Bonez är tillbaka "Del 5"

Pomis perspektiv
 
Han släppte lappen och den flög sakta men säkert ner till golvet igen. Lily lever fortfarande? Det måste vara något skämt. Lily har varit död i över tre år nu. Hon drunknade under ovädret när vi var ute på havet med Kamaria. Vi hade byggt en flotte men det kom plötsligt en kraftig våg som träffade flotten och alla föll omkull. Men Lily föll inte på flotten utan ner i vattnet. Hon kunde inte simma. Jag strävade efter hennes hand nere i vattnet men det var för mörkt för att se någonting. Jag förlorade någon jag älskade, och jag kommer aldrig glömma det. Pomis väcktes ur sina tankar. Bäst jag tar lappen till Kamaria ifall hon fortfarande lever!
 
Pomis stannade och tittade förskräckt mot slottet. Allt var täckt av is och runtomkring flög det ballonger med siffran fem på. Fem offer. Pomis kom ihåg vad Bonez var ute efter och det krävde fem offer som skulle offras till eldmonstret vid vulkanen.
 
 
Pomis sprang först till staden och varnade alla pandor han såg, sedan så sprang han tillbaka och lyckades hacka sig in genom Kamarias fönster. Isen var så stark att han fick trycka allt han hade för att komma igenom det lilla hålet han hade gjort. Inuti rummet fick han se Kamaria och sprang fram till henne. Som tur var hon inte frusen till is ännu, fast det var väldigt kallt ändå.
 
 
"Jag håller mig varm ungefär tre dagar till med hjälp av mina ljus och filtar, skynda dig och hämta hjälp av alla pandor i Panfu! Skynda dig, isen växer ihop snart!"
"Jag lovar att vi ska få ut dig, Kamaria, säger Pomis och hoppar ut ur hålet. Han springer ända tills Skönhetssalongen men tappar andan när han får syn på henne.
"L-l-Lilly!" skriker jag och rusar in i hennes armar. Tårarna rinner och vi håller om varandra i minst 20 min. "Vart har du varit?" frågar jag henne. "Vi har inte tid med det nu, jag vet att Kamaria är i fara. Jag såg hennes slott förut när jag gick på promenad". "Du har rätt, samla ihop en grupp pandor och möt mig vid stranden imorgon". Jag börjar gå men stannar till och vänder mig om mot Lilly. "Jag älskar dig".
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0