Klipper naglarna :(

Så himla tråkigt! Herregud mamma ser på äntligen hemma och det är tråkigt .. Jag ska sova typ 10 över 9 ... ;) har vart hos Martine idag :) ^^

Merry Christmas.. snart!

Jag har ändrat Design, och vad tycker ni om deet då?
Jag fick hjälp av Amanda, när jag skulle göra design på min mammas blogg ( http://skarbol.blogg.se/ ) och nu har det börjat snöa på hennes + min också, haha... Men vad tycker ni?
 
Hiss eller diss?

Godistime =)

Vinnaren av kändistävlingen är.....

..........................
 
Mamma!
 
Du gissade också rätt på två stycken!
Men aja, här kommer de rätta svaren. =)
 
Kändis nr 1 = Neon Hitch
 
Kändis nr 2 = Robert Pattionson
 
Kändis nr 3 = Tyra Banks

Kändistävling ( längesedan )

Kändis nr 1 =
 
Kändis nr 2 =
 
Kändis nr 3 =
 
 
 
 

10 bästa TV:serier: UPPDATERING!

Eftersom det har ändrat sig lite med TV-serier och sånt så kommer jag uppdatera listan litegrann i det här inlägget. Fast jag ska bara stänga dörren till mitt lilla rum först. ^^
 
1. Ghost Whisperer
 
2. The Secret Circle
 
3. Anne of The green Gables
 
( Gilbert Blythe <3 )
 
4. The gates
 
 
5. The Vampire Diares
 
6. Terra Nova
 
 
7. Williams lista
 
 
8. iCarly
 
9. Charmed
 
 
10. Det okända
 
( Terry Evans, yeey! )
PS. Han är ett riktigt medium ^^
 
 
 
 
 

Frukost ^^

Nu ska jag äta lite frukost. Så himla gott! (:

Be my Friend ~ Kapitel 1

Jag står i korridoren tillsammans med mitt skrivblock i handen och ser mig omkring. Den här förvirrade känslan har jag haft många gånger när jag bytt skola. Men jag hoppas varje gång att jag ska få stanna på samma plats istället för att vimsa runt och byta skola hela tiden. Jag får syn på två tjejer som kommer åt mitt håll. Den ena har höga klackar med ganska mycket smink. Den andra går tätt intill henne och tuggar tuggummi, så att det nästan blir lite irriterande. Jag väntar på att de ska komma fram till mig. Kanske någon jag kan få umgås med?
Den första tjejen tar fram ett rosa läppglans och kletar på det på hennes läppar. Sedan går hon fram och ställer sig bredvid mitt skåp. Hon tittar fundersamt på mig och jag försöker lé mot henne fast hon inte verkar bry sig.
"Varför har inte du smink?" Jag står still som om jag väntar på att hon ska repetera det. Flickan bredvid med rött långt hår tuggar fortfarande på tuggumit. "Ja, precis, varför inte?" säger hon. Jag öppnar munnen förvånat.
"Jag passar inte i det", säger jag bara till svar.
"Du passar liksom inte här heller, om vi får säga det", säger de tillbaks på samma gång. De kollar på sina rosa klockor. "Vi måste gå, och du med tror jag" säger brunnetten. Jag vänder på klacken och börjar långsamt gå längre in i korridoren, fast jag låtsas bara om att jag vet vart jag ska. Bakom ryggen på mig ropar tuggumi-tjejen och så kallade rödhåriga tjejen till mig.
"Kom ihåg, att vi accepterar inte fler nördar i vår skola!"
Det sista jag hör är ljudet av deras rosa klackskor trippa mot golvet, och jag springer in genom en dörr och önskar att jag ska byta skola - igen.

Så, vad tyckte ni? Justin Bieber-novellen kommer avslutas och sedan kommer jag börja med den här berättelsen! Vad tyckte ni om den? Hoppas den blev bra. Kommentera! ^^

Justin Bieber - Novell - Chapter 16

Mannen som tog mig binder mina händer med rep bakom ryggen och tjepar fast tjep för munnen. Han slänger in mig bak i bilen. Sätter fast mig med bilbältet. Kör snabbt iväg från lägen heten. Jag är rädd hela bilresan vågar knappt rör mig eller försöka ta mig loss. Tänker bara på vart Justin tog vägen. Varför var han inte i rummet? Han är väl inte död? Nej, det får han inte vara. Jag vänder huvudet mot bilfönstret, ser staden försvinna bakom oss medans gröna kullar, skog och buskar kommer fram istället. Morgondagens solstålar skymtar fram bakom en kulle. Mannen svänger av motorvägen till en liten grusväg. Det känns som om grusvägen aldrig tar slut men till slut skymtar jag ett hus lite längre bort.
 
När mannen stannar bilen utanför det röda huset mitt ute i ödemarken släpar han ut mig från bilen. Tar mig bakom huset där en lada står lite längre bort. Släpar mig dit. Jag börjar känna oro, något hämst kommer tta hända, jag måste göra något men vad? Jag börjar streta emot och försker ta mig loss men det är omöjligt, mannen är förstark och håller i min arm med båda händerna i ett stadigt grepp. Jag försöker komma på självförsvar jag sett på tv, men min hjärna vill inte riktigt fungera. Till slut kommer jag på att jag kan slå mannen mellan benen. Jag tar tag alla mina krafter och slår riktigt hårt, mannen släpper taget om mig rammlar ihop på marken. Jag börjar springa det snabbaste jag kan mot skogen som ligger ungefär 300 meter bort. När jag springer förbi ladan känner jag att någon hoppar på mig, jag slår i huvudet riktigt hårt. Allt blir svart, jag hör att mannen mummla någor för sig själv. 
 
Justins perspektiv
 
-Miranda! Jag sliter låser upp dörren och och springer in i rummet. Förnstret står öppet och saker ligger här och där. 
-Hur korkade får jag lov att vara, varför tänkte jag inte på att låsa fönstret! Jag måste hitta henne. 
Nu måste jag först försöka lista ut vart hon är eller nej jag ringer polisen. Jag ringer polisen och berättar vad som har hänt. Han som jag pratar med säger att det har fått in samma beskrvning förutom om att personer har försvunnit av en mystik man men de har aldrig lyckats språra vart den där mannen tar vägen. Jag blir arg och ledsen och vill bara skrika åt polisen att de ska leta bättre men jag vill inte skrika åt honom. Jag säger tack och hoppas att de kan hitta de försvunna personerna snart. Jag sätter mig på sängkanten och tittar ut mot staden där bilar tutar, fåglar kvittrar och människor som går på gatan och har det trevligt. Tårar börjar rinna sakta ner för mina kinder. Kommer Miranda komma tillbaka? Snälla försvinn inte ifrån mig.

Den här gången är det faktiskt Amanda som har skrivit den här delen av min novell, eftersom jag hade helt slut på idéer, haha. Men stort tack till dig Amanda, verkligen spännande del! (:
 
 
 
 

New Design 2012

Hejsan! Jag vill gärna säga ett tack till Amanda! Hon hjälpte mig med min nya Design, och det blev ju jättebra! Ville också bara uppdatera bloggen. Just nu håller jag på och städar. Ni kanske kan få lite bilder om ni är snälla. ^^
Haha, skojar, men eftersom jag är så dålig på att skriva långa inlägg, så kan ni få rösta på några Looks som jag har gjort på moviestarplanet.se ! (:
Ni bara väljer vilken Look ni vill rösta på och skriver det i kommentarerna, och sedan lottar jag ut en vinnare som vinner ett gratis klädesplagg av min användare Destiny19.
Det betyder att de som inte har MSP vinner en länkning eller en autograf från en valfri kändis.
OBS! Det är inte riktiga autografen, bara en kopia av den bara så ni vet det, för det är bra att veta!
 
Look nr 1 = Solnedgångsflickan (Jag går efter den första från vänster håll )
 
Look nr 2 = Sweet Pinkie
 
Look nr 3 = Cool rock tjej
 
Lycka till alla snälla läsare! (: ^^ ♥
 
P.s: MAN FÅR INTE KOPIERA ELLER HÄRMA NÅGON AV LOOKSEN, FÖR DET ÄR INTE TILLÅTET PÅ DENNA BLOGG !

♥Bildbomb på gamla bilder (: ^^

Mumsigt ♥
 
Den här sminklådan fick jag av min kusin Berit, när jag fyllde 8 eller 7 år tror jag, haha :'D ♥
Det ligger lite grejer uppe på den, men det är inte mitt fel ;o
 
Haha, en snögubbe. På kortet var det snö ute, det snöade igår men nu är det borta igen, för det bara smälter hela tiden, men egentligen ska det börja komma snö i December tycker jag. ^^ ♥
 
Jag, haha. Det var när jag var liten då.. önskar att jag hade haft kvar den där klänningen i min storlek, men den är för liten för mig nu D:
 
Alicia, min kusin (:
Vi lekte visst med Barbie-dockor där, haha. Roligt att se på det när man är större. ;p
 
Min kusin Anna ( hon med bruna håret, som ni kanske ser ) som har varit au pair i Los Angeles, men jag tror hon har åkt hem nu, stackars henne! Bättre lycka nästa gång, Anna! Och då kanske jag följer med, haha ^^
Och min lillasyster Ina som inte fick till ett så bra face i bilden.
 
På mitt barnkalas, ehehe... ;D
Ebba, Sandra, Alicia, Jag, Klara, Annie, Martina och Martine ♥
Durdona hade inte börjat på vår skola än då, bara så du vet Duri (:
 
Min andra kusin Linda, haha, rolig bild! (: ^^
 
Sista bilden, är av min gamla katt Harry (vi kallade honom Missen ) som vi tyvärr var tvungna att avliva, men visst var han jättegullig?? (: ♥ ♥ ♥ ♥
 
Aja, vi får väl ta med en bild så inte den andra lilla gulliga divan blir sur ;) Men nu har vi ju Missy da, hon låg oss mig förut men hon ville såklart gå. Hon är så lat att hon inte orkar sova ens. Nej da, skojar, haha.. ^^ :)
 
 

HAHA ZOMBIE-PRANK :D

 
Haha vad alla blir rädda för honom! ^^
RSS 2.0