar du Justin Bieber lite eller mycket?
Svar: Mycket, super duper mycket, om man får välja det också, hehe. :D

 Mango -
1. Kan du ge mig din auto på MSP?
Svar: Kanske, om jag orkar att logga in, haha :)
 
2. Kan jag få din riktiga auto?
Svar: Japp, om jag får din adress så skickar jag den hem i brevlådan till dig, haha nej, du får den att kopiera nu. Så kan du spara och skriva ut den om du vill:
∂єѕтιηу
 
3. Vem hatar du?
Svar: Nej, jag hatar väl ingen särskild person? Isåfall håller jag det för mig själv! ;)

Felicia -
1. Vad har du för färg på ditt hus?
Svar: Alltså, jag vet inte om jag ska säga det. Men.. det är hemligt. Bara min bästis och mina nära vänner vet det.
 
2. Bloggar du mest om MSP eller ditt liv?
Svar: Eftersom jag har halvslutat på MSP så bloggar jag om mitt liv mest, och typ alltid.
 
3. Använder du mascara varje dag?
Svar: Nej, absolut inte. Bara om jag ska på fest hos en kompis eller nåt. Eller när jag gör veckans smink ibland då..
 
4. Märker att du gillar Justin Bieber, vem är din favoritlåt av hans låtar?
Svar: All around the world
 
5. Vad heter dina husdjur?  (Om du har några)
Svar: En katt som heter Missy och hon är jättesöt!
Jag svarar på resten av frågorna någon ananan gång! :)

Justin Bieber - konsertbiljetter

Jaa, på Fredag ska jag och pappa försöka beställa konsert-biljetter till Justin Bieber konsert i Sverige nästa år, 22 april. Jag älskar verkligen Justin! ♥
 
Men då får vi hoppa upp ur sängen tidigt och logga in direkt för att ens få några biljetter! :')

McDonald´s ^^

Okej. Just nu tog jag fram potatismos och hamburgare och tänkte laga mat med min lillebror som så gärna ville lära sig det. Ina, som ska bli kokk ville inte vara med för hon skulle tydligen se på en film istället.
Undrar hur bra hon blir på att laga mat när hon blir kokk? ( Om hon blir en då, det är ju inte säkert. )
Meen, nej, det blev ingen matlagningen då pappa kommer in och säger:
 
" Nej, sluta nu. Det får bli sån där äcklig "skräp-McDonald´s igen..."
Stort léende på barnens läppar då, alltså! :')
 

- missy time!

" Hej Missy! Ska vi gå och hämta posten? "
" Hej Missy! Kom lille sötnos, så gosar vi lite, *puss puss* "
" Hej Missy, har du slut på mat? "
 
Detta är det man säger till kära, Missy!
Nu ligger hon i min säng och slickar sitt lilla ben... sötnos, alltså! Det är så man ska säga till katter. Man ska inte säga dumskalle... det är förbjudet! Typ... :D
 
 
 
 
Puss på dig Missy! ♥

- kul att busa med dig, adam! :D

Hahaahahaahah :DD
Du är sååå lättlurad, Hahahaaha vad kul det är att busa!
I LOVE IT ♥

Justin Bieber - Novell - Chapter 2

Jag hade suttit där i minst en timma förrän mormor låste upp dörren utifrån.
"Är det sant?" frågade jag.
"Ja". Vi gick till köket och vi kom fram till Justin. Jag satte mig ner på en stol bredvid honom och granskade honom noga med mina gröna ögon.
"Du har förändrats mycket," vad det enda jag sa till honom.
Mormor hade satt fram ingredienser till chokladmuffins som vi hade bestämt att göra.
"Du med". svarade han.
Pattie och Justin hade omringats av fans på natten iförrgår och kunde därför inte köra iväg med bilen på en hel halv timme. De var framme ungfär kl. 02.00 på natten.
 
När vi hade börjat baka så ringde min mobil. Jag tog upp den och såg att det var Ryan som ringde. Jag struntade i honom och slängde mobilen tillbaka ner i fotöljen.
 
Vi var färdiga med att baka och satte in muffinsen i ugnen gjorde mormor åt oss som vanligt.
"Ni får gå ut på stan, och prata lite. Jag kan ringa er när muffinsen är klara." sa mormor och menade att vi kanske ville vara ensamna?
Jag svarade "okej" sedan bara gick vi ut.
" Ska vi gå till en pizzeria? " sa Justin och pekade på en pizzeria som hette " Patricks Pizza ".
Jag nickade och vi gick till resturangen och började omringas av skrikade tjejer som räckte fram papper och penna mot Justin. Jag suckade och gick in på resturangen själv.
 
Efter ett tag, eller en låg stund kommer Justin in och sätter sig mittemot mig.
" Du får ursäkta det där, det händer vart jag än går, men det vet du nog redan ".
Han frågade om vilken pizza jag skulle ha och sedan gick han och beställde. Medan jag satt där tog jag hans Iphone och kikade på hans twitter. Då fick jag se det. Det där meddelandet som jag hoppades på,
att jag aldrig skulle få reda på att det fanns.
RSS 2.0