Den vissna rosen - Kapitel 1

" När jag vaknar mitt i natten av ett skrik stiger jag upp och kollar ut genom mitt fönster. Det är ingen där ute så jag går till sängs igen och kryper in under det varma täcket. Min katt kommer upp till mig och hoppar upp i sängen. Hon kommer fram till mig och vill busa. Hon river mig ganska hårt så jag börjar blöda. Jag går nerför trappen för att hämta ett plåster och intill köket ser jag en skugga över väggen och det blixtrar till. "
 
Jag väntar på att dörrklockan ska ringa för att Prim ska komma över till mig. Min bästa vän Prim, ska komma. Hon ska sova över hos mig en vecka då hennes föräldrar ska resa bort ett tag. Vi vet inte vart dom ska åka, men det var tydligen något med doms jobb, hade dom sagt. Dörrklockan ringer helt plötsligt och jag antar att det är Prim.
Jag öppnar dörren, och där står hon och ler mot mig.
" Hej, Sofie! Ursäkta att jag kom lite försenat, kunde inte hitta min mobil, så det blev lite problem, haha."
Vi båda skrattade och mamma och pappa hade just kommit upp, och de hälsade på Prim. Sedan gick vi upp till mitt rum och satte oss ner i sängen.
" Egentligen, skulle vi ha lagt madrassen på golvet före du kom, men vi gör det ikväll. "
Prim nickade. Vi kollade i olika tidningar och tillslut så orkade jag inte mer så jag frågade Prim om vi skulle gå ut.
" Ja, jag orkar inte heller kolla i de här tidningarna längre, " sa hon och vi reste och från sängen.
 
När vi väl var ute så gick Prim fel ett antal hundra gånger, men hon skyllde på att det var så längesedan hon var hos mig.
" Okej, men följ efter mig, annars så går du garanterat vilse " sa jag och flinade.
Vi gick ner till mammas blommor. Jag tittade på en blomma och kände mig illa till mods.
" Vad är det? " sa Prim, och tittade på mitt bleka ansikte. Jag försökte få fram orden men dem hade fasnat i halsen på mig.
" Den är blomman... hade vissnat.... för några... minuter sedan " sa jag och sväljde tungt.
Prim såg skrämd ut och fick lika blekt ansikte som jag. Jag tog hennes hand och vi gick in istället.
 
Vi tog av oss skorna och såg att mamma stod och lagade mat.
" Värst vad ni var bleka då. Har ni sett ett spöke? " sa mamma och skrattade.
Jag pressade fram ett léende på läpparna och försökte se så glad ut som möjligt medan vi sakta gick upp för trapporna.
Jag kastade mig ner på sängen men kände att jag landade på något mjukt och litet, hårt.
En karta och en diamant låg under mig samt ett brev.
Jag öppnade brevet och läste högt.
 
" Inatt vid fullmåne ska ni smyga ut till den vissna blomman och hålla upp diamanten i månljuset. Den kommer ta er till ett annat land som ingen annan vet om. Om ni inte hittar skatten kommer ni aldrig mer tillbaks till erat land. Aldrig någonsin."
 
När jag hade läst klart brevet tittade jag på Prim. Jag såg med en rädd blick på henne och hon hade samma blick som jag. Vi gick ner till mamma och satte oss vi bordet samtidigt som vi smakade på den stekheta köttfärsåsen som precis hade blivit klar.
 

- Chokladbollar :')

Jag och Martina ( min kompis ) gjorde chokladbollar idag, som ni ser på rubriken.
Adam var hos mina grannar så när vi skulle säga "Hej" till han så, öppnade vi fönsteret, och jag åt McDonald´s just då så då råkade jag skuva iväg all mat, så det ramlade på golvet. Hehehehe....
Men vi tog upp det ändå och typ torkade bort allt som var på maten så jag åt det ändå... Undrar om jag åt mycket damm just då? USCH! Men tror inte det. Mamma hade damsugit och skurat golvet före, så det var,
nog inte så farligt, som jag trodde det skulle vara, haha! Men vi klarade iaf och säga "Hej" till han, det var ju bra!
 
PS. Vi hade inget kokos runt dom.. vi hade pärlsocker som ni ser på bilden! :')

100 % sant ( berättelsen )

Jo, jag och Missy låg och halvsov i mitt rum då vi hörde någonting som " durade ".
Vi blev ju lite rädda förstås, klockan var ju prick tolv, och ni vet du vad det betyder, spöktimmen.
Så jag kröp längre ner under täcket och lyssnade på det irriterande ljudet.
Missy, hon bara låg och sov som en stock. Hon kanske inte brydde sig så mycket?
Men när jag äntligen kom på vad det var, så kunde jag äntligen sova tillsammans med älskade Missy.
" Äsch, det är ju bara mamma som snarkar ".

Topplista på bloggar + novellbloggar

Hejsan,
 
Nu ska jag visa min topplista på vanliga bloggar och novellbloggar. Okej, och bli inte ledsna om just du kommer sist ( om du finns med då ) för det är ju också bra! :')
 
1. justindrewbieber.blogg.se
 
2. booodin.blogg.se
 
3. willesminne.blogg.se
 
4. fokis.se
 
5. dessies.se
 
6. kenzas.se
 
7. msparishia.blogg.se
 

 NOVELLBLOGGAR:
 
1. biebertime.blogg.se
 
2. justinbieber.blogg.se
 
Inga mer novellbloggar läser jag så... ja, that´s it! :')
 

- Allt om Justin Bieber

Hejsan,
 
Pappa ska beställa två böcker till mig nu. Den första boken hette "Allt om Justin Bieber" + afffish.
Den andra boken heter "Hungerspelen", den första boken alltså!
Alla som blir avundsjuka på mig, kommentera, och fråga minst tre frågor på frågestunden! :)

Dagens Bästisar - Miley Cyrus & Mandy Jiroux

Här har jag kommit fram till att ta några bästisar som har M i förnamnet båda två, och kolla vad jag hittade för något på Google. :)
 
MILEY AND MANDY = BEST FRIENDS FOREVER ^^

Justin Bieber - Novell - You have changed

Det var exakt tre år sedan du hade lämnat mig. Ända sedan dess hade jag ringt dig massor av gånger utan att få svar. Du glömde mig och lämnade mig ensam medans du skaffade dig nya kompisar och struntade i mig.
Du hörde aldrig av dig och jag tror inte att du saknade mig heller. Varenda dag fick jag kämpa igenom utan dig. Jag hade ingen som kunde stötta mig längre. Eller skydda mig från Ryan's gäng på skolan. Du kunde inte göra någonting längre. För du var borta.
 
Mamma väckte mig. Jag vaknade snabbt och tittade undrande på henne. Men så märkte jag att jag hade somnat mitt framför datorn och jag tittade snabbt upp på datorskärmen. Igår på kvällen hade jag suttit och läst alla de gulliga meddelanden jag hade skrivit till Justin, och vad han hade skrivit till mig.
"Du behöver inte tycka det är pinsamt, Miranda. Det är bara det att när en barndomsvän lämnar en är det svårt att kontakta den igen efter tre år, när den precis har förvandlats till världens popstjärna alltså." sa mamma.
Det var svårt att lyssna på ordet. Precis det ordet hade jag alltid hatat sedan Justin försvann. "Lämna". Mina klasskompisar hatar Justin för att han är rik och berömd. De är avundsjuka och avskyr hans musik även om de tycker den är bra. Jag är den enda som lyssnar på honom. Det känns på något sätt att det är något speciellt med låttexterna som han skriver är gjorda till mig på något vis.
 
Mamma skickar mig mjölken och jag häller upp det i glaset.
"Hur går det med Pattie då? Håller du fortfarande kontakt med henne?" sa jag lite trött till mamma.
"Alltså, om du förstår så är det inte så lätt att vara Justin's mamma, eftersom hon saknar honom och vill att han ska komma hem någon gång. Hon brukar inte vara inne på Skype så mycket längre, men vi umgås via internet, men bara ibland."
Jag nickar och visar att jag förstår. När jag ätit upp min frukost ringer jag mormor och morfar och frågar om jag kan komma över till dom och baka muffins med dom.
"Morfar är inte hemma, Miranda. Men vi kan baka muffins tillsammans" säger mormor. Jag svarar okej och slänger på luren. Sedan cyklar jag iväg och letar efter det stora röda huset.
 
Mormor står och vinkar till mig vid dörren och jag parkerar cykeln bredvid verandan. Jag tar av mig cykelhjälmen och går fram till mormor och ler. Hon säger först inget men sedan drar hon med mig intill köket. Där ser jag någon och blir så förvånad att jag springer in och låser in mig på toaletten.
 
Jag sjunker ner på golvet. Och tankarna snurrar i mitt huvud.
"Justin är här".
 
Förlåt för kort del, men fortsättningen kommer senare.
Kommentera och "tell me what you think", jag har förretsen fått inspiriton från massor av andra noveller om Justin Bieber.

- Dagens Bästisar ( Amanda och Hannah )

Hejsan,
 
Här är några roliga bilder på mig och Amanda. Vi hade en träff på MSP och hennes fans + jag var där och lekte frågesport. Men dom kunde bara spela i en halv timme så när dom gått så tog jag och Amanda kort på varandra. Det var roligt. Men tråkigt att dom fick gå. :/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var det. :)
Men nu ska jag bara säga två saker till sedan ska jag hänga mer med Manda!
1 = Här kan ni få Amanda's autograf, kopiera och spara den, på datorn så att du kan skriva ut den så har du hennes autograf. Den kommer upp på bloggen här : http://willesminne.blogg.se/
 
2 = Fråga mer frågor på frågestunden! Bläddra några inlägg mer och fråga minst tre frågor i kommentaren. Den avslutas om 2 veckor. Fråga på! :')
 
" Ny namnskylt är på gång. "
 
 

- Frågor

Mer frågor på frågestunden, tack! Om ni inte hittar den så är den under, min skräckhistoria! Thank you!

// Hannah

Skräckhistoria - Av Hannah " Svarta vålnaden "

OBS! LÄS INTE DEN HÄR FÖRE DU GÅR OCH BADAR I EN DAMM.
 
Det var en helt vanlig dag och Malin och Lisa skulle gå hem tillsammans efter skolan.
Först skulle de gå och shoppa sedan hem till Malin och hämtalite grejer så att hon kunde sova över hos Lisa. När de var på väg hem så var det mörkt ute och blåste kyligt. Malin's pappa var på jobb och hennes mamma hade sin bil på verstan så ingenav dom kunde köra Malin och Lisa hem. De fick istället gå hem i mörkret.
Lisa övertalade Malin om att de skulle ta genvägen som gick i skogen alldeles bredvid kyrkogården och Malin hade sagt ja. Men ingen av dem visste att det var den svarta vålnaden som hade vaknat till liv nere vid dammen i skogen. De gick påväg till skogen men hann inte längre förrän Malin hade tyckt sig se en skugga över dammen.
" Det är säkert bara typ ett träd ", sa Lisa och fortsatte att gå. Men Malin stod fortfarande kvar och tittade sig runt omkring. Lisa blev borta. " Lisa, hallå! Kom fram och sluta lölja dig nu! " sa Malin och gick ner till dammen. Ännu en gång fick hon se en skugga vid vattnet och fickse något flytande som låt vid vattenytan.
 
Hon började gå ner i vattnet. Hon kom allt närmare och närmare föremålet. Hon hörde en röst som skrek hennes namn. Det var Lisa's röst. Då fick hon plötsligt se att det var Lisa som låg där och flöt. Hon hade blod över nästan hela klassen och Malin gallskrek när någon ryckte tag i hennes fot. Hon drogs ner i vattnet, längre och längre ner.
Hon kände en hemsk smärta och tillslut dog hon. Hon blev en svart vålnad och satt bredvid Lisa på stranden. De såg att Malin flöt upp till ytan och hade blod över nästan hela kroppen.
 
Några veckor senare:
Alice skulle följa med Sara hem och de skulle gå hem i mörkret. De gick förbi en damm. Sara försvann helt plötsligt och Alice fick syn på något i vattnet. Hon gick ner för att titta. Det var Sara som låg där och hade blod över nästan hela kroppen. Några minuter senare låg Alice flytande bredvid Sara och hade också blod över nästan hela kroppen.

- Frågestund

 
Nu är det dags för frågestund, fråga absolut vad du vill!
( Inget dumt, tack. )
 
Avslutas: Om två veckor.

Information - till mina läsare

Hejsan,
 
Jag ska berätta litegrann nu om mina inlägg som kommer komma ut och när. Det blir ganska mycket att hålla reda på. Så nu ska jag berätta vilka videos + filmer som kommer att komma ut på min blogg snart.
 
Min och Mango´s film: Imorgon kommer den antagligen ut. Eller ikväll i ett inlägg. Jag länkar till den om ni undrar kan tyvärr inte lägga ut mina egna videos på bloggen här.
 
Bilder ifrån Tyskland: Ni kommer nog få vänta i ungefär en vecka på det eftersom pappa nästan aldrig laddar upp sina bilder från sin Iphone till datorn.
 
Sminkvideo, min + Durdona´s: Kommer ut ikväll. Eller tidigare vi får iaf se när dom kommer.
 
" Mer information om mina inlägg kommer ut senare. "

- Tyskland + Tusenfryd

Hejsan,
 
Ganska längesedan jag skrev. Nej, ungefär bara tre dagar sedan, men jag tycker ändå det var ganska längesedan jag skrev här på bloggen. Om ni fattar rubriken, fattar ni nog vad det här inlägget handlar om också!
Jag, mamma, pappa, Ina, Joakim och min moster Anne har varit med en båt till Tyskland. Båten heter " Color Line ", ni kanske vet vilken båt det är? Jaja. Iaf, så sov jag med min moster i hennes rum på båten.
 
Mamma och pappa sov tillsammans med Ina och Joakim. Vi åt glass och godis, typ hela tiden. På kvällen var det show och då fick man drinkar. Jag drack en slags jordgubbsdrink. Men den var inte så god som jag trodde att den skulle vara. Vi var ju i Tyskland också och där shoppade jag nya kläder. Det var ganska billigt där. Särskilt det vita linnet jag köpte. Det kostade faktiskt bara 16 kronor.
 
Det var disco för dom små barnen först, och dom fick dansa med några clownar. Man kunde spela några spel också i rummet intill där dansgolvet låg. Sedan var det äntligen dags för det andra discot för mig! Men då spelade dom så hög musik att det bara skrapade i högtalarna och så sprängde dom väl högtalarna sedan, när det var slut, tror jag nog. Haha, men vi gick efter två låtar och sedan då åt jag, mamma och Anne ( min moster ) glass istället, medans Ina, Joakim och pappa var någon annanstans. Men jag kommer inte ihåg var dom var?
 
Jag och Anne sprang runt på köpcentret i Tyskland och letade efter Justin Bieber´s parfym " Someday " men det var inte så konsigt. Ni vet ju vem som är min idol. :)
 
( Justin Bieber är min idol, men vissa vet ju redan det. Särskilt mina nära vänner och pappa är ganska trött på mig för att jag pratar om Justin hela tiden... )
 
Bilder kanske kommer upp lite senare eftersom dom ligger på pappas Iphone 4.
Hej då! ^^
 
 

- farmor kommer snart

Bläddra ner till nästa inlägg!

Förresten, farmor kommer snart så då får jag hämta posten nu då. Haha, och förresten detta är ett " snabbinlägg " eller vad det nu heter?
:)

- bilder av mitt nystädade rum ( och en video )

Hejsan,
 
Jag ska lägga ut lite bilder på mitt rum nu.
OBS! Detta är ingenting för Justin Bieber-haters, massa Justin Bieber överallt!
Men då ska jag börja, och det tar lite tid att ladda upp videon så den kommer lite senare idag,
jag är ensam hemma och måste hänga upp kläder från tvättmaskinen, för mamma skrev det.
Men, jag fick ta den sista glassen i frysen! Jaja, nu börjar vi med bilderna.
 
 
- Mitt Justin Bieber-sänglakan, och det ser lite konstigt ut, för täcket är skrynkligt :/
 
- Posters av Justin Bieber :')
 
- Mitt skrivbord ( dålig bild, det var ljusets fel )
 
- Justin Bieber på posters igen, haha ♥
 
- Söta kattungar ♥
 
- Bilder av Justin Bieber ♥ :'))
 
 
- Min hylla, med smink, och lite Justin Bieber igen. ^^
 
Ja, det var allt. Hoppas ni tyckte mitt rum var fint och i videon säger jag också det, fast töntigt så jag säger det en gång till sedan.
 
PS. Kommentera gärna, om vad du tyckte om mitt rum. Om du tyckte det var fult, så kan du säga det, fast om du menar det " elakt " kan ni låta bli. :)
 
PS 2. Imorgon åker jag, mamma och pappa, Ina och Joakim + min moster till Tyskland. Så blir ingen bloggning på 2 dagar. Men jag vill inte att statistiken sjunker. Här om dagen blev jag jättenöjd, jag hade 53 st. på antal läsare eller vad det nu heter! Hannah = Nöjd.
 
// Hannah ♥
 
 
 

- mitt nystädade rum :')

Hejsan,
 
Har städat mitt rum idag, och morgon kommer lite bilder och en film, av mitt rum.
Det är massa Justin Bieber, så kanske inte rekommenderas av JB-haters .... :/
 
// Hannah

Information till MovieStars - 2

När kommer jag till MovieStarPlanet: 30:de juni 2012 kl. 16.00 - 17.00

Var kommer du att vara i MovieStarPlanet: @Destiny´s rum

Vad kommer du göra med dina "fans": Prata med dem, bli vän med så många som möjligt, säga vem som vinner tävlingen, skriva autografer, och kanske svara på frågor.

Kommer det komma några speciella personer: MovieStarPlanet´s tidning kommer intervjuva mig.

Hur många "fans" får plats: Ungefär runt 100 st får plats. Kanske 45 i varje rum. Men jag räknar verkligen inte med att så många MovieStars kommer.

Vad gör du när du ska avsluta: Jag kommer avsluta med att chatta med alla mina vänner, som jag har blivit vän med och skriva lite extra autografer, ge presenter ( kanske om jag har råd ) m.m

Mer information kommer att komma lite senare. Håll utkik!

Information till MovieStars

Hejsan!

Jag vet att ni har haft önskemål om att få träffa mig. Men det vill ni bara för att jag är i hög level, men jag tycker inte att jag är i hög level. Ni vill det bara för att jag är JUDGE. Det finns bara några enstaka som vill träffa mig på grund av min blogg. Men jag vill inte skryta, men jag tänkte ta mig en liten tur in på MovieStarPlanet, den 30:de juni 2012. Alla som verkligen vill träffa mig och prata litegrann kan ju komma då. Jag har inte bestämt mig för vart jag ska vara än, men jag kommer logga in med min extra-gubbe, "@Destiny".

Jag vill inte säga till någon vad min riktiga gubbe på MSP heter. För att jag fick alldels för många mail + vänförfrågningar som gjorde att det hackade upp sig hela tiden. Det var orsaken till att jag tog en ganska lång paus från MSP nu i juni. Men jag är tillbaka nu.

Jag vet att några läser min bästis blogg också och tycker om den mycket också. Men börja inte kommentera och skriv, "herregud du tror att du är känd", för att jag har inte sagt det.
Och jag är inte känd, jag bloggar för att det är det jag är intesserad av om ni förstår mig.

Men om ni ändå tror att jag tycker det så är det okej för mig, men det är inte så kul att få sådana kommentarer om det som jag skrev.

Jag har gjort ett forum till alla MovieStars som heter, "Alla MovieStars, klicka här, ni kommer inte att ångra er!" och då är det vissa som skriver, "men det är ju du som är Destiny" med massa sura smileysar och sånt. Och dom tror att jag skriver det för att jag tror att jag är känd. Men så är det inte. För jag ville bara ge lite information till dom som ville komma så att dom vet alltså.

Så nu vet ni det. Ännu ett trist inlägg till de som inte bryr sig om MSP. Ska försöka blogga mindre om det. Även om jag gör det ibland så kan ni läsa IRL-inläggen istället då.

good nigth :)

Klockan börjar närma sig 01.00 så tror jag och Martine ska sova nu. :P
God natt kära bloggläsare! ;)

- svar till: Amanda

Hejsan, har fått en liten kommentar av Amanda =)

Så nu ska jag ta och svara på den.

"Den handlar om en tjej som heter Kathylyn eller något. Hon träffade en kille på internet och de blir lite kära i varandra typ fast på nätet. Fast dom vet inte vem som är vem. Sanningen är att mannen hon skriver till är Joe Fox, en man hon hatar. De bestämmer en träff och så händer något. Resten av filmen får du se själv."

Den var iaf bra, och så kollade vi på "Sleeping with the enemy" det var en läskig film sa mamma. Den var inte läskig, men den var hemsk när han gubben slog henne superhårt.

PS. Tine är här och ska sova över. Vi ska se på skräckfilm. :P Nej, skoja, vi ska iaf se på film, tills vi somnar, haha, ha en bra kväll! :'))

- du har m@il

Jag och mamma ser på filmen " du har m@il " medan Ina och pappa ser på Harry Potter 2 - hemligheternas kammare.

Har redan sett alla filmer av Harry Potter, men nu är det hennes tur att se dom.
Till Mango:

Jag håller på att lägga ut filmen, men snälla tjata inte. ;)
Orkar inte det, för då blir jag stressad, och då kanske jag inte klarar att lägga ut den, för då kommer allt raderas som det gjorde förra gången, och då fick jag göra om mina koder i "Kodmallar" och min header fick jag ta tillbaka också. Till och med bakgrunden. Så tacksam om jag får göra det ifred, tack. :)

GOOD NIGTH, LITTLE " bloggläsare" haha. ^^ :D

Till några speciella personer

Om du är i en period där du måste prata skit om andra, så gör det, för det är inte vårt problem det är ditt eget.
Om du är i en period där du måste skriva elaka saker för en liten sak, gör det, för att alla andra kommer att få se det, och tänka, "det där kan inte vara en bra vän" så skyll dig själv.
Om du är i en period där du måste vara cool inför killarna så är det inte pinsamt om någon säger, "men herregud, måste du alltid försöka vara cool inför killarna?" Det är ju bara sanningen.
Om du är i en period där du ska reta andra, låt bli, och tänk efter. Hur skulle det kännas om dom hade gjort precis samma sak mot dig?
Om du är i en period där du måste vara snäll, då har vi inget emot det, så "Just do it".                                                   

Thanks for being such a good friend. ♥

Lite bilder som stämmer på mig :)
( Denna bilden stämmer på dig, Alicia också! Kommer du ihåg när vi är hos farmor :P )FLER BILDER KOMMER UPP IMORGON ELLER NÄSTA VECKA

Sommarlov 2012

Oj, gud, jag måste vila nu, lyssnar på Justin Bieber.
Har varit på skolan, och sjungit som bara den, + har varit på McDonald´s med farmor & Co. ^^
Sedan ahr jag gjort en jordgubbstårta och bara nu så ska jag lyssna klart på
Justin's album "Believe".

ME = ♥ ITPs. Jag har inte gjort den, bara tog den från GOOGLE, men lite lik var den iaf, det var därför jag tog den bilden, haha. Nu lagar mamma Tacos och ska äta tårtan efter maten. =)

HA EN BRA SOMMAR! ♥

Himla skit!

***** skit, alltså min dator suger, och jag trodde den var bra, men nej, den hackar upp sig som bara den + att Spotify, inte går att lyssna på!

Ett liv utan internet, herregud vad skönt... -.-'

All around the world - Justin Bieber ( min favvolåt ♥ )

Alltså, alla ska titta hitåt!

Jag älskar denna låten, och vem hatar den? Den som hatar den kan dra åt skogen!

I LOVE THIS SONG! ♥ ♥ ♥ ♥ :)

Vattenkrig!

Jaaa! Vi ska ha vattenkrig på torsdag för fröken var så snäll, och killarna lyssnade jättebra på henne! :D
Nej, det blir inget. HÄlften av killarna lyssnade inte, så vi skiter fullständigt totalt i det... -.-'

Min vecka denna vecka, som vanligt

Måndag: Nej, vi fick bara veta våra provresultat på alla våra prov.
Herregud, vad tråkigt. Hoppas ingen lärare läser min blogg nu, hahahah. ._.

Tisdag: Ärligt talat, vi ska få vårt provresultat på historiaprovet, OMG; vad mycket prov vi har. Varför har vi det, dom plågar oss! -.-

Onsdag: Ja, väldigt intressant....vi ska få vårat svenska-prov.....

Torsdag: Ska försöka stå ut en enda dag till med skolan.

Fredag: Äntligen är ni framme vid "fredag" era sengångare. :DD
Neeej, ni fattar att jag skojar?! ;o

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! :D

Disco

Hejsan,

Jag har varit på disco hos min kusin.
Vi körde "ryska posten" och det sög så himla mycket.
Men det som var,

GILLA: Att dom spelade bra musik, och det var kul.

GRILLA: Att jag svimmade och eller hur man nu ska förklara det. Det var stekhett där inne och jag hade inte druckit nåt vatten så jag halvsmimmade. Jag var vaken på utsidan, men inom mig var jag avsvimmad, om ni nu fattar vad jag menar.

Iallafall, ointressant inlägg....

Ska lägga mig nu, god natt, alla bloggläsare. ^^

Svar till: Mango

Hejsan,

Svar: Visst, ska bara ladda upp den och fixa en länk till den, men det kommer bli ganska dålig kvalité.
Ledsen för det, och alla andra, om ni undrar vad vi pratar om, är det en film vi har gjort.

Jag använder mig av "panfuhannah.bloggplatsen.se" för att lägga ut den. :)

See Yaa!

// Justin Biebers Biggest Fan! ♥

Sommarfest :D

Hejsan,

Joakim ska ha sommarfest på sitt dagis, om en sekund.
Alltså, gud, vad tråkigt, ingen i min klass ska dit, och jag kommer dö.
Så aja, bäst jag säger hej då, nu då. -.-'

Hej då!

Twitter.com

Hejsan,

Alltså, jag ska skaffa "Twitter".
Jag ska twittra till honom typ 1OO gånger om dagen, haha :D

Alltså Justin Bieber.

Frågor & svar - Amanda

Hejsan,


Svar: Haha, ja, det var jätteroligt, och jag saknar dig också!
Vi måste börja prata mer på Skype... :) ^^

Justin Bieber i Oslo

Hejsan,

Om onsdagen var Justin Bieber i Oslo och hade konsert.
Själv visste jag själv, vad pappa hade sagt till mig på kvällen, när jag skulle lägga mig.
"Det går inte, det passar inte".
Efter det, nästa dag på skolan så hade vi återläsning...
Så fort vi skulle börja kom pappa.
Jag märkte inget så mina klasskompisar sa till mig.
Han sa så här:

"Ska vi ta en tur till Oslo, eller?"
Och jag fick inte fram ett ord, jag bara stod och gapade.
Alicia ba, "Hannah ska på Justin Bieber konsert!"

Sedan åkte vi dit och skulle gå upp på operahusets tak. Men nej, det gjorde vi inte.
Vi hade hör massa skrik från alla fans och gick såklart dit för att få se Justin men,
vi såg bara ryggen på honom i ett av fönstren. ♥

Sedan skulle vi gå till operahuset. Men då fick vi inte komma in för att det var redan så många där, och om det kom in fler kunde operahusets tak rasa.

Men vi fick stå och se scenen snett, och när jag såg honom.... dog jag.... nästan. ;)Bild när han stod på scenen ♥
RSS 2.0