Kvällsmat

Gott med kvällsmat efter två timmar i Årjäng. Ina var på travskola och jag och mamma gick och slöade i butiken. Kom kom till Ica nu, ni kan nog gissa vilken affär vi var på när ni får höra den meningen. Nu sitter jag och läser Julia. Men nu ska jag ta upp min mobil och ringa till Tine, men jaja, vi ses! Puss!
 
 
 
 
 
 
Förlåt för den dåliga kvalitén men det blir så när det är mörkt. ♥
 
 
 
 

Hamburgare

Nu har pappa lagat hamburgare så jag får väl gå ner och äta snart. Har nyss sjungit färdigt några låtar på mitt rum. Hoppas inte det blir allt för irriterande för pappa och Ina, haha. Fast jag sjunger bara när ingen hör. Jag vill bli artist och skådespelare men men.. det är inte så lätt. Jag ska ju bo i Los Angeles när jag blir vuxen också. Då ska jag gå på audititon och sånt. Om jag hade varit vuxen och varit med i Pretty Little Liars hade jag valt att spela Spencer tror jag. Eller Aria, eller Emily, eller Hanna. Aja i alla fall, jag vet inte vem, alla äger lika mycket tycker jag!
Ska gå och äta nu. Puss!
 

Höstsminkning

Hejsan! Förlåt att jag inte har bloggat men här kommer en sminkvideo. Visste inte vad jag skulle kalla den så den fick passa bra till hösten. Matcha bara med gult nagellack och snygga kläder så blir perfekt!

Pictures from today :)

Hejsan!
 
Längesedan jag har bloggat men har varit upptagen med att slappa och så där. Har ju trots allt sportlov så man måste få njuta lite av den tiden man får släppas från såkallade fängelset Skolan. Idag har vi i alla fall varit på Kaffestugan och ätit fläsk och potatis med löksås. Som efterrätt fick det bli glass på ``Joe's Diner``. Där stötte jag på min lärare som är mammaledig just nu. Här får ni i alla fall några bilder på mig och Missy.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kändistävling - GIRLS

1, Ledtråd: Hon har varit med i TV-serien H2o Just Add Water.
 
 
2, Ledtråd: Hon är med i "The Secret Circle" och "Vampire diares". Hon har också medverkat i H2O.
 
 
3, Ledtråd: Hon har rollen som "Rachel Berry" i TV-serien Glee.
 
 
4, Ledtråd: Hon spelar rollen som "Mona" i Pretty Little Liars och som "Jade" i Bratz The Movie.
 

Full moon ~

 
 
 
 
 
 

Good morning ♥

 
(Gamla arkivbilder)
 

Frukostvåfflor

Vi åt frukost ungefär kl. 10.00. Det var frukostvåfflor. Bra start på dagen det! Sen så ska jag slappa hela dagen. Jag och mamma ska ut och gå snart, men jag ska duscha före och efter. Kanske efter. Jag känner mig så himla ofräsch på morgonen. Någon mer som gör det? Nu ska vi äta korv med bröd före vi går ut. ♥
 
 
 
 
Sen vill jag bara gratulera min ena bästis Martine som fyller 12 år idag! Hoppas du får massa presenter och har en jättebra dag! :)
 
 
 
 
 

Mitt smink

Våren 2013

Hejsan!
 
Jag vaknade nyss med den vårkänslan som jag har längtat efter länge. Jag längtar tills våren, påsk, Justin Biebers konsert, tills träffen mellan mig och Amanda! Jag har så många saker att längta till på våren! Dessutom så älskar jag påsk. Inte bara för godiset utan för alla små kycklingar, påskärringar och allt möjligt roligt! Och alla färger och mönster! Alla är glada på våren, för då kikar ju solen fram litegrann. Här får ni några härliga bilder på solen och massa snö som jag tog på morgonen när jag vaknade. ^^
 
 
 
 
 

Tror ni på spöken?

Hejsan,
 
Mamma berättade nyss att det var någon som hade hört spöken på hennes jobb, igen! Hon hade hört steg i trappan och en "vagn" som skövs över golvet ute i korridoren. Tror ni på spöken? Jag tror faktiskt ganska mycket på dem. Det är inte så att jag är rädd, men det är i alla fall intressant. Om jag hade väljt att vara en karaktär i Ghost Whisperer skulle det ha varit Melina (huvudrollen). Himla coolt att hjälpa spöken över till andra sidan! Tyvärr finns det bara vissa människor som påstår att de kan det. De kallar sig för medium. Nu ser vi på Melodifestivalen, Typ alla har varit dåliga tills nu. Vi får väl se hur det går för Ulrik Munther då. Ha en bra kväll, puss!
 
 
 
 

Gulliga spöket Laban. ♥
 
 

Sminkning - "Charmed" - Piper

I want you to stay

All along it was a fever
A cold sweat hot-headed believer
I threw my hands in the air I said show me something
He said, if you dare come a little closer

Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

It's not much of a life you're living
It's not just something you take, it's given
Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay, ohhh
 
Jag lägger ut några låtar som handlar om mitt liv, eller liknar mitt liv varje vecka, varje dag tror jag. Det kan handla om att jag blir sviken av kompisar, lögnare, den jag är kär i, eller någon jag tycker om!
 

OBS!

Jag tänker sluta med den där serien ett tag och skriva en bok om den istället. Jag kommer såklart lägga ut avsnitt men inte varje fredag. Ni kommer förvarnas före ett av avsnitten kommer ut på bloggen. Boken kommer jag skriva lite här och där! Men jaja, då vet ni. Usch, jag hatar korta inlägg. Det är så fult. Uppdaterar senare ikväll. ♥

Cubus ♥ Justin Bieber

Hejsan,
 
Sedan ska jag och Duri gå till Cubus och handla Justin Bieber-kläder. Dom har ju typ Justin Bieber-special och jag älskar Justin Bieber mest i hela världen, for ever!
Ska redigera en video nu som Marius, Ebba, Tine och Duri är med i. Jag också då men.. ibland lägger jag ner mobilen i fickan för att inte vår lärare skulle se för vi fick inte filma dom som inte ville vara med. Men det gjorde vi ju inte men jaja.. Jag klipper bort det i alla fall. Ska ni till Cubus kl. 3? I ♥ Justin Bieber!
 
 
 

Imorgon är det friluftsdag

Hejsan,
 
Nu sitter jag hos farmor och farfar. Vi har nyss ätit mat. Imorgon är det friluftsdag på skolan, roligt. Men det som är "diss" är nog att vi måste vara ute så länge. Jag kan garantera att jag kommer frysa även om jag har mycket kläder på mig. Jag ska åka pulka med Duri och Tine! Sen ska jag ta med en liten matsäck med varm oboy, mums. ♥
Imorgon ska jag till Cubus, det är Justin Bieber-special som släpps imorgon, det kommer finnas mössor, kläder, armband, halsband och hoodies! Farfar tyckte att min serie var jättebra och han tyckte att jag skulle göra en bok av det. Det var ju ett bra förslag. Fast då får jag väl börja skriva så att det blir klart innan jag har glömt bort det. Jag har alltid viljat gjort en bra bok och film som andra kan se, till och med okända och tycka om. För man får sådan styrka när andra stöttar en i ens arbete. Jag älskar att göra filmer med dig Martine! Fast nu håller jag på och skriver manus till en film som kommer vara i några delar. Typ som en serie fast det ska vara mer skådespelare i den. Jag hoppas jag kan lägga ut den på bloggen när den är klar. Nu ska jag gå och spionera lite på mina syskon. Har inget annat att göra så men.. Vi ses! Puss!
 
 
 

Rolig kväll!

Resten av dagen idag har jag spenderat liggandes i sängen och kollat lite serier på Netflix. Fast det var ju såklart efter Aud hade åkt. Jag brukar inte kolla på TV när vi har besök, precis. Jag är fullt upptagen med att planera mitt sportlov. Någon som vill komma över på en sleepover kanske? Annars får jag väl dela sängen med Missy, som vanligt. Tur att jag alltid får den största halvan... Fast ibland brukar hon lägga sig tätt, tätt intill mig (bredvid mig) när jag sover. Eller så placerar hon sin rumpa på mitt huvud eller ansikte. Snart ska jag lägga mig ner med min nya Julia-tidning och smygläsa lite i den. Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag! Puss!
 
 

Thank you!

Tack så mycket för alla besökare igår! 30 stycken vettu!
Snart kommer min moster Aud. Vi ska äta fiskgratäng när hon kommer, tyvärr tycker jag inte om det. Igår satt jag med världens huvudvärk och gjorde matteläxan. Usch, jag hatar verkligen matte! Dör hellre än att jobba med det. Eller jag svimmar hellre i några dagar kanske då, men hallå liksom? Matte suger!
Kom ihåg att nästa avsnitt släpps på torsdag (the ghost) tack för att så många kollade på den förresten! Jag är i mitt rum och städar rummet. Nu kom hon visst. Hehe. Jag lyssnar på Spotify samtidigt. Åh nej, jag hann inte dammsuga, men spela roll.
Idag på skolan hade vi idrott, men vi åkte madrass istället, kl. 08.00 på morgonen! Stod där som en trött gris och fick massa snö i ansiktet. Det var när jag hade åkt ett par gånger då vaknade jag, äntligen. Haha. Nu ska jag gå ner och hälsa på Aud, sedan ska vi väl äta som jag sa. Ha det bra! Puss!
 
 
 
 

The Ghost S01E01

Nu har vi släppt avsnitt 1 av serien "The ghost"! Det är inte den serien som jag skulle göra med Martine utan det är en serie som jag har gjort tillsammans med mina syskon idag. Just nu släpper vi avsnitten från säsong 1 varje fredag av veckan. Det kommer troligtvis vara en säsong till om många tittar på/följer serien och tycker den är bra såklart. Första avsnittet kanske inte är så bra då men det blir ju bättre och bättre. Handlingen är om tre syskon som bor ensamna i ett eget hus. Föräldrarna är döda. En dag rymmer en mördare lös från fängelset och kommer till deras hus. Den dödar det ena syskonet (Zoey Hale) och hon blir ett spöke som vill hämnas. Hon glömmer såklart bort vem som dödade henne och tror därför att hennes syskon gjorde det. Så hon bestämmer sig för att börja hemsöka dem ända tills de dör. En serie som är en blandning av spänning, skräck, och drama.
Här kommer avsnitt ett av serien "The Ghost". Kommentera om hur ni tycker om avsnitt ett och om ni vill se mer!
 


 

Morning!

Nu ska jag äta omelett och smörgås medan jag ser på TV med mamma. ♥
 
 
 

Söndag = Crying

Monday = No
Tuesday = Ughh
Wednesday = Why?
Thursday = Omg
Friday = Finally
Saturday = Yesss!
Sunday = Crying
 
Nu är det snart Måndag igen med skolan. Vi ska ju ha sportlov om typ en eller två veckor, och ni anar inte hur mycket jag längtar. Jag kommer inte klara av en vecka till i skolan, det känns som om jag ska dö. Men man har inegt annat val än att stå ut.
Igår duschade jag och efter kom Martine hit. Vi kollade på The grudge (h&m-version) och sedan så dansade vi och hållde på. Som ni kan se på den förra videon så dansade vi och sånt där. Haha, det var knäppt.
Jag har ändrat design som ni kanske ser. Blev så himla trött på det andra så jag ändrade helt och hållet på hela bloggen. Vad tycks? Tyckte ni det blev fint? Jag blev i alla fall nöjd efter en hel dels jobb för att få till den rätta "stilen". Idag ska jag bara slappna av som vanligt. Jag och mamma ska vara lite själva sedan tror jag för att Ina och Joakim ska på hockey och fotbollsträning. Det är skönt att vara ensam ibland, för då kan man liksom tänka klart.
 
Vad tycker ni om att jag videobloggar då? Har ni kommit på några mer förslag till mina videos så kan ni skriva i kommentarerna. Jag ska borsta håret och gå upp ur sängen snart nu. Jag duschade ju igår och så satt jag och drog hårborsten genom håret nästan hela kvällen igår, så tillslut blev det som silke, nästan. Jag kan inte skriva mer nu men kommer troligtvis uppdatera senare idag. Tingeling!
 
 
 

Martine och jag dansar

 

 

Hejsan bloggen! Idag var Martine här och vi kollade på The grudge (h&m-version) och sedan så dansade vi och lite grejer. Det var roligt. Men jag och Martine ska börja med en TV-serie, alltså säsong 1 men vi vet inte vad den ska handla om än men jag kommer publicera delarna här på min blogg när dom kommer ut. Först spelar vi in alla avsnitten och sedan publicerar jag ett varje fredag. Avsnitten får max vara i 10 minuter för det går inte att publicera längre videos. Men hoppas ni kommer tycka om dem! Är ni taggade? Jag ska snart släppa en trailer på the grudge 1 som jag och Martine gjorde. Filmen kommer ni inte få se än men snart. Vi har gjort en the grudge 2 också. Men som jag sa, serien kommer inte släppas direkt utan det kommer nog ta en del tid att göra alla avsnitt, som ni ser så är inte jag med Martine varje dag (eller jo, på skolan) så att vi får fixa till det. Säsong 1 släpps troligtvis i mars eller april. Ha det så bra och ät mycket lördagsgodis! Puss, alla läsare. ♥

 

 

Videoförslag

♥ This or that

♥ Failad sminkning

♥ Best friend tag

♥ Frisyr

♥ Mitt rum

♥ Morgon och kvälls-rutin

♥ Get ready

♥ Nagel-video

♥ Outfitvideo

♥ Follow me around

 

Frågestund!

Nu drar jag igång med en frågestund som kommer vara ända tills fredag, nästa vecka. Ställ så ,ånga frågor ni kan eller vill, haha!
 
 
Bild: hugorosas.se

Meddelande till Martine

Mina favoritbloggar

http://lokestar.blogg.se
 
http://willesminne.blogg.se/
 
http://fokis.se/
 
http://kenzas.se/
 
http://lucyhalenews.blogg.se/
 
http://prettylittleliars.bloggplatsen.se/
 
http://lucyplace.blogg.se/
 
http://justindrewbieber.blogg.se/
 
 
 
 

Glad alla ♥-ans dag

Hejsan!
 
Skolan började med att alla tjejer sprang runt med kärleksbrev och choklad som dom skulle ge till några killar. Själv hann jag inte köpa något igår jag tänkte ge det till killen jag är kär i. Själv fick jag 3 presenter. Choklad, brev och en till choklad. Sedan har vi gjort alla hjärtansdag kort och lite sånt. Vi har haft en ganska rolig dag faktiskt. Den blev faktiskt rolig efter matten. Mamma har gjort chokladkaka och Ina var med och pyntade den lite och sånt där. Men nu ska vi äta mat. Glad alla hjärtans dag! ♥
 
 

Kändistävling - Modeller

Hejsan bloggen!
 
Idag ska jag bara ha bilder på modeller här på bloggen. Två av modellerna tror jag alla vet vem hon är men resten av dom kan ju vara lite kluriga! :)
Jag tar 4 stycken modeller idag så att det blir lite mer att gissa/svara på. ♥
 
1.
 
 
Ledtråd: Progamledare på topmodel USA.
 
 
Ledtråd: Min favorit i Victoria Secret-fashionshow.
 
File:Shay Mitchell 2012.jpg
 
Ledtråd: Född på samma ställe som Justin Bieber.
 
 
Ledtråd: Hon var med i en av Michael Jacksons musikvideos.

Lucy Hale och Selena Gomez

Hejsan,
 
Jag börjar med kategorien igen som jag hade för längesedan. Jag har slutat läsa några bloggar som jag vet gör mig ganska deppig eftersom vissa folk inte kan läsa ganska bra. Men nu bloggar jag på min blogg och bryr mig inte om vem som tar mina idéer.
 
Lika som bär - Lucy Hale och Selena Gomez
 
 
Vad tycker ni? Är Lucy och Selena lika som bär? Kommentera!
 

~ ❄ ♥ Cupcakes ♥ ❄ ~

Muffins är bara fula cupcakes...
 
Muffins is just ugly cupcakes..
 
Hejsan bloggen! Sitter i soffan och kollar på bilder av cupcakes. Man får väl erkänna att man blir lite sugen själv, faktiskt. Men ärligt.. jag älskar muffins och cupcakes äter jag inte så ofta, men jag ska baka cupcakes snart någon gång och då ska ni få se en bild. I promise. ^^
Men jag fick huvudvärk idag på skolan så jag ringde pappa och så kom han och hämtade mig. Jag tog en huvudvärkstablett och sov i ungefär 2 timmar. Orsaken till att jag vaknade var att Missy spydde på min matta och det stank som in i helskotta. Men nu är jag inte så sjuk utan jag är nästan helt pigg.
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Vill ni att jag gör mer outfit-bilder? Gillade ni dom? ♥
 
 
 
 
 

Omröstning/vinnaren

Vinnaren av kändistävlingen är: Jossan
 
Hon fick 2/3 rätt!
Kändisarna hon fick rätt på var = Lucy Hale och Christina Auguliera!
 
Men Amanda fick rätt på den sista som var Josh Hutcherson, tyvärr svarade Jossan Liam Hemsworth på den sista men grattis ändå!
 
Nu ska jag se klart på ett avsnitt av Ghost whisperer. Har nyss suttit och ätit lite pizza men nu är mamma, Ina och Joakim hemma så då blir det väl bråk igen snart. Här kommer omröstningen förresten! Ni ska rösta på en vilken outfit som passar bäst och så ska ni beskriva vilken kategori outfiten hör till! Vi börjar nu!
 
a) Vardagslook   b) Avslappnad look   c) Sommarlook
 
 
a) Höstlook   b) avslappnad look    c) Cowboy look
 
 
a) Emolook   b) Snygg look    b) Festlook
 
 
a) Sommarlook   b) Gullig look   c) Vårlook
 
 
 
Nu får ni väl ett lycka till på att rösta och gissa på vad outfiten är till för nu då!
 
Reglerna är:
 
* Härma inte!
 
* Ta inte bilderna, de tillhör mig!
 
* Skriv inget dumt om looken!
 

Lycka till alla läsare!
 
OBS! Lookarna har jag satt ihop själv och jag har gjort varenda liten detalj i bilderna så de tillhör mig! Anledningen till att jag skriver det så nogrant är att det verkar vara folk som inte verkar fatta vad privata bilder/inlägg och sånt är. Men nu får ni kommentera och gissa rätt!
Rösta också på vilken av lookerna som just du skulle vilja ha eller passar bäst till dig! ♥
 
 
 

Länkar?

Är det någon som vill bli länkad?
 
Kortinlägg.. jag vet. Men ni får svara i kommentarerna.
 

Promenad med mamma

Hejsan,
 
Förut var jag och mamma ute och gick lite. Det var skönt med frisk luft. ♥
Vi gick tillsammans ett litet tag och var sura på varandra först men jag är inte sådär sur så jättelänge, så det går fort över när jag är sur. När vi kom hem så åkte vi och köpte lördagsgodis. Nu står mamma och lagar kycklig medan jag sitter i soffan med datan i knät och slappnar av. Ina och Joakim sitter och kollar på "Charlie och Lola" , men jag tycker inte om det. Det är supertråkigt liksom. Det handlar inte om något det är liksom bara två syskon som babblar och säger oj och sådant. Jag älskar de här fyra serierna:
 
Pretty little liars
 
 
Ghost whisperer
 
 
Little House On the Praire
 
 
Gilmore girls
 
 
Ha en jättemysig och trevlig kväll! ♥
 
 

Lördag

Hejsan,
 
Lördag och fredag är nog de bästa dagarna som finns. Fredagskvällen är alltid mysig och man får slappna av lite efter veckan när man slitit så hårt i skolan. Lördag får man ha en skön sovmorgon och äta godis. Idag tänkte jag städa lite här och där medan jag ska försöka uppdatera bloggen ikväll. Jag känner att jag behöver uppdatera min garberob med lite mer klädesplagg för jag har vuxit ifrån en del kläder nu som jag har haft sen jag var 9 år. Haha, inte konstigt att vissa plagg inte passar. Jag vill ha mer jeans och mer tröjor, särskilt linnen och långärmade sköna tröjor som helst inte ska vara tajta. På linnen vill jag ha mjuka, lena, jättesköna linnen, t.ex de som kommer ifrån Bik Bok. Jag handlar inte så mycket längre på KappAhl men Cubus tycker jag är jättebra faktiskt! Många tycker olika och det är väl bra. Tänk om alla bara skulle gå runt och tycka om bara en enda affär i hela världen. Då hade ju de andra affärerna fått stänga. Men som tur är tycker alla olika. Alla är olika. Ingen är lika. Nu ska jag börja städa lite som jag sa förut och ni får ha en härlig lördag! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys: Sagan om ringen

Hejsan,
 
Nu ska jag och pappa mysa med snacks och sagan om de två tornen. ^^
Vad ska ni äta till fredagsmys?
 
Iaf.. är det någon som vill vara med på kändistävlingen? Om ni vill det så klicka på länken som jag klistrar in här nedan:
 
http://panfuhannah.blogg.se/2013/february/kandistavling-skadespelare.html#comment
 
Tyvärr har de två sista bilderna försvunnit men ni får ha hjälp av ledtrådarna.
Ha så mysigt med fredagsmys! ♥
 
Bilden tillhör: Mig
 

Ensam hemma

Hejsan,
 
Jag sitter ensam hemma med en filt runt mig och en kopp té i handen. Missy ligger bredvid mig och sover medan jag ser på Ghost Whisperer. Jag hatar skräckfilmer ( vissa ) och älskar Ghost Whisperer! Det är 15-årsgräns men det är ändå sådär lagom läskigt. Jag har sett några avsnitt av alla säsonger men nu har jag börjar kolla om hela serien, och så kollar jag på varenda avsnitt, för det finns vissa som jag har missat. Nu ska jag fortsätta se innan pappa och de små barnen kommer hem! Ha det så bra. ♥
 
 
 
 

Lånar från Elin's blogg! ;)

Senaste
Låt du hörde: Nicky Romero - Like home
Film du såg: Sagan om ringen
Mat du åt: Fläsk med potatis:)
Kram: Pappa^^.
Puss: Missy♥
Känslan: That moment when you just wanna forget everything and dance...
Bråk: Mamma, tror jag.. nej Joakim var det !
Resa: Mallorca!
Glädje: När jag gosade med Missy... <3
Längtan: Helgen...
Personen du träffade: Pappa
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Mamma
Antingen eller frågor...
 
Storstad eller landet: Storstad helst..
Hamburgare eller pizza: Pizza!
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Katt 4-ever<'333
Aftonbladet eller expressen: öhhh.. aftonbladet??
Mcdonalds eller Max: Mcdonalds, har inte varit på max... ;p
Sverige eller utlandet: England, london, eller någonstans där de är ganska varmt och de pratar engelska och där det finns många kändisar :p annars sverige
Sport eller nyheter: inget av dom...
Hockey eller fotboll: Fotboll även om jag suger på det
Sommar eller vinter: sommar för *** !!!
 
Fem saker ni alltid har ikylskåpet
- Mjölk
- Smör
- Sylt
- Gurka
 
Fyra saker du inte kan varautan
- Mobil/Dator
-Familj/vänner
-Vatten/mat
-Pengar
 
Tre saker du absolut inte kan äta
- Oliver
- Mögelost
- Senap
 
Två saker som gör dig glad
- När jag är på bra humör
- Missy
 
En sak du gör varje vecka
- Går på skolan och dör
 

Kommentarer?

Jag har ju över 20 läsare, men varför får jag inga kommentarer då? Nu ska jag mysa lite med geisa och kolla andra bloggar. Love u!
 
 
Bilden tillhör mig och det är inte tillåtet att ta den!
 
 
 
 

Kändistävling ¤ Skådespelare ¤

 
Ledtråd: Hon är med i TV-serien "Pretty Little Liars".
 
Ledtråd: Hon spelar rollen som Ali i filmen "Burlesque".
 
 
Ledtråd: Han är mest känd för sin roll i filmen "The hunger games".
 
 
Lycka till!
 
 
 

Gonna be different...

Hejsan,
 
Jag kommer att göra om min blogg och den kommer vara helt annourlunda jag lovar. Jag ska skriva mer "proffesionella" texter i min blogg om uppdatera med mer bilder som är fina, alltså inte bara sånna som jag har på min iPhone, för det är inte världens bästa kvalité. Jag startar att göra om nu direkt, samtidigt får ni läsa lite tidinställda inlägg som jag fixar iordning snart. ^^
 
Här är det jag ska ändra:
 
♥ Design
 
♥ Texten
 
♥ Bilderna
 
♥ Namnskylt
 
♥ Följa kategorierna mer
 
♥ Ändra kategorier
 
♥ Ta bort några kategorier/länkar
 
♥ Lägga till mer länkar
 
Någon som är sugen på att bli länkad?

Tävling!

Jag är med i Foki´s tävling om TV-serien Girls. Jag och mamma ska se på den om jag vinner den. Och jag är med bara för att jag älskar Foki och så serien kanske är bra ifall vår säsong av huset på prärien är slut. :')
 
 

¤ Dagens Outfit ¤ Sommar

 
Linne: Bik bok 299 :-
 
Jeans: Nice 99 :-

Besök av nicki :)

Hejsan! Idag kom Nicki till mig vi läste i julia och hade skitroligt, jag och hon bakade typ och sen sminkade vi oss o så köpte vi peruker och sånt där! Hoppas du kommer snart igen Nicki, herrå!!
 
♥♥
 
 
 
Bilder från: Min iPhone 4.
 
 
 

Mobilinlägg

Hej, bloggar från mobilen.
 
Vill bara säga att jag har dataförbud.
 

Aja, det suger, ses. Jag tror jag kommer ha det i ett helt år. Allt beror på en jäkla matteläxa. Aja hejdå, hälsningar Hannah Mattehataren<3 ;)
RSS 2.0